13

535 88 73
                                    

Jungkook's P.O.V.

Τι ακριβώς μου έλεγε αυτός; Ότι ο Taehyung ανάγκασε τον Jimin να κάνει κάτι μαζί του; Δεν θέλω να το πιστέψω αυτό, δεν θέλω! Πως μπόρεσα να ερωτευτώ ένα τέτοιο κωλόπαιδο; Πως; Δεν έχω καθόλου, μα καθόλου μυαλό. Του χάρισα τα αγνά μου χείλη, έδωσα το πρώτο μου φιλί με ένα άνθρωπο που δεν τα άξιζε, δεν του αξίζω. Ας μου πει κάποιος γιατί τον ερωτεύτηκα.

Το γεγονός ότι ήταν μόνο 11 χρονών το αφήνω ασχολίαστο. Εγώ στην ηλικία τους σκεφτόμουν συνέχεια το πως θα συνδυάσω παιχνίδι, φαγητό και ύπνο την στιγμή που συνομήλικοι μου έκαναν άλλα. Άλλα προκειμένου να γίνουν "μεγάλοι".

"Ρε φίλε, δεν κάνεις πλάκα τώρα, έτσι;". "Όχι σου λέω την αλήθεια, σκέφτηκα να πάω και να το πω σε κάποιον, όμως τον αγαπούσα, τον προστάτεψα. Αλλά μακάρι να μην το είχα κάνει τελικά, δεν του άξιζε η φιλία μου, ούτε και η δικιά σου του αξίζει". Όχι, ότι και να έκανε, είμαι σίγουρος πως έχει μετανιώσει στα αλήθεια. Αν δεν είχε μετανιώσει δεν θα είχε τα μούτρα να έρχεται σχολείο. Θα καθόταν όλη μέρα και θα έκλαιγε γιατί θα λυπούνταν τον Jimin. Αυτός προσπαθεί να συνεχίσει την ζωή του επειδή έχει μετανιώσει και θέλει να το ξεχάσει.

"Ναι, αλλά είναι άδικο να του φερόμαστε έτσι και να μην του κάνουμε παρέα, δεν είναι;". "Δεν είναι όμως άδικο που ένα αγόρι 11 χρονών έκανε κάτι με τον φίλο του απλά επειδή δεν... δεν μπορούσε να αρνηθεί;". Στα μάτια του έφτασαν δάκρυα, κάλυψε το πρόσωπο του με τα χέρια του και εγώ τον ακούμπησα απαλά στην πλάτη για να του δείξω την συμπόνια μου.

Φαινόταν να λέει αλήθεια. Άρα ο Taehyung στα αλήθεια έκανε κάτι μαζί του χωρίς εκείνος να το θέλει.

Γιατί όμως δεν μπορούσε να αρνηθεί; Αν ήταν φίλοι σημαίνει πως έχουν άνεση και δεν ντρέπονται να δείξουν αυτό που νιώθουν. Οπότε έπρεπε να του πει όχι. Εγώ θα του έλεγα αν δεν ήθελα. Αλλά αν ερχόταν τώρα ο Taehyung και έλεγε το ίδιο σε εμένα, θα ούρλιαζα "ΝΑΙ". Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Εκείνη την στιγμή ο Taehyung μπήκε μέσα στο κτήριο. Με κάρφωσε με το βλέμμα του, παρατηρώντας το γεγονός ότι ήμουν σχεδόν αγκαλιασμένος με τον Jimin, που έκλαιγε σαν να μην υπάρχει αύριο. Ο Taehyung κατέβασε το φερμουάρ της ζακέτας του που φορούσε μέχρι επάνω και τον κάλυπτε το μισό πρόσωπο, φωνάζοντας το όνομα μου. Ο Jimin σήκωσε το κεφάλι του και τον κοίταξε με τα κατακόκκινα μάτια του.

Πριν το καταλάβω, ο Taehyung είχε βρεθεί επάνω στον Jimin και μάλωναν άσχημα. Δεν έλεγαν τίποτα, απλώς χτυπούσαν ο ένας τον άλλον και προσπαθούσαν να αμυνθούν από το χτύπημα του άλλου. Εγώ καθόμουν και τους κοιτούσα μην μπορώντας να τους χωρίσω. Ποτέ μου δεν έχω μπλεχτεί σε καβγά.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Where stories live. Discover now