Capitolul 35

10K 536 22
                                    

ANTHONY

Vorbeam de ceva vreme cu doamna Gloria, nu-mi permisesem să o tutuiesc, dacă ea nu îmi ceruse asta, deşi ştia că sunt şeful ei, voia să ne purtăm protocolar.

Era o femeie foarte inteligentă şi capabilă, dar nu-mi oferea încrederea necesară, de a-i ceda locul meu pentru o perioadă.

O bătaie se auzi în uşa biroului.

- Intră, am spus eu.

Sara intră cu viteza lumini, foarte agitată.

- Domnule, mi se părea că mesteca. Eu am fost..mă scuzați, observă că sunt cu cineva în birou încă. Pot să intru?

- Eşti deja în mijlocul încăperii, i-am zâmbit eu.

- Puteți veni până afară?

- Hh? Spune ce ai de spus aici.

- Domnule, maşina dumneavoastră se pare că a suferit un accident, cineva v-a spart geamul.

- Maşina mea? Mustangul meu?

- Da, domnule. M-a anunțat domnul de la poartă...

- Doamnă Gloria, cred că ar fi mai bine să mutăm discuția pe altă dată, mi-am luat sacoul şi am întins-o spre parcare fără să o mai ascult pe Sara.

Cine putea să facă asta? Nu îmi era greu să ghicesc. Idioții ăia plătiți de Knife, nu se lasă atât de uşor! Trebuie să îi țin departe de firmă!

M-am grăbit spre lift, noroc că tocmai era la etajul meu şi nu trebuia să mai aştept după el. Simțeam cum furia îmi invadează pieptul şi gâtul. La naiba! Tot ceea ce aveam de la bunica mea, era Mustangul, casa şi firmă trebuia să o împart oricum cu Sofia, deci nu îmi rămânea nimic.

Am ajuns în parcare, de nervi, nici nu mai ştiam unde o parchasem, m-am uitat în jur, apoi am observat-o. Am mărit pasul, în calea mea se ivi portarul.

- Domnule Edwards, plecați?

- Nu, dă-te din calea mea!

- Sunteți bine, domnule?

- Nu! Vreau să ştiu ce păzeşti? Cum poți lăsa pe cineva să intre într-o parcare privată?

- Domnule, nu vă înțeleg.

- Ba da, chiar tu ai sunat să spui că maşina mea a fost spartă!! Eşti concediat!

Am trecut pe lângă el ca vântul! Ce incompetenți! Şi pentru asta îi mai şi plătesc!

M-am uitat atent la maşină, din toate părțile. Ce naiba? Nu avea nici măcar o zgârietură. Greşisem maşina? Am apăsat butonul de pe telecomandă şi am deschis maşina. Era a mea. Dar ce naiba se întâmpla aici?

SOFIA

Eram pe scări şi am văzut-o ieşind din biroul lui Anthony, pe Gloria, tipa de la administrație. Cred că mă panicasem degeaba.

Dar cred că Anthony e furios! Mă jucam din nou cu focul şi din propria voință. Nu avea cum să afle că eu am fost, nu? Adică orice îi putea face o farsă, eu doar am vrut să-l scot din birou, fără ca să intru eu.

Oare Gloria era amanta lui Anthony? Nu cred, avea copiii acasă şi un soț. Sofia!! Ce îți pasă?

M-am retras în biroul meu, cu celelalte trei colege ale mele. Mă gândeam doar la cum o fi reacționat Anthony, păcat că ratasem faza, cred că fusese de milioane. Maşina pentru el..ca o amantă!!

Lucrasem la câteva proiecte împreună cu Helena, care nu îmi pusese nicio întrebare, despre viața personală. Îmi plăcea să lucrez.

Uşa biroului se deschise brusc, Henry se postă în fața noastră.

O zi poate schimba totulDonde viven las historias. Descúbrelo ahora