11

546 91 85
                                    

Taehyung's P.O.V.

Με έσπρωξε στον τοίχο και ένωσε τα χείλη μας. Τον φίλησα πίσω, και δεν ξέρω γιατί. Απλά εκείνη την στιγμή αυτό ήθελα να κάνω και το έκανα. Τα χέρια του με ακούμπησαν στους ώμους ενώ τα χείλη μας έπαιζαν το δικό τους παιχνίδι, παθιασμένο παιχνίδι.

Φιλιόμασταν για αρκετή ώρα. Άνοιξα τα μάτια μου μόλις αισθάνθηκα την ανάσα του επάνω στο πρόσωπο μου. "Περίμενα τόσο καιρό να το κάνω αυτό" ψιθύρισε αισθησιακά. Τόσο καιρό; Γνωριζόμαστε μια βδομάδα. Ίσως είχε δει στο όνειρο του να φιλάει κάποιον που μου μοιάζει.

Δεν ξέρω τι έπαθαν και αυτός και ο Namjoon και με φίλησαν. Όμως ο Jungkook όσο βλάκας και να είναι, φιλάει ωραία, αυτό πρέπει να το παραδεχτώ. Δεν ξέρω αν είναι ερωτευμένος μαζί μου, ούτε και με νοιάζει. Εγώ δεν είμαι μαζί του, τουλάχιστον για την ώρα. Μπορεί αύριο να είμαι.

Ο Jungkook χαμογέλασε πλατιά κοιτώντας με. "Μου αρέσεις". "Αλήθεια;" το έπαιξα απορημένος. "Ναι, Taehyung". "Πόσο;". Ήθελα να του σπάσω λιγάκι τα νεύρα, μην τα πετάει έτσι. "Πολύ, πάρα πολύ". Με φίλησε ξανά ενώ στα αυτιά μου έφτασε ο ήχος του κουδουνιού. Δεν γαμιέται και αυτό τώρα; Είμαι με τον Jungkook, δεν μπορώ να κάνω μάθημα.

Τα χέρια μου ακούμπησαν στο λαιμό του και αισθάνθηκα τις φλέβες του. Κοίτα, μου άρεσε όλο αυτό. Αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι με αγόρι, και αυτό επειδή ξέρω το ανδρικό σώμα, οπότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο να ανακαλύψω παίζοντας με ένα άλλο αγόρι. Όμως από την στιγμή που μου άρεσε το φιλί του Jungkook, είμαι gay, σωστά; Και από την στιγμή που... Τι το θυμήθηκα τώρα;

Ποτέ μου δεν είχα φανταστεί πως μπορεί να είμαι gay. Βασικά, ποτέ δεν είχα μία απόδειξη για να με κάνει να σιγουρευτώ. Τώρα έχω. Μέχρι τώρα νόμιζα πως απλά έπαιζα. Όμως τώρα τον Jungkook τον βλέπω πιο σοβαρά από τον Jimin, εμ, εννοώ ότι ο Jungkook δεν είναι παιχνίδι... αυτό εννοώ.

Με κοιτούσε βαθιά στα μάτια με αυτό το χαμόγελο που φαινόντουσαν όλα του τα δόντια. Χαμογελούσαν ακόμα και τα μάτια του, πρέπει να είναι πολύ ερωτευμένος μαζί μου. "Δεν θα πάμε για μάθημα;" με ρώτησε. "Τσου!" απάντησα. "Έχουμε μαθηματικά, αλλά ποιος τα χέζει τα μαθηματικά τώρα". Με φίλησε ξανά, αυτή την φορά για περισσότερη ώρα και πιο παθιασμένα από πριν.

Με λίγα λόγια, κάτσαμε όλη την ώρα έξω να φιλιόμαστε συνέχεια. Και να μας έβλεπε κάποιος, στα αρχίδια μου. Ευκαιρία έψαχνα να πάρω αποβολή, το βαριέμαι πολύ το σχολείο.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα