Back to England

20.2K 386 30
                                    

 Harry

Ik liep de veranda van het huisje van Olivia op. Vandaag zou ze weg gaan en ik moest afscheid nemen. Ik wist dat ze over ander halve week weer terug zou komen maar ik miste haar nu al. Dat klinkt zo stom. Ik praat 3 jaar niet tegen haar en doe alsof er niks aan de hand was ook al mistte ik haar, en nu, ze is nog niet eens weg of het is al erger. Misschien kwam het omdat ik nu samen met haar ben, als in samen samen.

"Waar is Olivia?" "In haar kamer, ze wil er niet uitkomen" Zei haar vader. Ik liep naar de deur en klopte een keer. Haar ouders en mijn moeder keken verbaasd naar mij. Die wisten nog niet van onze relatie dus die vroegen zich vast af waarom ze wel voor mij open zou doen. "Ik ben het Harry" Na enkele seconde ging de deur van het slot. Ik liep naar binnen en zag Olivia op de vensterbank zitten.

"Hey je moet zo gaan" "Ik wil niet, ik ga sowieso falen!" Ik schudde mijn hoofd. "Natuurlijk niet." Ze knikte. "Ik heb het gevoel alsof ik alles ben vergeten" "Als je nu gaat beloof ik je dat we iedere avond skypen, ik overhoor je en kletsen we nog even." Ze knikte. "Maar dan voor de toets wordt alles zwart en vergeet ik alles. Ik was ooit mijn naam vergeten!'' Ik grinnikte. "Niet grappig!'' "Hoe bereid je je voor danswedstrijden voor?" "Muziek luisteren tot ik op moet." "Doe het dan ook voor een toets."

We liepen naar de auto waar haar vader stond te wachten. "Ga je mee?" Olivia keek me lief aan. Ik keek naar haar vader die knikte. Ik stapte in en toen reden we weg.

We stapten uit. "Ik wacht wel hier" Zei haar vader. Ik liep met haar naar de incheckbalie en naar de juiste gate. Daar stonden we tot ze moest gaan. Ik gaf haar nog een zoen. "Ik zal je missen" Fluisterde ik in haar oor. Ze glimlachte. "Sinds wanneer mis jij mij?" Ik grijnsde "Ik hou ook van jou"

POV Olivia

Ik stapte uit het vliegtuig. Het was al acht uur in de avond hier. Ik had het gevoel dat ik net op was!

Ik stuurde iedereen een berichtje dat ik veilig was geland en alles was goed gegaan. Ik liep mijn huis in en viel neer op de bank. Ik keek nog even tv maar al snel kwam ik tot de conclusie dat ik best wel moe was.

***

Ik was al snel in slaap gevallen gisteravond en had heerlijk geslapen Ik wreef in mijn ogen en hoorde opeens de huistelefoon afgaan.

"Met Olivia?" "Olivia ik hoorde dat je thuis was" Het was Ivan mijn dansleraar. "Ja ik moet wiskunde herkansen" "Ik wil dat je komt dansen, oefenen voor de dansacademie." "Maar mijn auditie was in mei al. Dan hoef ik toch niet te oefenen" Hij zuchtte. "Je moet gewoon komen jullie jeugdige zijn al lui zat." Ik rolde met mijn ogen. "Oké"

Ik liep naar mijn kamer kleedde om. Het was vandaag dinsdag. Ugh vandaag hadden we ook nog modern. Ik trok een dansbroekje aan en een sport bh, een lila top en een grijs vest van de dansschool. Ik deed mijn Beats op en trok mijn Vans aan. Ik liep naar buiten en wandelde rustig naar de dansschool.

De zon scheen op mijn zonnebril en de wind blies aangenaam de hitte weg. Het was een perfecte dag. Ik liep door het park. Het was in het totaal een kwartiertje lopen maar dat maakte niet uit, het was fijn om even niet in een auto te zitten.

Ik luisterde naar de beat van Timber en neuriede zachtjes mee. Voor ik het in de gaten had stond ik stil en te dansen midden in het park. "Kijk eens aan" Duke stond opeens naast me. Ik lachte en deed mijn koptelefoon af. "Hey" "Moet je dansen?" Ik knikte. "Spring anders maar achterop." Ik keek naar zijn scooter, Ik pakte de helm aan en sprong achterop. Ik deed mijn armen om hem heen en voelde de wind door mijn haren blazen.

Ik stapte af en zwaaide nog even. "Bitch" Riep Emilie. Het was een vriendelijke manier. Altijd deden we zo maar we meende het nooit. Maar dit keer was het voor mij anders. "Moet je er persé zijn vandaag?" Iedereen keek naar mij. "Liv, het spijt me." Maar ik luisterde al niet meer. Ik was al in de zaal. Ik gooide mijn tas en al mijn spullen in de hoek neer en ging dansen op de muziek uit mijn koptelefoon.

Ivan kwam binnen gevolgd door Emilie en 2 andere meiden. "Oke dames begin allemaal in tweetallen. "Emilie en Olivia, Megan en Jenny. HUP!" Hij klapte in zijn handen en liet ons beginnen aan een dans waar we voor de vakantie mee bezig waren.

'PoV Harry

Ik lag nu op het strand het was bijna twee uur in de middag wat betekende dat ik zo Olivia weer zou zien via Facetime. Ik hoopte dat we weer lang konden kletsen. Ik miste haar enorm. mijn moeder plaagde me erg ontzettend mee maar was wel blij voor me dat het eindelijk goed was tussen ons en dat we nu zelfs een stel waren.

Niall kwam aangelopen met een gitaar. "Ik ga natuurlijk niet op vakantie zonder." Hij begon wat te spelen en uiteindelijk waren we Little things aan het spelen. Ieder stukje van het liedje liet me wel aan Olivia denken. Zayn stukje, Louis stukje, Nialls stukje, Liams stukje Maar het meest toch echt met mijn stukje. Ik dacht ook aan Olivia toen ik dat schreef.

Olivia denkt dat ik nooit aan haar dacht tijdens de afgelopen drie jaar maar eigenlijk dacht ik de meeste dagen wel aan haar. In veel liedjes zong ik over haar. Maar dat kon ze niet weten als ze niet naar onze muziek luisterde. Ik laat haar binnenkort wel iets horen, misschien merkt ze dan hoeveel ik van haar hou!

Ik keek op mijn telefoon en zag dat het al half drie was. Snel zocht ik haar op in mijn contactenlijst en belde ik haar. Na drie keer overgaan nam ze op. "hey" Je zag haar niet goed want het was schemerig. "Waar ben je?" "Buiten. Ik loop nu door het park naar huis toe." "Wat doe je zo laat in het park?" "Ik moest tot acht uur trainen." Ik knikte. "LIVIE WACHT NOU!" Hoorde je iemand schreeuwen. Het beeld begon te schudden en het geluid te ruisen. Je zag Olivia rennen. De jongens keken verbaasd mee. "Wat is ze allemaal aan het doen?"

Na een tijdje hield het op. Ze liep rustig en keek een paar keer achterom. "Ik wordt gestalkt ." Huigde ze. Ze keek een keer achterom en botste tegen iets aan. "Boe" Zei iemand. "Emilie?" Vroeg ik. "Kijk eens aan. Jij en Styles zijn weer vriendjes?" Zei ze bitchy. "Wat moet je nou van me?" Vroeg Olivia "Ik denk dat we moeten vergeven en vergeten. Jij sloeg mij en ik heb je geheim verteld." Olivia keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. Ze sloeg opeens vol op Emilie's neus. "Je hebt twee jaar met James in bed gelegen, je hebt iedereen mijn grootste geheim ooit verteld. Ik ben nog lang niet klaar met jou!" Ik schrok er eigenlijk wel van. ik had Olivia nog nooit zo arrogant en boos gezien. Emilie hield haar hand voor de bloedende neus. Opeens viel ze om. Olivia begon te lachen. "Dankje" Toen kwam Duke in beeld. "Ze verdiende het." Olivia zwaaide en liep haar huis in.

"Het was dus weer een gezellige dag in Holmes Chapel" lachte Liam. Ze knikte. "Ik heb weer duizend jaar gedanst en Emilie en ik hadden ruzie, same old same old"

Na een tijdje waren de jongens weg en Olivia had gedouched. Natuurlijk hadden we toen niet gebeld. Niet dat ik dat erg zou vinden. Oke stop...

Ze lag nu in bed en ik zat op de picknicktafel. "Ik ben echt te moe om wiskunde nog door te nemen" Gaapte ze. Ik knikte. "Is goed morgen dan weer. Moet je dan dansen?" Ze knikte. "Hip hop gelukkig en dan hoef ik niet om Emilies nek te hangen. " ik lachte. "Komt wel goed joh..." Ze glimlachte. "ik ga slapen." Ik knikte. "Is goed, hou van je" Ze knikte. "Tot morgen,"

Oké pijnlijk. ik vertel haar eindelijk dat ik van haar hou zegt ze het niet terug ik voel me nu zo'n idioot. Eigenlijk kon ik ook niet verwachten van haar dat ze het zou zeggen maar ik bedoel, het zou toch leuk zijn?

Move on ♥Where stories live. Discover now