38

347 65 90
                                    

Seokjin's P.O.V

Η Rose μας ξύπνησε ξημερώματα και είπε πως έχουμε ένα μικρό θεματάκι. Θα σου πω εγώ τι θεματάκι έχω, εκτός από αυτό που ήθελε να μας πει εκείνη. Βασικά, έχω πολλά θεματάκια. Λοιπόν, αρχίζω.

Πρώτον, ο Jimin μου σπάει τα νεύρα απλά, είναι πολύ εκνευριστικός. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται απλά, δεν μου αρέσει καθόλου. Τον μισώ. Απορώ τι του βρήκε ο Yoongi. Εγώ από την πρώτη μέρα που τον είδα τον μίσησα, αηδίασα με την φάτσα του. Απλά αυτό.

Δεύτερον, χωρίς τον Taehyung είναι πολύ παράξενα εδώ. Έχασα τους δύο μου φίλους, ο ένας γύρισε πίσω στον άνθρωπο που αγαπάει και ο άλλος άφησε εμένα για να είναι με τον άνθρωπο που αγαπάει, ο οποίος είναι ο χειρότερος άνθρωπος που υπάρχει στο σύμπαν. Ξέρω γιατί τον έδιωξαν οι γονείς του. Επειδή έμαθαν πως είπε πως ο Tae τον βίασε και τον απέβαλλαν, αφού πρώτα έφαγε χοντρό ξύλο από έναν καθηγητή.

Μπράβο στον καθηγητή! Αν τον γνώριζα από κοντά είμαι σίγουρος πως θα τον συμπαθούσα και θα κανονίζαμε συνεργασία για να δείρουμε κι άλλο τον Jimin.

Και τρίτον, δεν ξέρω για ποιον ηλίθιο λόγο φίλησα τον Yoongi. Αφού δεν μου αρέσει, γιατί το έκανα; Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θα μάθει ποτέ. Θα μείνει για πάντα ένα μυστήριο που δεν θα μπορέσει να λυθεί από κανέναν. Θα αναρωτιούνται όλοι στο μέλλον για ποιο λόγο το έκανα, οι απόγονοι μου, αλλά κανείς δεν θα μάθει ποτέ... Καλά, σκάω.

Η Rose μας είπε πως ο Taehyung αγνοείται. Μας σήκωσε όλους πρωί πρωί και είπε ότι θα γυρίσουμε γρήγορα στο Ilsan να μάθουμε πληροφορίες για αυτή την εξαφάνιση. Δεν προλάβαμε καν να ετοιμάσουμε τα πράγματα μας, φύγαμε μονάχα με τα ρούχα μας.

Πήγαμε γρήγορα μέχρι τον σταθμό και πήραμε εισιτήρια. Μέσα στο τρένο γινόταν χαμός από τουρίστες και έτσι η Rose με τον Yoongi χάθηκαν ανάμεσα στο πλήθος και δεν ξέρω πού ήταν, ξέρω μόνο πως εγώ έμεινα μόνος μου στον ίδιο διάδρομο μαζί με τον Jimin και την σπαστική φάτσα του. Μου την δίνει.

"O Yoongi μου θα μας ψάχνει τώρα" είπε. "Δεν με νοιάζει" απάντησα κοιτώντας τον. "Δεν σε ρώτησα" μου είπε ξανά με ύφος ντίβας. Μείναμε σιωπηλοί με τις πλάτες γυρισμένες για όλη την υπόλοιπη διαδρομή, όπου ο Yoongi ήρθε και τον πήρε και εγώ έμεινα πίσω και παραλίγο να μην προλάβω να κατέβω από το τρένο γιατί είχε στριμωξίδι και χρειάστηκε να σκαρφαλώσω επάνω σε γριές για να τους προλάβω! Αλλά βέβαια, πάνω από όλους και όλα ο Jimin!

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα