Love me?

6.7K 309 34
                                    

POV Olivia

Ik keek door het raam. Ik lag naast Harry in bed. Niet omdat we samen waren maar meer omdat er geen logeerbed meer vrij was. Ik stond langzaam op en liep naar beneden, ook dat ging langzaam. Alles ging langzaam en ik werd er gek van. Ik ging op de bank zitten en zette de tv aan.

Stroom deed het weer dus nu kwamen er allemaal foto's online. Dat Harry me het ziekenhuis in tilde en dat ik in het ziekenhuis lag, foto's van mijn mega mooie kapotte auto. Foto's van mij en Kendall die het ziekenhuis uitracete. Ik werd door allerlei mensen gebeld die allemaal bezorgd waren.

Louis had me gebeld, Niall, Liam, Perrie, Julia, Simon, Thomas en nog miljoenen andere. Dus wat deed ik, mijn telefoon aan Harry geven, hij mocht mooi opnemen. Justin had zelfs gebeld en ik weet niet wat er allemaal is gezegd maar volgens mij was Harry niet vrolijk gebleven.

Niet dat het mij iets boeit. Ik zou vroeger misschien wel boos zijn geweest maar nu niet meer. Eigenlijk was ik best blij dat hij dat had gedaan. Ik was zooooo klaar met Justin.

Harry kwam naar beneden en keek me met zijn ochtendhoofd aan. Ik lachte want je had het moeten zien. Hij kwam naast me zitten. "Ik heb geen zin om iets te doen vandaag" Ik knikte. Onze ogen werden groot. "DISNEY!" Gilde we beide als kleine kinderen. Harry rende naar de kast en pakte een van de films en we besloten dus om uiteindelijk Assepoester te kijken.

"Jij bent echt zo'n stiefzus" Zei hij. Ik keek hem met opgetrokken wenkbrauw aan. "Ben ik soms lelijk?" Hij schudde zijn hoofd. "Nee qua uiterlijk ben je assepoester en qua gedrag ben je een stiefzus" Weer keek ik hem met opgetrokken wenkbrauw aan. "Ik ga toch niet schoon maken. Maar jij vindt me dus een bitch?" Ik keek hem boos aan. Hij wist niet wat hij moest zeggen. Ik begon te lachen en sloeg tegen zijn arm. "Grapje"

Hij kwam dichterbij en keek me met dicht geknepen ogen aan. "Niet leuk" Ik lachte. "Sorry, ik ben nu eenmaal leuk" Hij was nu wel heel dichtbij. Ik keek in zijn ogen en ik voelde langzaam zijn arm om mijn arm glijden. Ik boog naar voren en drukte voorzichtig mijn lippen op die van hem. Langzaam bewogen tegen elkaar op. Ik voelde mijn gestorven vlinders weer tot leven komen, oftewel, ik voelde mijn zombievlinders door mijn buik vliegen.

Ik legde mijn hand op zijn wang en voelde me een beetje gelukkig worden. Zijn gespierde arm hield me stevig vast. Ik voelde blij worden. Ik voelde weer liefde. Ik voelde dat dit zo hoorde. Het hoorde zo en niks kon dit stoppen. Niks kon... "Wacht" Ik trok mezelf los.

Hij keek me verbaasd aan. "Wat is er?" Ik stond langzaam op en voelde een steek door mijn buik. "Gaat het?" Ik knikte. "Ik kan dit niet Harry, niet zolang dat contract met Kendall er nog is." Ik liep naar boven en ging op bed zitten. Ik pakte mijn laptop en logde in op twitter.

Ik keek bij meldingen. Eén tweet trok mijn aandacht;

@MyBig1DLove: Waarom zijn @LivMcRease en @HarryStyles niet meer samen? Ik vind ze leuker dan hij met Kendall. Volgens mij zijn ze niet eens gelukkig samen. #Holivia

Ik las de tweet opnieuw en opnieuw. #Holivia? Ik tikte het in als zoekterm en vond zoveel tweets niet normaal. Allemaal foto's van ons samen. Ik klikte het weg en zette mijn laptop weg en liep naar het raam. De zon scheen en Harry zat buiten op een stoel. Hij keek bedenkelijk voor zich uit. 

Mijn telefoon trilde en ik zag dat Kendall belde. "Hey" Zei ik zacht. "Ik denk dat ik het contract ga verbreken." Ik slikte. "Waarom?" Zei ik. Mijn stem klonk raar. "Olivia ik ben niet dom. Ik zie heus wel dat jij en Harry elkaar leuk vinden hoor. De hele wereld weet het." Ik dacht aan de tweet die ik had gezien. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik keek weer naar buiten. Harry was druk aan het bellen met iemand en liep druk rondjes om het zwembad. "Olivia?" Vroeg Kendall. "Ja?" "Waarom zeg je niks?" "Omdat ik niet weet ik wat ik moet zeggen"

Het was weer stil. "Ik denk trouwens dat ik toch gevoelens heb voor een ander" Zei Kendall. Ik knikte ook al kon ze dat niet zien. "Ik ben moe, ik denk dat ik maar even ga slapen" "Is goed schat, straks terrassen?" "Is goed." "Harry ook?" "Prima"

POV Harry

Ik liep naar boven en zag dat Olivia haar haren aan het drogen was. "Heb je geslapen?" Ze knikte. "Even een uurtje" Ze schoof haar voeten in haar zwarte vans met gouden studs. Ze had een zwarte rok aan die bij haar middel begon en tussen haar knieën en kont eindigde die. Ze had er een wit blousje ingestopt. Ze deed een of ander spul in haar haren en draaide toen naar mij.

"Klaar?" Vroeg ze. Ik knikte en samen liepen we naar beneden. We stapten in mijn auto en meteen werden er foto's gemaakt. We reden naar het hotel waar Kendall sliep en gingen vanuit daar tevoet naar een terras. Het was een dorpje voorbij Holmes Chapel. We gingen zitten en meteen werden er weer foto's gemaakt. Olivia zwat voorover gebogen en hield haar hoofd in haar handen.

"Gaat het Liv?" Vroeg Kendall. Ze knikte. "Was gewoon even wat ver lopen voor mij, dat is alles" Ze glimlachte en ging weer recht zitten. Ik zag dat de kleur een beetje uit haar gezicht was verdwenen. Misschien was het toch niet het slimste plan om eerder uit het ziekenhuis te gaan.

Mijn hoofd zat de hele tijd bij die zoen van vanmorgen. Ik had Simon al gebeld en hij zou kijken wat hij kon doen. Het moest nog allemaal overlegd worden met allerlei mensen zoals de manager van Kendall en nog wat mensen. Kom op zeg, ik mag toch wel mijn eigen gevoelens kiezen.

"Wat wilt u drinken?" Vroeg een ober. "Cola light" Zei Kendall. "Voor mij ook" Zei Olivia. Ik keek naar de kaart. "Mij een normale cola." Toen ging Kendall's telefooon.

"Nee... Ik wil het ook... Het is zo duidelijk... Nee ik wil niet meer... Ja mooi... Dus vanaf nu?... Oke ik zal het zeggen... byee" Ze legde haar telefoon weg. "Het contract is verbroken. Ze gaan het morgen bekend maken." Ik knikte en keek naar Olivia maar die lette niet op. Die staarde wat voor zich uit. "Liv luisterde je?" Vroeg ik. Ze knikte. "Ja leuk" Zei ze.

Ughh ooit hè... Soms wilde ik wel eens weten waar die meid aan dacht want ik volgde het soms echt niet meer...

Heyyy peeppsss

Alles goed met iedereen?

Ik hoop dat jullie het iets vonden!

En zullen Harry en Liv samen komen of toch niet?

Whaaa

Trouwensss ik flip hem ff !!!!

635K READS!!! ZO F***ING VEEELLLL!!!!
IK BEN ZO BLIJ MET ALLEE READS EN VOTE'S!!!\

I LOVE YOU SOOO MUCHHH!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Oke ik stop wel weer 

Ik heb teveel suiker op, dat loopt nooit goed af...

Hiernaast staat Harry's bedenkelijke gezicht :)

CANDYYYYY♥

Jullie moeten allemaal de boeken van MrsKimMalik lezen anders kom ik je vannacht opzoeken en ze aan je lijst toevoegen!!! Vandaar is dit hoofdstuk voor haar

hahaha

Oke ik ga

Loveeee yaaa allll

♥♥♥

Move on ♥Where stories live. Discover now