Op naar Londen

7.7K 314 52
                                    

POV Olivia

Ik had me twee dagen lang opgesloten. Emilie en ik hadden de teis aangepast. Ik ging twee dagen naar Londen. Een dag zou ik met Louis afspreken en de andere ging ik met Em shoppen en vlogen we naar Holmes Chapel waar ik me niet buiten mijn huis ging wagen want Louis zei dat de kans groot was dat Harry daar heen ging.

Ik ritste langzaam mijn koffer dicht. Ik ging naast mijn koffer zitten en keek mijn kamer rond. Het was een rotzooi. Gister was ik in een boze bui en had al mijn foto's met Harry kapot gegooid. Ik had al mijn aandenken aan Harry door de hele kamer gesmeten en was uit eindelijk op de grond gezakt en in snikken uitgebarsten.

Onze chauffeur klopte zacht op de deur. "Olivia, kan ik je koffer meenemen?" Vroeg hij voorzichtig door de deur. "Ja is goed" zei ik zacht, maar hard genoeg zodat hij het kon horen. Hij opende de deur en bracht mijn koffer naar beneden. Ik raapte een foto van de grond en zag dat het een foto van in Texas was.

Ik legde hem terug en liep naar de auto. Ik stapte in en Emilie keek me glimlachend aan. "Ben je er klaar voor?" Ik haalde mijn schouders op. Dat was een hele goede vraag.

Toen het vliegtuig aankwam stapte ik vermoeid uit. Voor de deur open ging zette ik mijn RayBan op en trok ik mijn Louboutins aan. Ik liep maar beneden naar Louis die al stond te wachten samen met Niall. Ik gaf ze beide een knuffel en de paparazzi smulde ervan.

De auto reed langs de stad af en ik keek de jongens verbaasd aan. "Jullie hebben toch wel een hotel geboekt he?" Ze keken elkaar moeilijk aan. Ik schudde mijn hoofd. "Nee! Ik ga niet naar jullie huis!" Zei ik. Niall, die naast me zat legde zijn arm om me heen. "De hotels zaten vol"

Ik keek hem met grote ogen aan. "Niall, ik ga niet op die logeerkamer!" Hij haalde zijn schouders op. "Je hebt niet veel keus" Ik zuchtte een keer overdreven zodat iedereen het hoorde. "Lou? Kan ik bij jou slapen?" Ik keek hem smeekend aan. Hij knikte. Halleluja!!!!

Ik stapte uit. "Is Julia er?" Louis schudde zijn hoofd. "Op vakantie" ik keek naar Emilie. "Je mag me niet in de steek laten!" Zei ik. Ze glimlachte en schudde haar hoofd.

Natuurlijk, met mijn geluk, kuch, was de eerste die ik tegenkwam Harry. Hij keek me boos aan en liep weg. Ik keek naar Niall die alles zag gebeuren. "Wat heb ik gedaan?" Vroeg ik. Hij haalde zijn schouders op.

Ik liep de woonkamer binnen en daar zat een meisje van mijn leeftijd. Ze had lang bruin haar en was zeer slank. Het was Kendall Jenner. Ik had haar al een paar keer in LA zien lopen en heb wel eens met haar gekletst toen we samen een modeshow deden tijdje terug.

Ze stond op. "Hey leuk je te zien" ik glimlachte naar haar en ging naast haar zitten. We waren druk in gesprek over Victoria Secret en dat ze dat zo graag wilde toen Harry binnen kwam. Hij keek me weer boos aan. Ik stond op en lachte naar Kendall. "Als we weer in LA zijn gaan we wel een keer samen lunchen. Ik zal kijken of ik iets voor je kan regelen"

Ik liep langs Harry en probeerde de andere kant op te kijken maar hij pakte mijn arm stevig vast. "Ga je nu ook mijn vriendin afpakken?" Ik keek hem verbaasd aan. Hij liet me los en liep vrolijk naar Kendall. Ik liep naar buiten en viel tegen Niall aan op de bank.

Ik barste opeens in snikken uit. "Ik h-heb hele-maal niks-s ge-gedaan en n-nu doe-hoed hij als-of alles-s mij-hijn schuld is-s. Hij z-zei 'G-ga je nu-hu oo-hook al mijn vriendin-'n af-pakken?' Ik snap h-het niet" snikte ik. Niall sloeg zijn arm om me heen en trok me dicht tegen hem aan.

"Ik zou eigenlijk met Hadia gaan skypen maar ik zal dat wel afzeggen. Ik denk dat het weer tijd is voor ons om te gaan stappen" Ik knikte. Niet veel later had Niall een restaurant geregeld. Ik liep naar Lou Lou's kamer om me om te kleden toen ik Kendall tegenkwam. Ze kwam uit Harry's kamer en was zich zo te zien ook aan het optutten voor een avondje weg.

Ik glimlachte door mijn tranen en hoopte dat ze geen vragen zou stellen. "Wat is er schat?" Vroeg ze. Ze ging voor me staan en pakte mijn handen in de hare. Ik keek langs haar en zag Harry in de deuropening staan. Ik schudde mijn hoofd. "Het is niks. Helemaal niks! Alles is hartstikke prima!" Zei ik.

Ik smeet de deur van Louis kamer dicht en veegde mijn tranen ruw weg. Ik opende mijn koffer. Ik haalde er een zwart jurkje van Gucci uit.

Boven had hij twee banden die het strakke boven stukje zaten. Net boven mijn navelpiercing ging hij losser. De jurk eindigde ergens tussen mijn knieën en mijn kont. Aan de zijkanten zaten nog driehoekjes waar geen stof zat en je mijn huid zag. De bandjes liepen achter op mijn rug gekruist.

Ik pakte mijn zwarte glanzende Louboutins en liep toen naar de badkamer. Ik veegde mijn hele gezicht schoon en deed weer nieuwe make-up op. Het was enkel een lijntje eye-liner en een paar dunne laagjes mascara. Ik deed licht roze lipgloss op en deed wat foundation onder mijn ogen om mijn behuilde ogen iets wat te verbergen.

Ik deed het jurkje en de schoenen aan en stijlden mijn haren simpel. Ik deed nog een strik achter in mijn haar en vond het toen wel prima. Ik liep naar beneden en daar zat Niall al.

Hij had zijn blonde haren in stekels zitten en had een witte Polo aan van McGregor en een beige broek van Ralph Lauren. Zijn zwarte Supra's stonden er goed onder. Louis had zijn haren ook gedaan en een zwarte Polo van McGregor en dezelfde broek en schoenen als Niall. Emilie kwam naar beneden met mijn Nude Louboutins en een rood jurkje van Valentino, ongeveer hetzelfde model als dat van mij.

Kendall kwam naar mij en trok me mee de keuken in. "Wat was er net?" Ik schudde mijn hoofd. "Niks" ze keek me ongeloofwaardig aan. "Je bent niet iemand die zomaar huilt, dus vertel" Harry kwam de keuken binnen. "Hier ben je dus" Ik keek weg en liep de keuken uit. Kendall riep nog wat na maar ik negeerde het.

Ik liep achter met Niall en voorop liepen Louis en Emilie. Ik wist dat ze het over me hadden maar ik had geen interesse om te luisteren. Niall keek me bezorgd aan. "Gaat het?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik wil gewoon begrijpen waarom hij zo doet?" Hij knikte "Je bent niet de enige"

We liepen het kleine vertrouwde restaurantje in en paparazzi maakte foto's. Ze vroegen me allerlei dingen. Louis pakte mijn hand en hield zijn andere hand voor mijn hoofd. We kwamen binnen en de baas wees ons meteen een plekje achter in de hoek toe.

We bestelde ons eten. Ik zat naast Louis en Emilie zat met Niall tegenover ons. Niall en Emilie waren druk in gesprek over iets. "Liv, gaat het?" Ik haalde mijn schouders op. "Eerlijk gezegd? Ik weet het niet" zuchtte ik.

Heyyy

Nieuw hoofdstuk in de vakantie

Volgend hoofdstuk een POV Harry

Iedereen al op vakantie? Al terug? Moet je nog gaan?

Ik ga binnenkort een Q/A doen dus als je vragen hebt, stel ze!

Laat weten voor welk team je bent!!!

Lovee yaa allll 💓💓💓

Move on ♥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu