Em en Liv 4ever

13K 307 17
                                    

POV Olivia

Ik en Emilie stonden een beetje te dansen en mee te blèren op de muziek. Het was ergens in de middag en de vier weken waren al voorbij en ik hoefde dus eventjes niet meer weg.

Justin en Ryan waren naar de studio en dus vermaakte ik en Emilie ons prima door raar te doen. Moe van het lachen ging ik op de bank zitten. Emilie sprong en lande half op me.

"Ik wil in LA blijven" zuchtte ze. Ik glimlachte. "Hoe kan het dat je niks van Duke hebt gehoord?" Vroeg ik. Ze keek even weg. "Hij en James zijn op stap geweest en toen..." Ik stopte haar. "Ik weet al genoeg"

"Ems wie heb je allemaal nog in Holmes Chapel?" Ze keek me verbaasd aan. "Mijn moeder en vader" "Je bent twintig, denk je dat je samen durft te wonen?" Ik grijnsde breed. "Als in jij en ik?" Ik knikte. "Hier in LA?" Ze knikte hevig. "JA!"

"Omg Olivia! We moeten nu gaan kijken naar huizen." Ik glimlachte. "Zullen we eerst uit onze pyjama's gaan?" Ze keek even naar haar lichaam en knikte toen.

We besloten helemaal in stijl op pad te gaan. Ik wist dat er paparazzi zou komen en ik wist dat de fans van Justin alles zullen afkraken dus dan kan ik er maar beter tip top uitzien. Niet dat ik überhaupt als zwerver over straat zou gaan.

Emilie liep naar beneden met mijn Nude Louboutins, een lichte spijkerbroek van Burberry, een beige blouse zonder mouwtjes van DKNY en een jasje van Chanel en een tas van Louis Vuitton.

Ik had zwarte Louboutins, dezelfde broek, een strak wit shirt van guess, een leren jasje van DKNY en een tas van Louis Vuitton.

Emilie glimlachte. "Vroeger deden we ons altijd zo klaarmaken voor we gingen shoppen." Ik glimlachte ook. "Nu gaan we een huis shoppen!"

Ik pakte de autosleutels van Justin van het tafeltje. Hij ha gezegd dat ik ze mocht lenen als ik maar niet ging straatracen... Ik moest zo hard lachen toen hij dat zei... NOT!

Ik reed de oprit af. Ik reed naar de stad. Ik wist van Miranda van Victoria Secret dat er een geweldige makelaar in de stad zit en die heeft geweldige huizen. We liepen het bedrijf binnen en overal waar je keek was goud, glam en allerlei dure dingen.

Ik liep naar de receptie en vroeg of we toevallig binnen konden. "Mevrouw heeft op dit moment een plekje vrij" Zei ze. Emilie en ik liepen naar de lift.

"Ze wou eerst nee zeggen, tot ze ons pas zag" Zei Emilie lachend. Ik lachte mee. "Ja kijk er zijn een hoop nadelen dat Justin beroemd is maar ook een paar voor" We liepen het kantoortje in en werden vriendelijk begroet.

"Wat zijn jullie eisen voor het huis" Emilie begon meteen. "Groot zwembad en tuin, een fijne buurt, genoeg slaapkamers, stuk of 8, een grote ruime woonkamer, een jacuzzi, een.." "Emilie zullen we daar mee beginnen?" Vroeg ik. "Wel ruimte voor inloop kasten" Zei ik waardoor Emilie moest lachen.

"Ik heb drie huizen" We keken naar het computer scherm. Na de tweede gezien te hebben wist ik dat ik die wou. Emilie vond de derde niks en samen waren we het dus eens. Nummer twee. Hij voldeed aan alle eisen en lag ook nog eens bij Ryan en Justin in de buurt.

"Ik zal even bellen om te kijken of we vandaag nog iets kunnen regelen voor de bezichtiging" Zei de vrouw. Emilie en ik knikte en wachtte terwijl de vrouw aan het bellen was.

"Liv wat vindt je van een klein hondje?" Ik keek Emilie even aan. "Wat voor een dan?" Ze haalde haar schouders op. "Zullen we eerst het huis regelen dan kijken we later wel voor hondjes"

"We kunnen op dit moment terecht" zei de vrouw. Ik keek Emilie blij aan. "Dit is onze geluksdag"

POV Harry

Move on ♥Where stories live. Discover now