61

306 58 61
                                    

Third person's P.O.V.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τον Namjoon σε μία ερημική περιοχή, ελάχιστα χιλιόμετρα όμως μακριά από το νοσοκομείο. Οι ειδήσεις το παρουσίασαν ως ένα απλό, καθημερινό θέμα, καθώς η αστυνομία δεν έκρινε σκόπιμο να συνεχιστεί άλλο αυτή η υπόθεση, μιας που και ο πρωταγωνιστής της ήταν πλέον νεκρός. 

Ήταν κακοποιός άρρωστος και επικίνδυνος, έλεγαν όλοι. Ο θάνατος του είναι η αρχή για να καθαρίσει ο τόπος από τους ομοίους του, συμπλήρωναν μερικοί. Κανείς δεν βρέθηκε και δεν τόλμησε να κρίνει την δολοφονία του Namjoon, γιατί δολοφονία ήταν από την στιγμή που ξεκάθαρα ήταν πυροβολισμός. Στο κεφάλι, αλλά αυτό δεν έχει τόση σημασία. 

Πού να ήξεραν όμως, χε χε χε...

Όχι μονάχα οι αστυνομικοί, όλοι τους... Πού να ήξεραν ποια είναι η Yeong, η προσωπική νοσοκόμα του Taehyung...

Πού να ήξεραν ποιανού αδερφή είναι...


FLASHBACK

"Yeong, η μαμά είναι εδώ στο σπίτι;". Η Yeong κοίταξε τον αδερφό της καθώς έτρωγε λίγα μακαρόνια με σάλτσα, που μόνη της μαγείρεψε μόλις γύρισε στο σπίτι από το σχολείο. Ο Namjoon κρέμασε προσεκτικά το παλτό του στον καλόγερο και κάθισε δίπλα στην αδερφή του. "Όχι" απάντησε εκείνη. 

"Πώς πήγε το σχολείο σήμερα, μικρή;" την ρώτησε λίγο αργότερα. Εκείνη τον κοίταξε στα μάτια και χαμογέλασε.  Χαμογέλασε και εκείνος. "Καλά, εσύ; Πώς πήγε το σχολείο, κύριε;" της ξέφυγε ένα γελάκι στο τέλος. "Έγιναν εκλογές εχθές και βγήκα υποδιευθυντής στο σχολείο, πες μου μπράβο" της απάντησε με καμάρι. 

"Μπράβο" είπε η Yeong και άφησε ένα απαλό φιλί στο δεξί μάγουλο του αδερφού της. Εκείνος χαμογέλασε πλατιά με αυτή της την κίνηση. Συνέχισαν να τρώνε ώσπου χτύπησε το τηλέφωνο. Ο Namjoon έτρεξε και το σήκωσε. 

"Ναι... ναι... ναι... Μα! Ναι..." είπε και ύστερα έβαλε το ακουστικό στην θέση του. Την Yeong δεν την ενδιέφερε και τόσο με ποιον μίλησε ο αδερφός της στο τηλέφωνο και απαντούσε τόσο θετικά. Τι συζητούσαν ας πούμε... Καθόλου δεν την ενδιέφερε. Καλώς ή κακώς, δεν ξέρω...

Ο Namjoon επέστρεψε λίγο μετά στην κουζίνα. "Τι θα κάνεις τώρα;" την ρώτησε. "Θα ακούσω μουσική και μετά φροντιστήριο". Κούνησε καταφατικά το κεφάλι του, ενώ στα χείλη του σχηματίστηκε ένα μικρό smirk που εκείνη δεν είδε. Ξαφνικά πήρε την αδερφή του από το χέρι και την σήκωσε επάνω. Ανέβηκαν σχεδόν τρέχοντας στο δωμάτιο της. 

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα