Friends?

11.7K 302 20
                                    

POV Harry

Ik opende mijn ogen en zag een hele blije Niall voor me staan. Ik was gisteren laat thuis gekomen en had nog niemand gezien. Dat was nu dus anders...

"Niall wat doe je" Hij negeerde de vraag en keek me blijer aan "En?" ik keek hem raar aan. "Wat en?" "Is het goed tussen jullie?" Ik schudde mijn hoofd. "Ze moest nadenken. Ze wil me volgens mij gewoon geen kans meer geven" Mijn telefoon ging en Niall dook eropaf.

Hij zette hem op luidspreker. "Harry?" Het was Olivia, het was Olivia! "Ja" Zei ik zo normaal mogelijk, wat niet lukte want mijn stem sloeg over. Ik hoorde een klein lachtje en Niall beet op zijn lip op zijn lach in te houden. "Alles goed?" Vroeg ik snel. Niall lag spartelend op de grond om zijn lach in te houden.

"Uhh ja prima" Zei ze zacht. Ik vroeg me af waarom ze belde maar vroeg het niet want dat kan snel verkeerd overkomen. "Uhm ik belde om..." Zei ze en twijfelde toen. "Om je vraag te beantwoorden" Ik keek Niall verbaasd aan. "Welke vraag?" Ik hoorde Olivia aan de andere kant van de lijn twijfelen. "Of ik je nog een kans wilde geven?" Ik keek Niall met grote ogen aan.

"Ik ehh.... Wil best ehh... vrienden proberen te zijn?" Niall zijn ogen werden groot. "Ja graag!" "Er is alleen een probleem" zei ze. "Wat dan?" "Ik vertrouw je nog niet" Ik zei niks meer. "Je hebt me gekwetst en ik weet niet hoe ik daar over kom" ik wist niet wat ik moest zeggen. "Ik heb nog tijd nodig maar ik wil het wel proberen, als vrienden" "Oke" "Ik moet gaan maar ik spreek je later wel weer"

POV Olivia

Ik lag tegen Justin aan en keek hem aan "Heb ik een goede keuze gemaakt?" Hij knikte "Je moet gewoon langzaam aan doen" hij had gelijk.

Ik stond op en liep naar de tafel. Ik keek nog eens naar de tekening die ik had gemaakt. "Weet je het zeker?" Justin kwam achter me staan. Ik knikte. "Oke Lets go!"

We zaten in de auto naar de tattooshop. Ik hield de tekening vast en was zeker van dat ik dit wilde.

Eenmaal in de stoel werd ik compleet zeker. Deze tatoeage stond voor zoveel wat belangrijk was.

Ik liet hem op mijn rechterheup zetten. Het waren spitzen en op de spitzen zat een vlinder. De spitzen stonden voor mijn danscarrière die altijd belangrijk voor me was en nog steeds is. De vlinder staat voor een redding dat die mij altijd samen bij elkaar heeft gehouden.

Justin was in een andere kamer zelf een tatoeage aan het zetten. Ik keek naar beneden en de eerste van de spitzen was al af en hij was nu bezig met mijn vlinder. "Heb je al andere tatoeages?" Vroeg hij. "Ja" Ik liet mijn pols zien. Hij stopte even en keek ernaar. "Je kiest dus voor tatoeages met een betekenis?" Ik knikte "Ik denk er goed overna" Hij knikte, "moet je ook doen, heb er al vaak een paar gezien waarvan ik dacht 'Wil je daar je hele leven mee rond lopen?'"

Ik liep de kamer uit en keek nog een keer trots naar de tattoo voor het verband erover ging. Justin zat al in de wachtkamer en er zat een verband om zijn arm. Ik rekende nog af en toen gingen we naar een terrasje. Paparazzi was overal maar we deden net alsof we ze niet zagen.

Opeens ging mijn telefoon. Ik nam op. "Met Olivia" "Hallo met mevrouw Jacobs van de dansacademie LA" Ik keek Justin met grote ogen aan "Hallo" "We wouden graag zo snel mogelijk met je een gesprek en dan binnenkort ook de auditie" "Ja dat is geweldig waneer?" "We hopen dat je vandaag kan?" "Ja tuurlijk!" "Dan mailen we zo de locatie en tijd"

POV Harry

Ik en de jongens waren aan het voetballen in de tuin toen Julia naar binnen kwam gerend. "Ik wil ook meedoen!" Ze schopte een paar keer tegen de bal en iedereen keek haar aan. "Waarom zoveel woede" Vroeg Zayn. Ze zuchtte.

"Vandaag was ik voor het eerst weer naar school en iedereen keek me aan alsof ik gek was. Mijn beste vriendin heeft me laten vallen en keek me niet eens aan!" "Ben je dan al die tijd niet geweest?" Ze schudde haar hoofd. "Thuisscholing alleen ik moest terug" Ze viel neer en zuchtte. "Waar is Olivia?"

"In LA" Ze zuchtte weer. "Komt ze binnenkort?" Ik haalde mijn schouders op. Ze keek verdrietig. "Ik mag van pap niet naar een andere school" Ik keek naar Julia.

Ik pakte mijn telefoon en zocht Olivia's nummer. Ik belde en ze nam snel op. "Harry wees snel ik moet over 2 minuten mijn auditie doen" "Oke Julia heeft je nodig" "Is het goed als ik morgen bel dan weet ik waneer ik even langs kan komen." "Oke doeg, succes" "Dankje"

"Ze belt morgen dan weet ze waneer ze terug komt." Julia keek me blij aan. "Wacht sinds waneer praat ze weer met jou?" Louis keek verbaasd naar mij.

POV Olivia

Vermoeid liep ik naar Justin's auto waarmee ik naar de auditie's was gekomen. Het gesprek ging goed en de auditie was alsof ik nooit een pauze heb genomen. Ik reed naar mijn huis.

Emilie en Ryan zaten tegen elkaar op de bank. "Eindelijk!" Emilie sprong op en liep naar me toe. "Dit is niet normaal meer!" Ik keek haar raar aan en hing mijn jas op. "Je bedoeld dat jullie tegen elkaar lagen." "Ja we dachten dat jullie het leuk zouden vinden"

"Ik volg het niet meer, jullie?" Ze keek even naar Ryan. "Justin is al naar bed omdat we een ruzie hebben gehad" Ik keek even naar boven. "Maar waar ging die ruzie dan over?" "Bullshit die Justin zei" Ze liep naar boven.

Ik hield haar arm vast. We stonden nu op de overloop. "Wat ga je nu dan doen?" "Ik ga met Ryan mee, we waren alleen op jou aan het wachten." "Dus je loopt nu van de problemen weg?" Ze trok haar armen los. "Ja ik heb geen zin om hier te zijn"

Ze gooide wat spullen in een tas en liep naar beneden. "Ik vind het laf dat je nu weggaat" Zei ik. Ze draaide zich boos om. "Je laat onze vriendjes tussen ons komen. Je denkt alleen maar aan jezelf!" "Ik denk alleen aan mezelf?! Je hebt niet eens gevraagd hoe het ging vandaag! Ik kwam hier binnen en werd meteen door jou in jullie ruzie gegooid!"

"Jij geeft toch niks om onze vriendschap!" Ik kon niet geloven dat ze dat zei. "Als je nu door die deur loopt met hem zonder het uitgepraat te hebben, kan je morgen je spullen komen halen!" Tranen stroomden over mijn wangen. Ze keek even naar Ryan. "Ik eet nog liever mijn schoen op dan dat ik het uitpraat" Ik knikte. "Tot morgen dan"

Ik liep de slaapkamer in. "Jus ben je nog wakker?" Hij mompelde wat. Ik trok mijn kleren uit en pakte een shortje uit de kast. Ik ging tegen hem aanliggen en sloot mijn ogen. "Wat heb je allemaal gehoord?" Vroeg ik zacht. "Alles" Ik zei niks meer en zweeg eventjes. "Wil je weten wat er is gebeurd?" "Nee misschien morgen" Ik was klaar met vandaag, ik wou slapen.

Heeyyy

ik vind dit hoofdstuk minder goed maar de volgende is waarschijnlijk beter!

Ik ben zooo blij met al mijn lieve lezers :)

Ik ga niet veel meer schrijven want ik wil eten, heb net mijn avondeten op maar dat boeit niet. Eten is heilig en je kan nooit teveel eten mwahaha

oke doei

LOVEE YAA ALL

Move on ♥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu