Friends or foes?

18.3K 331 30
                                    

POV Harry

"Mam ik weet niet of ik wel kan komen deze vakantie..." Ik hoorde haar aan de andere kant van de lijn zuchten. "Het is alweer anderhalf jaar geleden dat we een vakantie fatsoenlijk samen hebben doorgebracht, ik wil gewoon kerst met mijn zoon vieren" Ik hoorde dat ze ieder moment kon gaan huilen. "Ik zal kijken wat ik kan regelen" "Oke, bel me morgen maar" "Hou van je" "Ik ook van jou"

Ik legde de telefoon op mijn nachtkastje en keek de kamer rond. We waren net klaar met het opnemen van ons nieuwe album. Hopelijk viel het bij de fans in de smaak. Ik trok mijn T-shirt aan en trok een broek uit de kast. Ik liep naar beneden waar Niall al pannekoeken aan het maken was. Zayn en Perrie lagen op de bank een tekenfilm te kijken. Liam en Louis lagen denk ik nog in bed.

"Wanneer gaan we dansers voor de tour zoeken?" Vroeg ik aan Niall. "Uhm Simon heeft besloten dat ik en Zayn dat moeten doen. Jij, Louis en Liam moeten voor tekenaars en acteurs zoeken voor de film die dan wordt afgespeeld op de achtergrond." Tijdens de optredens werdt er achter ons op een scherm een film afgespeeld met tekeningen en verhalen over ons ofzoiets. "Wanneer moeten we dat dan doen? De tour is al in maart." "Harry dat is 4 maanden, maak je maar zorgen wat je met kerst gaat doen."

"Waarom ga je niet naar huis?" Vroeg Perrie die de keuken in kwam. "Omdat Olivia waarschijnlijk met ons kest viert, haar ouders liggen in scheiding en Rose slaapt meestal met Grace bij ons." "Olivia niet dan?" "Soms, ze zit meestal ergens in Londen." "Misschien moet je het uitpraten?" Zei Zayn. "Dat is niet zo makkelijk, ik zou haar bellen maar dat mocht niet van Simon. Ik heb haar weer laten vallen" "Dit keer was het geen 3 jaar" Zei Niall met volle mond.

POV Olivia

Ik rende de kamer uit en rende naar de danszaal.  Vandaag werdt bekend wie er met Justin Bieber mee op tour mocht in Januari en Februari. Ik liep met mijn vinger de lijst af en bleef hangen toen ik mijn naam zag. "YES!" Ming, mijn beste vriendinnetje op de dansacademie, kwam op me afrennen. "Ben je door?" Ik knikte. We liepen naar de kantine. "Ik trakteer." Ze kwam terug met twee donuts en cola'tjes. "Op Justin Bieber!" "En natuurlijk jouw stage bij het russisch ballet!"

Ming zou naar Rusland gaan met haar stage. Haar stage was tegelijk met de tour. Dit was eigenlijk het eerste wat we niet samen zouden doen. We zijn al vriendinnen sinds de eerste schooldag vorig jaar. Ming was ook hip hop eigenlijk maar ze moest haar punt van ballet ophalen.

"Ga je met kerst naar huis?" Vroeg Ming. Ik haalde mijn schouders op. "Het zal toch niet gezellig worden. Misschien ga ik even langs om Rose fijne kerst te wensen. Maar Harry is er misschien en daar heb ik geen zin in" Ming knikte. "Waarom ga je niet naar Taylor?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik zie wel."

"Dames, hebben jullie morgen tijd voor een auditie?" Mijn hip-hop en streetdance leraar Marc kwam bij ons zitten. "Waarvoor?" "Een geheime band." Ik rolde met mijn ogen. "Waar is de auditie voor?" "Een tour door Amerika." "Wanneer is die tour?" "Maart en April" Ik keek naar Ming. "We hebben nog twee topdansers nodig" Hij keek ons smekend aan. "Oke" Hij begon te juichen en alle leerlingen in de kantine keken raar op.

***

Ik ging op mijn bed zitten en pakte mijn telefoon erbij. Ik toetste snel Taylor's nummer in. Ik wachtte eventjes. "Met Taylor." "Met Olivia." "Heyy hoe is het?" "Wat doe je met kerst?" "UHm Ed komt langs en we gaan gewoon samen bank hangen." "Kan ik mee doen want anders is het kerst bij de Styles' " Ze begon te lachen. "Dat zal ik je dan maar besparen. Wanneer kom je?"  "Denk overmorgen op het vliegtuig stap." "Als je een dagje langer wacht kan je denk ik wel mee in Ed's privévliegtuig."

Ik zal het even uitleggen. Het lijkt misschien raar maar ik en Taylor zijn vrienden geworden. Beste vriendinnen. We hebben best veel gemeen. We houden van chocolade, muziek en dansen. En we haten insecten en Harry Styles. Nadat Harry me niet meer belde kreeg ik een opdracht van school om een optreden van Taylor mee te dansen, en toen werden we vrienden.

POV Harry

Ik liep door het huis heen. Morgen, moest ik nu wel of niet gaan? "Harry kom je?" Riep Liam. We gingen vast naar de kunstacademie 3 tekenaars uitzoeken. Ik rende naar beneden en trok mijn jas aan en liep achter Liam en Louis naar de auto. Ik stapte achterin en  keek naar buiten. De sneeuw stapelde zich langzaam op. Kinderen waren sneeuwpoppen aan het maken en sneeuwgevechten aan het houden. Het liet me Olivia alleen maar meer missen. Misschien moest ik toch terug gaan dan kon ik haar alles uitleggen.

Toen ik terug kwam uit Amerika moest ik me melden bij Simon. Hij had van Taylor over Olivia gehoord. Hij was niet erg blij en gaf me een nieuw nummer. Ik mocht geen contact meer met Olivia hebben. Ik wist niet hoe ik haar dat ooit kon uitleggen. Ik hoop dat ze er met kerst is en me begrijpt. Misschien, heel misschien krijg ik een laatste kans.

Ik stapte uit de auto en liep achter Liam aan naar het lokaal waar we tekeningen moesten uitzoeken. We mochten er ieder 1 kiezen en die zouden het worden. Het waren allemaal tekeningen hoe je je eigen leven zag. Ik koos voor een tekening van een meisje die zichzelf huilend op de grond had getekend. Mensen liepen langs haar af en deden net alsof ze er niet was.

Liam had een tekening van iemand die zich meerdere malen had getekend. Telkens met een andere famillie om zich heen en zijn gezicht werd steeds verdrietiger.

Louis had een tekening in zijn handen van iemand die zich had getekend in het midden. Om haar heen stonden allemaal scheldwoorden. Maar ze glimlachte toch. Ik vond de tekeningen mooie betekenissen hebben.

De leraar pakte de tekeningen aan en liep het lokaal uit. Niet veel later kwam hij terug met drie leerlingen. Twee meisjes en een jongen. De jongen was denk ik de tekening van Liam. Een mooi meisje met veel make-up kwam binnen. Ze droeg dure merkkleding. Ik denk dat zij bij Louis hoorde. Een verlegen meisje kwam als laatste binnen en was denk ik dan van mijn tekening.

"Louis, dit is Fay. Jij had haar tekening uitgekozen. Het verlegen meisje liep naar hem toe. Dat verbaasde me. Ik had haar meer bij mijn tekening bedacht. "Harry dit is Tiffany, jij koos haar tekening. Liam dit is Collin. Hij is de jongen van jouw tekening."  De leraar verliet het lokaal en toen was het tijd om contracten te tekenen.

 Ik ga een wedstrijd houden. Ik zoek nog drie personages voor in het boek

Ze moeten vrouwelijk zijn

Van Olivia's leeefdtijd (Rond de 20)

Danserressen zijn

en de rest mogen julile verzinnen.

Tot de volgende update is de wedstrijd open

IK GA PAS VERDER ALS ER 3 GOEDE PERSONAGES ZIJN!!!

Verzin een leuk personage en ik zal hem misschien in mijn boek laten. Het mag over jou gaan of iemand verzinnen.

Verder wil ik weten wat jullie ervan vinden tot nu toe. Tips enzo. Wat verwachten jullie dat er nog verder gaat gebeuren tussen Harry en Olivia?

Laat het weten!!!

Move on ♥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu