56

283 60 71
                                    

Taehyung's P.O.V.

Πώς τόλμησε και ήρθε αυτός εδώ; Το έσκασε από την φυλακή, οκέι, αλλά και οι γιατροί είναι βλάκες; Δεν υπάρχει κάποιος να προσέχει ποιος μπαινοβγαίνει στα δωμάτια;

Προφανώς και όχι, δεν υπάρχει.

Ο Namjoon έκλεισε το στόμα του Jungkook ενώ είχε το όπλο ακουμπισμένο στο κεφάλι του. Εκείνος με κοιτούσε τρομαγμένος, και εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. "Άστον, σκότωσε εμένα! Εκείνον μην τον πειράξεις, σε παρακαλώ!" φώναξα.

Κλείδωσε την πόρτα ενώ το χέρι του ήταν ακόμα τυλιγμένο γύρω από τον Jungkook. Έστρεψε το όπλο προς το μέρος μου και με κοίταξε στα μάτια. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη του, σατανικό χαμόγελο. Όμως, πώς τολμάει και χαμογελάει; Τρελός είναι; Μα, τι ρωτάω; Φυσικά και είναι.

"Εσύ φταις για όλα, εσύ με προκάλεσες" μου είπε. Τον κοίταξα στα μάτια απορημένος. "Θα φωνάξω αν δεν σταματήσεις!" φώναξα. "Και εγώ θα σκοτώσω τον Jungkook αν φωνάξεις" ψιθύρισε και ακούμπησε το όπλο του ξανά στο κεφάλι του Jungkook.

Άρχισα να βλέπω θολά από τα δάκρυα που έφταναν στα μάτια μου.

"Θα φωνάξεις ξανά;" μου ψιθύρισε. Ο Jungkook με κοιτούσε στα μάτια με ανοιχτό το στόμα. Περίμενε να τον βοηθήσω; Δεν ξέρω. Μακάρι να μπορούσα να τον βοηθήσω. Κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου και ο Namjoon άφησε το στόμα του Jungkook ήσυχο, όμως τον κρατούσε σφιχτά από τον καρπό.

Εκείνος τον κοίταξε απορημένος και ύστερα κοίταξε εμένα. Ο Namjoon πίεσε τον Jungkook να γονατίσει κάτω και ύστερα έσπρωξε την πολυθρόνα ακριβώς μπροστά στην πόρτα. Τον κοίταξα. "Πρέπει να σου πω κάτι, μικρέ" μου είπε.

"Δεν θέλω να ακούσω τίποτα από εσένα, απορώ γιατί ήρθες". "Δεν ξέρεις; Το μυαλουδάκι σου σκούριασε μου φαίνεται..." ψιθύρισε ειρωνικά. Περπάτησε προς το μέρος μου ενώ τώρα το όπλο ήταν στραμμένο προς τον Jungkook, ο οποίος ήταν με τα χέρια ψηλά.

"Πες μου" απάντησα ψυχρά στα ειρωνικά του σχόλια. Με έπιασε από τον λαιμό και γύρισε το κεφάλι μου να τον κοιτάξω. Η αναπνοή του μου χτυπούσε το πρόσωπο. Ήθελε να με ακινητοποιήσει, όμως δεν τα κατάφερνε. Δεν θα άφηνα τον εαυτό μου να παρασυρθεί.

"Αν του κάνω κακό θα πονέσεις περισσότερο από όσο θα πονούσες αν έκανα απευθείας κακό σε εσένα, σωστά;" με ρώτησε δείχνοντας μου τον Jungkook. "ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ!" φώναξα. Μου έκλεισε το στόμα αμέσως. Με κρατούσε τόσο σφιχτά που ένιωθα την αναπνοή μου να γίνεται αδύναμη.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Where stories live. Discover now