Capitolul 53

10.8K 520 77
                                    

SOFIA

- Care îi treaba cu mătușa ta? mă întrebă Anthony din baie, care tocmai se spălase pe dinți.

- Adică? Eu eram îmbrăcată în pijama și așezată în mijlocul patului. Dormitorul era aproape ca acasă, un pat mare pe mijloc, două noptiere cu câte o lampă, pe de-o parte și pe de altă parte a patului și în dreapta geamul, iar în stânga ușa de la baie, iar înainte de ea un dulap de haine. Cu covor stufos alb era stăpânul podelei, fiind așezat între peretele din față și pat. Intrarea în cameră era în partea stângă, aproape de ușa de la baie.

- De ce nu ai știut adresa ei și de ce le ascunzi părinților tăi că o vizitezi? ieși din baie, la bustul gol, doar într-o pereche de pantaloni de trening, îl sorbeam din priviri.

- Ah..pentru că, am încercat să nu mă mai uit spre el și să gândesc limpede. Pentru că ea a făcut o greșeală în tinerețe, iar părinții au renegat-o, nici tata nu a comunicat cu ea foarte mult, rareori, o invită doar la evenimente și doar la sărbători. Dar mai mult veneau ei la New York. Nu prea a vrut-o în preajma noastră, zicea că e o influență rea.

- Și când erai mică venea la voi?

- Nu, e așa decât mă știu, mama mi-a spus că s-a mutat la New York înainte ca eu și Nicholas să ne naștem.

- Și ce a făcut atât de grav?

- Nu știu, nu mi-au spus niciodată, nici Nicky nu știe.

Chiar nu știam, habar nu aveam, deși eu semănam foarte mult pe mătușa Jennifer, și ea avea părul creț și ochii verzi mari, dar poate pentru că semăna cu tatăl meu, foarte bine.

- Nici nu știu dacă e căsătorită sau are pe cineva, mereu venea singură și nu vorbea foarte multe cu noi, iar când o făcea încerca să ne distreze. Iar mamei nu prea îi plăcea atitudinea ei, așa că ne trimitea în camera noastră. Nu am multe amintiri cu ea.

- Sunt foarte obosit, a început el să caște. 

- Și eu, drumul a fost cam lung, iar discuțiile până târziu m-au cam obosit. Mă simt vinovată, am spus eu în timp ce m-am pus pe partea mea de pat, făcându-i loc lui Anthony, care și-a acoperit bustul sculptat, care îmi tăia respirația, cu un maieu.

- De ce? se întinse pe pat și se așeză într-un cot, privindu-mă.

- Pentru că îi mint pe părinții mei cu atât de multe lucruri, cu această căsătorie, cu venirea la mătușa Jennifer, nu știu care ar fi mai șocant pentru ei.

- Căsătoria asta e din ce în ce mai reală, așa că nu ai de ce să-ți faci griji. Iar despre mătușa Jennifer nu va afla.

Am zâmbit auzind spusele lui.

- Anthony..am șoptit eu, deși el încă era în aceeași poziție privindu-mă.

- Da?

- Vreau ca mâine să ne întoarcem acasă..

- De ce? S-a întâmplat ceva? Nu ți-a plăcut excursia?

- Ba da, iubitule. Doar că nu mai vreau să stau în casa asta, e a unei străine, nici nu știu de ce am venit.

- Nu vrei să vizităm New Yorkul?

- Ba da, nu putem face asta la dimineață și apoi să pornim spre casă?

- Sigur că da. Facem cum îți poftește inimioara. Hai, la culcare cu tine, că mâine ne așteaptă o zi lungă. M-a sărutat pe frunte, iar eu m-am înghesuit la pieptul lui cald și protector.

Îl iubeam enorm, toată dragostea pe care o păstrasem pentru el doi ani de zile, era acum în toți porii mei. Îl iubeam și puteam să recunosc asta în fața întregii lumi. Mă făcea fericită zilnic.

O zi poate schimba totulWhere stories live. Discover now