20

452 75 58
                                    

Yoongi's P.O.V.

Είμαι σε αυτό το ορφανοτροφείο από τα 8 μου. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε από μία έκρηξη στο εργοστάσιο που δούλευε και η μητέρα μου έπεσε στον ποταμό και πνίγηκε μόλις το έμαθε. Το έκανε μπροστά μου αυτό. Ακόμα θυμάμαι το ουρλιαχτό που βγήκε από το λαρύγγι μου εκείνη την ώρα, καθώς έβλεπα την ίδια μου την μητέρα να παρασέρνεται από τα ορμητικά νερά του ποταμού ανάμεσα σε λάσπες και σκουπίδια και να απομακρύνεται με γρήγορη ταχύτητα. Δεν βρήκαν ποτέ το πτώμα της. Ούτε και του πατέρα μου το πτώμα βρήκαν ύστερα από την έκρηξη. Το μόνο που βρήκαν ήταν το δεξί του παπούτσι, τίποτα άλλο από εκείνον. Το εργοστάσιο είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά, όπως και οι ζωές των οικογενειών των εργατών που δούλευαν εκεί μέσα.

Δεν έχω αδέρφια. Βασικά, έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό, ο οποίος όμως είναι στην φυλακή εδώ και αρκετά χρόνια για διακίνηση ναρκωτικών. Του έλεγα να προσέχει, δεν με άκουγε. Και εγώ το έκανα μια φορά, αλλά ευτυχώς για εμένα, δεν με έπιασαν. Το έκανα μόνο και μόνο για να μου δώσουν λεφτά να φάω. Πεινούσα πολύ εκείνη την μέρα, είχα να φάω πέντε ολόκληρες μέρες. Νόμιζα πως θα λιποθυμούσα αν δεν έτρωγα.

Όχι πως και τώρα στο ορφανοτροφείο περνώ καλύτερα. Κανείς μας δεν περνάει. Το μόνο καλό είναι πως δεν υπάρχει κανείς να σε ελέγχει αν όντως κάνεις τα μαθήματα ή μπλοφάρεις. Αλλά εμένα γενικά δεν με ενδιαφέρει το σχολείο. Ψήνομαι για καβγάδες, ειδικά με την στρίγκλα την διευθύντρια του ορφανοτροφείου. Μου αρέσει αυτό, πολύ.

Μερικά από τα πράγματα που μου την δίνουν σχετικά με το ορφανοτροφείο είναι ότι : δεν σε αφήνουν να βγαίνεις, και αν σε αφήσουν θα πρέπει στις 9 να είσαι στο ορφανοτροφείο και μόνο Σάββατο βράδυ. Δεν σου δίνουν πολλά, μόνο 5 με 6 χιλιάδες γουόν. Επίσης, δεν υπάρχει θέρμανση, κάνει πολύ κρύο μέσα στα δωμάτια, ειδικά το βράδυ. Πάλι καλά που βρέθηκαν αυτοί οι καλοί άνθρωποι και έκαναν δωρεά τις χοντρές κουβέρτες. Διαφορετικά θα είχαμε πεθάνει από το κρύο.

Αποφάσισα να πάω μαζί με τον Jin και κάτι άλλα παιδιά μόλις γυρίσαμε από το σχολείο στην διευθύντρια να της παραπονεθούμε. Θα ερχόταν σίγουρα και ο Taehyung, αν ήταν εκεί, αλλά η Rose μας είπε πως θα ερχόταν το βράδυ γιατί είχε μία σημαντική δουλειά να κάνει τώρα το απόγευμα. Αυτός χάνει την φάση.

"Και τι θες να κάνω εγώ; Να γεννήσω λεφτά; Ή μήπως θες να σας αφήνω να τριγυρνάτε μέχρι τα ξημερώματα και να γυρνάτε εδώ πέρα μεθυσμένοι; Και επίσης, που ξέρω που σκατά θα τα ξοδέψετε τα λεφτά, ε; Και πάλι πολλά σας δίνουμε. Είστε 137 παιδιά, Yoongi, δεν μπορώ να δίνω μια περιουσία στον καθένα κάθε Σαββατόβραδο. Και ειδικά και σε εσένα που δεν είσαι και το καλύτερο παιδί". "Έι, εγώ δεν σε πρόσβαλλα!" φώναξα. Η Rose με αγριοκοίταξε. "Μίλα μου στον πληθυντικό, παρακαλώ". "Μπορώ όμως να σε προσβάλλω τώρα..." ψιθύρισα.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα