35

344 66 35
                                    

Jungkook's P.O.V.

Τέταρτη μέρα που αγνοείται. Μαζί με την μητέρα μου πήγαμε και δηλώσαμε την εξαφάνιση του, όμως είπαν πως είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί, γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να φορούσε διαφορετικά ρούχα και να έχει φύγει πολύ μακριά, από την στιγμή που μπήκε στο τζιπ ενός αγνώστου και έφυγαν χωρίς να ξέρουμε που ακριβώς πήγαν.

Και το σημαντικότερο, γιατί ο Taehyung μπήκε στο τζιπ ενός αγνώστου; Δεν ξέρει πως είναι επικίνδυνο; Θα έπρεπε να το ξέρει καλύτερα από εμένα. Έχει ζήσει στους δρόμους και ξέρει ποιο είναι σωστό και ποιο είναι λάθος. Ξέρει να κρίνει τους ανθρώπους. Δεν έπρεπε να μπει σε εκείνο το τζιπ.

Κάθισα στον καναπέ τυλιγμένος με την κουβέρτα μου όπως ήμουν και κοιτούσα έξω από το παράθυρο τις σταγόνες της βροχής που έπεφταν με δύναμη επάνω στο τζάμι. Δεν μου αρέσει αυτός ο καιρός. Να πω καλύτερα, τον μισώ την συγκεκριμένη στιγμή γιατί είμαι μόνος κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους, δεν βγαίνω έξω να πάρω αέρα, δεν μπορώ να βγω έξω γιατί είμαι μισός. Δεν ξέρω πού είναι και με ποιον είναι. Πρέπει να βρεθεί ζωντανός, σύντομα όμως. Χθες.

Η μητέρα μου κάθισε δίπλα μου και ακούμπησε το κεφάλι μου στα πόδια της χαϊδεύοντας τα μαλλιά μου. Είναι καλή ψεύτρα. Δεν τον συμπάθησε ποτέ, τώρα δείχνει να με λυπάται και να με συμπονά, είμαι σίγουρος όμως πως μέσα της χαίρεται που τον ξεφορτώθηκε. Τραβήχτηκα από την αγκαλιά της κλαίγοντας. Με κοίταξε απορημένη. "Σταμάτα να παίζεις θέατρο!", φώναξα "Είμαι σίγουρος πως μέσα σου νιώθεις ανακουφισμένη που ο Tae αγνοείται, γιατί θέλεις να είμαι σωστός και αυτό που έκανα ήταν λάθος και είσαι ψεύτρα! Δεν με αγαπάς! Αν με αγαπούσες θα με αποδεχόσουν και δεν θα είχες πρόβλημα μαζί του!". Με κοίταξε στα μάτια και σηκώθηκε όρθια.

"Τίποτα από αυτά δεν ισχύει" ψιθύρισε και με έκλεισε στην αγκαλιά της, προσπαθούσα να φύγω όμως ήμουν εξαντλημένος και έπεσα στον καναπέ και κοιμήθηκα. Ξύπνησα από τον ήχο της τηλεόρασης όταν αρχίζουν οι ειδήσεις. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα την φωτογραφία του Tae στην οθόνη. Δυνάμωσα την ένταση και την έβαλα στο τέρμα.

"Συνεχίζει να αγνοείται κυρίες και κύριοι ο νεαρός μαθητής Kim Taehyung ο οποίος εξαφανίστηκε την Τρίτη το βράδυ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 16χρονος επιβιβάστηκε σε ένα μαύρο τζιπ μάρκας Ford του οποίου οι πινακίδες είναι άγνωστες. Εχθές, οι άντρες της αστυνομίας ανακάλυψαν τα ρούχα τα οποία φόραγε, σύμφωνα με την περιγραφεί που δόθηκε, ο νεαρός την ημέρα της εξαφάνισης του. Τα ρούχα βρέθηκαν σχεδόν καμένα και πεταμένα σε ένα κάδο απορριμάτων. Όλη η πόλη έχει συγκλονιστεί με αυτή την εξαφάνιση και περιμένουμε εξελίξεις. Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το θέμα".

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Where stories live. Discover now