51

289 60 75
                                    

Third person's P.O.V.

Ο Yoongi ξύπνησε απότομα. Κοίταξε τριγύρω για να συνειδητοποιήσει πού είναι. Ήταν ξαπλωμένος στο δωμάτιο του ορφανοτροφείου και επάνω στα πόδια του ήταν ξαπλωμένος ο Jin.  "Jin;" του είπε και τον ξύπνησε σκουντώντας τον με δύναμη. Ο Jin ξύπνησε και κοίταξε τον Yoongi με απορία. 

"Τι έγινε;". "Τι έγινε;" επανέλαβε ο Jin. "Jin, νομίζω πως πυροβόλησα κάποιον καθώς ερχόμουν από τον σταθμό" είπε τρέμοντας ο μεγαλύτερος εκ των δύο. Νομίζει... "Τι;". "Jin, πυροβόλησα κάποιον επειδή ήθελε να με σκοτώσει για τις μαλακίες του αδερφού μου. Και μετά ήρθε η αστυνομία, γιατί όμως δεν με συνέλαβαν;". 

Αμ δεν ήρθε... Βασικά, ήρθε αλλά μετά την φυγή του Yoongi προς το ορφανοτροφείο. 

"Πού ακριβώς;" ρώτησε ο Jin. "Εδώ στην γωνία". "Σήκω επάνω, τώρα!" φώναξε ο Jin και τα δύο αγόρια έτρεξαν κάτω και από εκεί στο παράθυρο. Αστυνομία και ασθενοφόρο ήταν σταματημένα στην γωνία, ακριβώς σε εκείνο το σημείο. Ο Yoongi είδε το φορείο με το πτώμα του άγνωστου άνδρα επάνω και λιποθύμησε. 

O Jin τον έσυρε έως τις βρύσες όπου και του έπλυνε το πρόσωπο. Συνήλθε, ήθελε όμως να σηκωθεί και να τρέξει, να πάει να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Jin όμως τον σταμάτησε. Ορκίστηκαν να μην το αποκαλύψει κανείς ποτέ, εκτός και αν υπάρχουν μάρτυρες που τον είδαν, οπότε τότε αλλάζει η κατάσταση και πρέπει να παραδοθεί ο Yoongi. 

Το κινητό του Yoongi άρχισε να χτυπάει δυνατά και επίμονα. Το σήκωσε αφού πρώτα είδε πως τον καλούσαν από την φυλακή. Άρα ήταν ο Jaeyoon, σωστά; 

"Yoongi..." ακούστηκε μια φωνή. Πρέπει να ήταν ο Jaeyoon, όμως ο Yoongi δεν ήταν απολύτως σίγουρος. "Ναι;" απάντησε κοιτώντας τον Jin στα μάτια. "Yoongi, o Jae είμαι" ακούστηκε ο αδερφός του. Ο Yoongi χαμογέλασε ενώ η καρδιά του χτυπούσε δυνατά, ήταν έτοιμη να πεταχτεί έξω από το στήθος του. 

Ακόμα δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως σκότωσε έναν άνθρωπο κατά λάθος...

Δεν ήθελε επίσης να καταλάβει τίποτα ο Jaeyoon. 

"Πες μου τώρα τι έγινε". "Yoongi, για αυτόν το μόνο που έμαθα είναι ότι τον έδειραν περισσότερο και παίζει να είναι τέζα". "Όταν λες παίζει;" τον ρώτησε ο μικρότερος αδερφός. Υπήρχαν δύο πιθανότητες, η μία να είναι νεκρός και η μία να είναι ζωντανός. 

Υπάρχει όμως και μία τρίτη πιθανότητα την οποία δεν την σκέφτηκαν καθόλου τα δύο αδέρφια...

Να είναι ζωντανός και να θέλει να πιστεύουν όλοι πως είναι νεκρός... Βρε την πονηρή αλεπού...

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Where stories live. Discover now