14

484 81 53
                                    

Taehyung's P.O.V.

Ο Jimin είναι το πιο άθλιο άτομο που γνωρίζω. Δεν μπορώ να πιστέψω πως πήγε και είπε αυτές τις μαλακίες στον Jungkookie, μόνο και μόνο για να γελάσει με τον πόνο μου. Δεν μπορεί να καταλάβει πως μου φτάνουν όλα αυτά που έχω περάσει; Πάει να με βγάλει και τρελό από πάνω;

Ποιος σωστός άνθρωπος θα έλεγε πως βιάστηκε από την στιγμή που εκείνο το βράδυ μου είπε την φράση "Οκ, ίσως και εμένα μου αρέσουν τα αγόρια". Όχι, αυτό όμως δεν πρέπει να το μάθει ο Jungkook, γιατί εγώ πρέπει είμαι ο τρελός που δεν θυμάται τι έγινε και βιάζει έτσι κόσμο τα απογεύματα των παιδικών του χρόνων. Εγώ πρέπει να είμαι ο κακός.

Δεν πρόκειται να τον συγχωρήσω ποτέ για αυτό που έκανε. Πλέον δεν του αξίζει να τον συγχωρήσω. Και γονατιστός να έρθει και να μου ζητάει συγγνώμη, είμαι πολύ σκληρός για να τον λυπηθώ. Όλα αυτά που έχω περάσει με έχουν κάνει σκληρό, όμως δεν παραπονιέμαι για τίποτα. Αν παραπονιόμουν δεν θα ήμουν εδώ τώρα.

Αποφάσισα να πάω το απόγευμα στα νεκροταφεία στον τάφο των γονιών μου, μιας που πλησίαζαν δέκα χρόνια από τον θάνατο τους. Ήθελε να έρθει και ο Jungkook μαζί μου, με την ευκαιρία να πάει και αυτός στους δικούς του γονείς. Δεν ήξερα πως είναι και αυτός ορφανός. Όμως αυτόν τον έχουν υιοθετήσει καλοί άνθρωποι, περνάει καλά. Είναι η διαφορά μας αυτό, επάνω στην ομοιότητα.

Εγώ πέρασα χάλια στο σπίτι αυτών που με υιοθέτησαν. Είχα σκοπό μετά τα νεκροταφεία να πάω ξανά στο ορφανοτροφείο, παρόλο που δεν το ήθελα. Όμως δεν μπορούσα να κάνω και διαφορετικά. Έπρεπε να μένω κάπου, να έχω λεφτά, να μπορώ να αλλάξω ρούχα. Να κάνω ένα μπάνιο, βρωμούσα και ήμουν γεμάτος λάσπες. Δεν είχα καν χρήματα να πάω να αγοράσω λίγα λουλούδια για τους γονείς μου. Αλλά θα μου πεις, και στο ορφανοτροφείο δεν σου δίνουν λεφτά. Σου δίνουν μόνο αν πρέπει να πας να αγοράσεις σχολικά ή για κάποιον άλλον λόγο εξίσου σοβαρό.

Ο Jungkook με συνάντησε στην κεντρική πύλη κρατώντας δύο ανθοδέσμες με άσπρα τριαντάφυλλα. Μου έδωσε την μία και ύστερα χωριστήκαμε για να πάμε ο καθένας μόνος του στους γονείς μας. Ωραία ασχολία για να κάνεις με αυτόν που αγαπάς. Να πηγαίνετε μαζί στα μνήματα για να αφήνετε λουλούδια στους γονείς σας. Καταπληκτική δουλειά να κάνεις όταν βαριέσαι και δεν έχεις κάτι καλύτερο.

Ανεβαίνοντας μία μικρή ανηφόρα, ανατρίχιασα βλέποντας γύρω μου όλους αυτούς τους μαρμάρινους, μεγαλοπρεπής τάφους. Των γονιών μου είναι μονάχα χώμα. Θυμάμαι μία φορά που με είχαν φέρει από το ορφανοτροφείο όταν ήμουν μικρός και επειδή έβρεχε έκλαιγα γιατί νόμιζα πως βρέχονται και οι γονείς μου. Ήμουν τόσο χαζός παλιά.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang