Capitolul 19

11.4K 539 5
                                    

- V. s-a întâmplat ceva?

Eram surprins de atitudinea ei. Nu mă refuzase prea des, de obicei era genul de femeie, care lua inițiativă, te provoca să cedezi în pat. O femeie pasională şi sexy, care te făcea să-i cedezi, ba chiar să stai în genunchi în fața ei şi să îi faci toate poftele. Pentru mine V. era o zeiță a sexului şi era cea mai bună prietenă, cu beneficii. O cunoşteam, prea bine de multe ori, ştiam cu ce se ocupă şi aveam o relație deschisă, de fapt, nu e chiar relație, mai mult sex, discuții şi nu ne leagă nimic altceva, doar prietenia.

Când am cunoscut-o, mă ajutase financiar şi să scap de o parte din probleme, mă făcuse să mă simt cel mai norocos bărbat din lume, având-o în pat doar pentru mine. Mă învățase ce-şi doresc femeile şi cum să fiu un bărbat adevărat şi pasional. Trezise în mine sentimente şi senzații nebănuite.

Şi făcusem greşeala de a mă îndrăgosti de ea, de a fi egoist, să o vreau doar pentru mine şi ştiam că nu va fi niciodată. Mă rănise, dar cu ajutorul ei învățasem să nu pun suflet într-o relație, să-mi păstrez atitudinea față de o femeie, să fiu acel Casanova fără să îmi pese de sentimentele unei femei, să nu mă leg emoțional de nimeni. Şi am reuşit să trec peste acea dragoste, pe care am simțit-o pentru ea. Acum cu siguranță nu aş mai putea să o iubesc, ceea ce simțeam pentru ea în momentul de față era datorie, respect şi recunoştință, că mă ajutase şi mă transformase în bărbatul care sunt.

- E aici. În dormitor. Te-am aşteptat pe canapea, că m-am gândit că vei veni.

- Trebuia să te sun, am răspuns sec.

- E în regulă. Poți să rămâi, pe canapea. Dorm eu cu ea în cameră.

- Şi la dimineață trebuie să plec la prima oră? am întrebat sarcastic.

- Nici nu ştiu de ce eşti aici! se îndreptă spre bucătărie, luând o ceaşcă albă din dulăpior şi o puse în expresorul de cafea.

- Nu ştiu, V. De ce oare vin aici în fiecare seară?

- Pentru că se presupunea că nu ai unde să stai! luă ceaşca şi sorbi o gură de cafea din ea.

- Da, am hotărât că pot să vin în fiecare seară.. doar ziua să stau departe. E un târg corect, nu?

Trânti ceaşca pe blatul mobilei de bucătărie.

- Pe dracu! Şi aseară ai avut unde să dormi? țipă, dar în şoaptă.

M-am apropiat de ea, am cuprins-o cu brațele prin spate, am strâns-o cu putere.

- Asta era? Ce se întâmplă, V.? Tu nu eşti geloasă..

I-am dat părul la o parte de pe ceafă şi am sărutat-o pe gât.

- Tony, ştii că nu e gelozie, doar că m-am săturat..

- Ştii că te ador, nu? am întors-o cu fața spre mine. Şi mai ştii, am continuat eu în şoaptă, că mi-ai zis că niciodată nu vei doar a mea..iar eu m-am conformat.

- Tony, m-am săturat! Ok?

- Ce naiba V.?!

- Vorbeşte mai încet, s-ar putea să te audă.

- Te porți ciudat, ce se întâmplă?

- Tony, nu mai pot face asta..e timpul să-ți iei zborul.

Ce? Are de gând să-mi dea papucii? Nu poate să-mi facă asta, eram foarte potriviți în pat şi ea ştia că noi suntem perfecți la capitolul acesta.

- Vrei să îmi dai papuci? am râs eu.

- Ascultă-mă, e timpul ca eu să mă schimb şi tu la fel. Eu pentru ea, tu pentru cariera ta, poate, chiar viitoarea ta soție.

O zi poate schimba totulOnde as histórias ganham vida. Descobre agora