49

304 58 78
                                    

Taehyung's P.O.V.

Κάλυψα το κόκκινο πρόσωπο μου με τα χέρια μου και χαστούκισα δυνατά το ένα μου μάγουλο. "Είσαι βλάκας, Taehyung. Μεγάλος βλάκας" μονολόγησα. Ναι, είμαι πολύ μεγάλος βλάκας. Αλλά πόνεσα πολύ με αυτό που έκανε ο Jungkookie. Δεν μπορεί να καταλάβει πως έχω πρόβλημα πλέον, πως τα πόδια μου δεν αντέχουν άλλο το βάρος του. Δεν με πειράζει καθόλου όμως που δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Όμως και εγώ ρε φίλε έχω βαρεθεί να πονάω...

Στα αλήθεια έχω βαρεθεί. Πληρώνω για πράγματα που δεν φταίω ούτε λίγο.

Καθόμουν νευριασμένος στο κρεβάτι με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά στο στήθος μου. Γύρισα στο πλάι και πήρα μια βαθιά ανάσα. "Έλα Taehyung, μπορείς" είπα στον εαυτό μου. Έβαλα το βάρος μου στα χέρια μου και σηκώθηκα όρθιος. Έκλεισα σφιχτά τα μάτια μου από τον πόνο και προσπάθησα με όλη μου την δύναμη να κάνω ένα, έστω μικρό, βήμα.

Σήκωσα το ένα μου πόδι χωρίς να κοιτάω καθόλου κάτω, κοιτούσα στον τοίχο. Έκανα με το ζόρι ένα μικρό βήμα, όμως το έκανα. Τα κατάφερα. Το τηλέφωνο που υπήρχε στο δωμάτιο άρχισε να χτυπάει δυνατά. Δεν ήξερα πως υπάρχει τηλέφωνο στο δωμάτιο έως τώρα που χτύπησε. Άπλωσα το χέρι μου προς τα εκεί και το σήκωσα. Έφερα το ακουστικό στο αυτί μου.

"Εδώ Yoongi. Πώς είσαι, Tae;". Η φωνή του ήταν πολύ βαριά από το τηλέφωνο, διαφορετική εντελώς από την πραγματική. "Πώς να είμαι; Αχ... Προσπαθώ να κάνω βήματα για να τους δείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Έκανα ένα βήμα όμως, Yoongi, στα αλήθεια έκανα!". Κάθισα στο κρεβάτι. Ο Yoongi έβηξε. "Μπράβο! Εμ, έμαθες τα νέα;". "Τι να μάθω, από πού και από ποιον;" τον ρώτησα γρήγορα.

"Ναι ναι τώρα! Κατεβαίνω!" φώναξε. "Πες μου ρε και μην καθυστερείς" του είπα. Η αγωνία είχε αρχίσει να με κατακλύζει ολόκληρο, η καρδιά μου πήγαινε πέρα δώθε. Λες να έγινε κάτι σχετικά με τον Namjoon και τον άλλον; Λες να πέθαναν; Αχ, τι ωραία! Χαίρομαι, πολύ χαίρομαι!

"Λοιπόν, ο N είναι στην ίδια φυλακή με τον αδερφό μου τώρα, και μου έδωσαν άδεια να τον επισκεφτώ αύριο το μεσημέρι. Θες να του μιλήσω για τον N;". Σκέφτηκα για λίγο πριν του απαντήσω.

Ξέρω γιατί ο Yoongi έλεγε N. Επειδή ο κύριος δεν ήθελε να μαθευτεί το πλήρες όνομα του, και τώρα όλοι μιλάνε για τον N K, τον καθηγητή που διέταξε να καούν ζωντανοί δύο μαθητές, τον έναν εκ των οποίων γούσταρε τρελά από την μέρα που γνώρισε και βίασε κάτι μέρες πιο μπροστά.

Μετά από αρκετά δευτερόλεπτα σκέψης, πήρα μια βαθιά ανάσα και απάντησα στον Yoongi.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Where stories live. Discover now