Capitolul 52

10.6K 516 9
                                    

În aceste două luni, care au trecut alături de Sofia, prefăcându-mă că o iubesc, au trecut mai repede decât mă așteptam, prima luna mai greu, iar ca să mai treacă timpul am frecventat apartamentul lui V., făcându-ne de cap, iar apoi ea m-a părăsit. Metaforic vorbind. Pentru că a plecat într-o excursie în Australia alături de fiica ei și de imbecilul de Toby, probabil pentru a se revanșa amândoi față de odrasla lor. Mi-ar fi plăcut ca V. să fi fost lângă mine, să ne petrecem nopțile fierbinți împreună, dar nu a fost posibil. Așa că mi-am petrecut o lună cu Sofia, a trecut mai repede decât m-aș fi așteptat.

Filmările s-au rărit pentru că producătorul era plecat, astfel am avut mai mult timp la dispoziție să stau acasă. Sofia m-a ajutat în fiecare zi la firmă, pentru a ține pasul și a clarifica situațiile existente, iar pe partea administrativă, Sofia se descurca minunat, nu-mi venea să cred, era foarte descurcăreață, pricepută și isteață. Mi-ar fi plăcut să se ocupe ea de toate, dar îmi tot repeta că nu vrea, că ea nu știe și nu vrea să ajungă director adjunct pe ochi frumoși.

O înțelegeam pe de-o parte, dar aș fi vrut să mă scape pe mine de aceste datorii inutile, eram obosit, mergeam și la firmă și la filmări, chiar trebuia să aleg una din ele sau cel puțin să fiu ajutat la firmă.

În aceste două luni am fost plecați într-un weekend din nou la bunicii mei la insistențele Sofiei, iar cum voiam să fiu iubitul perfect am lăsat după ea. Iar apoi am ieșit de câteva ori în oraș cu Darla și Henry, plus alți prieteni de-ai noștri. Suna ciudat ai noștri, dar acum și prieteni mei erau și prieteni ei, și invers. Cred că acest lucru era un bonus al căsătoriei. Vorbisem de dimineață cu V., care îmi spuse că mai stau o săptămână, că fiicei ei îi place foarte mult acolo și nu vor să o dezamăgească. Nu fusese rea, luna cu Sofia, ba chiar din contră, mă distrasem și uitam o perioadă de V., dar aveam nevoie de ea, pentru că nu voiam să mă îndrept spre Sofia pentru anumite nevoie personale.

Pentru a mai ieși din rutina zilnică și pentru a mă relaxa, mi-am lua o săptămână liber de la firmă, pentru că de pe platourile de filmare deja aveam și am pornit cu Sofia spre plajă și pentru că nu voiam în oraș, am luat-o spre Rhode Island. Era vineri după-masa, aveam de gând să stăm câteva zile acolo și câteva în New York, pentru că Sofia nu-l vizitase niciodată. Deși îmi spusese că acolo locuia și mătușa ei Jennifer, dar nu știa unde.

- Câte bagaje ți-ai pus, am crezut că plecăm pentru o săptămână? mă întrebă ea privindu-mă cum cobor cu două geamantane, care erau ale mele.

- Sunt o vedetă, ai uitat?

- Da, nu știam cu cine vorbesc..scoase limba la mine.

- Poate vrei să ți-o mușc..i-am zâmbit eu pervers.

- Poate ai vrea să te las să o faci..

Avea replică pentru orice, adoram asta la ea. Uau, adoram ceva la ea, asta chiar e de mirare!

I-am luat și bagajul ei, care nu era foarte mare, așa cum mă așteptasem, totuși era o femeie.

Era sfârșitul lui septembrie, dar era încă foarte cald, 20 de grade. Sofia era îmbrăcată cu o pereche de blugi albaștri deschis, hanorac alb și o pereche de teniși de aceeași culoare. Eu purtam cu hanorac gri, o pereche de blugi și teniși albi. Păream un cuplu drăguț, așa asortați, jocul acesta era din ce în ce mai prezent în viața noastră.

Ne-am urcat în mașină și am pornit la drum, nu făceam foarte mult până acolo, doar o oră, iar de acolo trei ore până în New York.

- Am o surpriză pentru tine..i-am zâmbit eu. Deschide torpedoul, ai să găsești acolo un plic.

O zi poate schimba totulWhere stories live. Discover now