Capitolul 58

10K 482 9
                                    

Au trecut trei zile, în care m-am chinuit să vând maşina. Am crezut că un mustang se vinde foarte uşor, dar se pare că nu e aşa. Prețul, pe care îl ceream era prea mare, dar la naiba, aveam nevoie de o căruță de bani, cum altfel aveam să o scot pe Sofia din mâinile lui Knife? Nu puteam să îi caut până nu aveam toți banii şi de preferabil, trebuia să îi am cât mai repede.

Eram disperat, cui aveam să o vând? Am pus-o pe toate siteurile, am vorbit cu aproape toți cunoscuții, aveam nevoie urgentă de bani!

Eram aşezat în patul Sofiei, nu mişcasem nimic din acea cameră, m-am uitat pe poza noastră de la nuntă, era singura poză din casă cu noi doi, de fapt nici nu mai aveam alte fotografii prin preajmă. Toate, pe care le-am primit de la nuntă, le-am trântit într-un sertar.

Sofia, cât de frumoasă e! Părul ei ondulat, ochii verzi şi mari, nasul acela mic şi firav, am zâmbit eu gândindu-mă la asta. Cum nu am putut să îmi dau seama de toate lucrurile astea înainte? Să o respect cum merită, să fi fost aici când nenorociții ăia au luat-o, să o apăr. E doar vina mea! Trece prin toate astea din greşelile făcute de mine. Unde să te caut, iubito? Apari în visele mele şi spune-mi unde eşti, căci nu mai ştiu unde să te găsesc.

Nopțile erau un chin pentru mine, nu aveam somn, iar când toțuşi dormeam puțin, aveam un coşmar.

Telefonul îmi vibră, m-am uitat să văd cine e. V! Îmi trimisese o grămadă de mesaje, în ultimele zile, dar nu i-am răspuns. Nu merita să mă comport aşa cu ea, până la urmă fusese parte din viața mea sau mai făcea? De fiecare dată când V. apărea în viața mea, mă simțeam bulversat. Era posibil să iubeşti două femei? Sau ce simțeam pentru amândouă?

Era doar o modalitate de a afla asta, trebuia să dau ochii cu V., care mă bagase oarecum în asta, pentru că ea mi-a spus că sunt îndrăgostit de Sofia.

Înainte să ies din casă, telefonul îmi sună, era regizorul, sigur mă suna să mă critice că nu am fost la muncă de vreo două săptămânii şi jumătate, punând în calcul şi excursia cu Sofia.

- Alo.

- Anthony, ce faci?

- Nu foarte bine, domnule. Au început filmările, ştiu că nu am mai dat pe la acolo, dar..

- Nu, stai liniştit. Dean mi-a povestit şi vreau să ştii că eu şi soția vă suntem alături. De aceea ți-am trimis nişte bani pe Dean, voi cumpăra mustangul pentru fiul meu. În plus am mai adăugat o sumă, ca să va ajutăm.

- Nu ştiu cum să vă mulțumesc, domnule! Vă promit că vă înapoiez toți banii până la ultimul bănuț.

- Ia-l ca un avans, ceea ce ar trebui să primeşti pentru munca ta de actor. Sper că o veți găsi pe Sofia curând.

- Mulțumesc, domnule. Şi eu sper..

Eram atât de fericit, în sfârşit reuşisem să adun banii, nu pe toți, trebuia să calculez câți mai aveam nevoie.

Ajuns la V., ea mă pofti înăuntru.

- Ai venit..

- Da..m-am aşezat pe canapea.

- Eşti bine?

- Nu prea bine, dar asta e o altă poveste. De ce ai vrut să vin? am întrebat-o eu.

- De obicei veneai fără să te rog, Tony. Dar să mă părăseşti aşa după toate? Credeam că vom fi măcar prieteni..

- V., Sofia a fost răpită!

- Poftim?

- Da..Knife.

- Fir-ar! Mai aveai datorii la Knife?

O zi poate schimba totulWhere stories live. Discover now