Capitolul 15

12.3K 588 12
                                    

- Ce naiba? întrebă şocat Nicholas.

- S-au cam încins lucrurile la petrecere, încercă Anthony să se scuze.

- Sofi? mă privi Nicky cu nişte ochi mari, credeam că avea să mă arunce pe fereastră.

- Hm, ce era să fac? Să-mi las iubitul în stradă?

Nu aveam încotro. Nici în ruptul capului nu aveam de gând să dorm în aceeaşi încăpere cu un psihopat pervers. Aşa că l-am chemat pe Nicholas să-l ducă pe Anthony în camera lui, iar eu să dorm liniştită în camera mea, încuiată şi protejată de orice încercare dubioasă din partea psihopatului.

Nicholas rămase surprins la faptul că l-am adus pe Anthony în camera mea, după miezul nopții, singuri şi în casa părințiilor noştri. Nu făcusem asta niciodată! Chiar dacă el "ştia" că eu şi Anthony suntem un cuplu, deşi nu era aşa. Tot era surpins. Nu eram sora pe care o cunoştea, îmi dădeam seama de toate aceste numai din expresia feței.

Dar! El tot m-a ajutat şi mereu o va face! Pentru că eram sora lui şi oricât de greşit considera el ceea se presupunea că se întâmplă între mine şi Anthony, mă susținea, atâta timp cât eu eram bine.

- Nu! Dar de ce nu mi-ai spus când ne-am întâlnit pe hol?

- Nicky, te rog, doar scapă-mă de viitoare mustrări din partea mamei. Du-l în camera ta şi spune că tu l-ai ajutat. Sau du-l acasă dimineață la prima oră.

- Ok! Gata! Vă ajut..

Nicholas îl ajută pe Anthony să se ridice, sustinându-l. Primise o bătaie zdravănă, îmi era milă de el pe de-o parte, dar când asta se întâmpla avea el grijă să realizez cine e cu adevărat, un idiot!

- Noapte bună, iubito! îmi spuse el cu o voce suavă.

Cred că nu l-au bătut suficient!

- Noapte bună, am accentuat eu, iubitule, am spus apăsat.

Nicholas îşi roti ochii, nu-i prea plăceau aceste "romanțe" dintre mine şi Anthony, probabil pentru că-l cunoştea prea bine. Prea foarte bine!

Când Nicky era în liceu, făcea parte din aceeaşi gaşcă cu Anthony alias Tony, pentru că majoritatea îi spuneau aşa. Când ei erau în ultimul an de liceu, eu eram doar o puştoaică, la gimnaziu. Mereu dădeau cele mai tari petreceri, aveau fete, care roiau în jurul lor, ca albinele la polen. Ei doi şi mai aveau în grup vreo cinci prieteni, dar Nicky, Henry, Anthony şi încă un tip, al cărui nume nu mi-l amintesc, erau cei mai sexy şi râvniți tipi din cartier şi liceul lor.

Toți trecură prin nişte peripeții, cu siguranță, de care nu aveam habar. Dar pun pariu că Nicky îi ştie lui Anthony cele mai ascunse secrete şi numărul fetelor, care i-au şifonat cearceaful.

Nu că m-ar interesa!!

Nicky are foarte multe motive de a mă ține departe de Anthony, de a mă proteja şi de-aş ține gura, în ceea ce-l priveşte pe prietenul lui cel mai bun.

Nu că aş fi curioasă, dar acum eram. Aş fi vrut să ştiu în ce e băgat, de ce are nevoie urgentă de acei bani din moştenire, de ce nu vorbeşte cu părinții lui şi mai ales, cine e V.? E un el sau o ea?

ANTHONY

Stăteam în patul uriaş al lui Nickolas, nu puteam să înțeleg cu Sofia avea un pat de o persoană, în care nu încăpeam decât îmbrățişați, iar Nick ditamai spațiu.

Camera lui era zugrăvită într-un albastru marin, pe partea dreaptă era un birou, sub fereastra mare acoperită cu perdele albe, iar biroul era plin de o mulțime de albume foto, în față patul uriaş, cu două noptiere, iar în partea stângă era un dressing şi intrarea la baie era fix după noptiera din stânga.

O zi poate schimba totulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum