31

412 72 49
                                    

Third person's P.O.V.

Ο Namjoon είχε πιει γύρω στα τέσσερα-πέντε σφηνάκια, ο Taehyung βέβαια κανένα. Το ποτό δεν έπιασε τον Namjoon κι έτσι οδήγησε άνετα προς σπίτι του. Πάρκαρε το αμάξι ακριβώς έξω από την πόρτα και βγήκε από το αμάξι, λέγοντας τον Taehyung να περιμένει εκεί και να μην κουνηθεί ούτε εκατοστό. Εκείνος άνοιξε το ντουλάπι και έβγαλε προσεκτικά την κάμερα. 

Ο Namjoon τον πήρε αγκαλιά και πήγε προς την πόρτα.  "Προσεκτικά" ψιθύρισε ο Taehyung. "Σκάσε!" φώναξε ο Namjoon. Τον πέταξε επάνω στο κρεβάτι με δύναμη και ανέβηκε από επάνω του, ενώ επιτέθηκε στον λαιμό του αφήνοντας μεγάλα μωβ σημάδια σε όλο το μήκος του. "Κύριε, κύριε... Μι-Μισό λεπτό..." αναστέναξε ο μικρότερος και ακούμπησε τα χέρια του στους ώμους του Namjoon.

"Τι είναι;" φώναξε ο Namjoon, με την βαριά και άγρια φωνή του. Ο Taehyung τον κοίταξε βαθιά τα μάτια, όμως τα μάτια του Namjoon έπεσαν στην τσάντα με την κάμερα μέσα. Την άνοιξε και την πήρε στα χέρια του. "Μμμμ... θες να τραβήξω, σωστά; Βασικά, γιατί σε ρωτάω;" του είπε ενώ συνέχισε να τον φιλάει στο λαιμό και να ξεκουμπώνει το πουκάμισο του μικρότερου σιγά σιγά. Το έβγαλε και το πέταξε στο πάτωμα. 

Σηκώθηκε από πάνω του και στερέωσε την κάμερα στην άκρη του κρεβατιού, ύστερα κοίταξε τον Taehyung στα μάτια. "Δεν θέλω..."  φώναξε ο τελευταίος. Ο Namjoon όμως τον αγνόησε επιδεικτικά. "Ά-Άσε με!" είπε προσπαθώντας να τραβηχτεί ενώ ο μεγαλύτερος του κατέβαζε αργά και βασανιστικά το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο. 

Όλο αυτό ήταν μέρος του σχεδίου. Αχ, αυτό το σχέδιο. O Taehyung είχε σκοπό να τραβήξει βίντεο όλο αυτό που θα γινόταν και να παίξει θέατρο πως το κάνει με το ζόρι. Για την ώρα, το πετύχαινε. Ήθελε να έχει και ηχητικές και εικονικές αποδείξεις. Και ο Namjoon, δίχως να το ξέρει, γινόταν κι αυτός πρωταγωνιστής σε αυτό το βίντεο. Πίστευε πως ο Taehyung το έκανε από νάζι και έλεγε πως δεν ήθελε και έτσι δεν έδινε σημασία σε όλο αυτό... Σαν κανονικός βιαστής. 

"Σκάσε" φώναξε ο Namjoon και έπιασε τα χέρια του μικρού, βάζοντας τα επάνω από το κεφάλι του. Αφού τον έγδυσε εντελώς, έβαλε μέσα του δύο δάχτυλα κοιτώντας τον στα μάτια. Ξαφνικά όλα άλλαξαν. Ο μικρός έκλαιγε δυνατά. Πονούσε πολύ, και παρόλο που στο μυαλό του είχε πως έπαιζε θέατρο, αυτή την στιγμή το έκανε στα αλήθεια. Στα αλήθεια δεν ήθελε, στα αλήθεια πονούσε ολόκληρος. Στα αλήθεια είχε κοκκινίσει από την πίεση.  

Ο Namjoon όμως ήταν εντελώς αδιάφορος επάνω στο θέμα. 

Το ποτό είχε αρχίσει να τον χτυπά στο κεφάλι και τον άλλαξε προς το χειρότερο. Πρώτη φορά στην ζωή του ο Taehyung έβλεπε έτσι τον καθηγητή του. Τόσο άγριο, τόσο εγωιστή. Τόσο αυταρχικό...

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Where stories live. Discover now