33

428 71 51
                                    

Taehyung's P.O.V.

Ξύπνησα υποφέροντας από πόνους σε όλο μου το κορμί. Ήμουν γυμνός, το μόνο που φορούσα επάνω μου ήταν το παπιγιόν. Ένιωθα τα μάτια μου να τσούζουν και όλο μου το υπόλοιπο κορμί να πονάει λες και με τρύπησες με τρυπάνι. Πονούσε μέχρι και η κοιλιά μου. Ένιωθα τα χέρια μου μουδιασμένα. Προσπάθησα να σηκωθώ και τότε είδα πως ήμουν δεμένος. Δεμένος στο κρεβάτι.

Κουνιόμουν πέρα δώθε προσπαθώντας να λυθώ με κάποιο τρόπο, όμως αυτό με έκανε να πονάω περισσότερο. Δεν το περίμενα αυτό από τον Namjoon... Τώρα θα έμενα εδώ για πάντα. Μέχρι να πεθάνω για να μην μπορεί να το κάνει μαζί μου... Θα γινόμουν sex slave από την μια μέρα στην άλλη...

Άρχισα να φωνάζω, μιας που ο Namjoon δεν μου είχε κλείσει το στόμα. Φώναζα για βοήθεια ενώ προσπαθούσα να να λυθώ, παρόλο που ήξερα πως δεν μπορώ μαγικά να λύσω το σκοινί κουνώντας το κορμί μου πέρα δώθε. Έκλεισα τα μάτια μου και δάγκωσα τα χείλη μου από τον πόνο. Ήταν λες και μου είχαν σπάσει τα κόκαλα.

Ένιωθα τα μάτια μου να υγραίνουν περισσότερο, πονούσα πάρα πολύ. Όμως ήταν πολύ δειλό να κάτσω και να κλαίω σαν κοριτσάκι. Ας πρόσεχα, εγώ φταίω για όλα. Ήμουν τόσο ηλίθιος που νόμιζα πως θα βάλω τον Namjoon στην θέση του. Ποιος; Εγώ. Ποιον; Τον Namjoon. Στα όνειρα μου μονάχα θα γινόταν αυτό.

Έκλεισα τα μάτια μου σφιχτά και άκουσα έναν δυνατό ήχο να έρχεται έξω από το δωμάτιο. Όταν τα άνοιξα ξανά άκουσα άγνωστες φωνές να ρωτούν αν κάποιος βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Λογικά άκουσαν τις φωνές μου. Δεν ήξερα αν έπρεπε να απαντήσω ή όχι. Άνοιξα τα χείλη μου προσπαθώντας να βγάλω φωνή, όμως δεν τα κατάφερα. Το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν να σιγοψιθυρίσω. Τότε ένα χέρι μου έκλεισε το στόμα. Δεν μπορούσα να δω ποιος ήταν, αν και ήμουν σίγουρος πως ήταν ο Namjoon.

"Σσσσσσς, μην κουνιέσαι" ψιθύρισε. Έμεινα ακίνητος και κράτησα την αναπνοή μου. Πήγε στην πόρτα και την κλείδωσε. Με κοίταξε στα μάτια και έλυσε το σκοινί από τα χέρια μου. Είχε μείνει σημάδι, τόσες ώρες δεμένα. Τον κοίταξα απορημένος, δεν περίμενα να παραδοθεί τόσο γρήγορα και να με λύσει. "Ντύσου!" με διέταξε και πέταξε ένα μπλουζάκι και ένα εσώρουχο του επάνω μου.

Φόρεσα αυτά που μου έδωσε και ξεκίνησα να τρίβω τα χέρια μου που είχαν μουδιάσει για τα καλά από την τόση ώρα που ήταν δεμένα στην ανάταση. Με έπιασε και με κόλλησε επάνω του, κοιτώντας με βαθιά στα μάτια. Έσκυψα το κεφάλι μου, δεν ήθελα να τον κοιτάξω.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Där berättelser lever. Upptäck nu