54

321 62 87
                                    

Taehyung's P.O.V.

Με μπέρδεψε υπερβολικά πολύ όλο αυτό με τον Yoongi. Νιώθω πως έγινε κάτι παράξενο και άσχημο, αλλά δεν μπορώ να μάθω τι, γιατί μάντεψε. Δεν μπορώ να κουνηθώ καν από το κρεβάτι μου. Η κατάσταση μου χειροτέρεψε, οι μύες μου πλέον δεν δουλεύουν ούτε καν λίγο. Τα πόδια μου θα μείνουν ακίνητα για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Μόλις που είχα αρχίσει να αποκτώ λίγες ελπίδες πως θα σηκωθώ ξανά όρθιος κάποια στιγμή...

Γαμώτο!

Όταν επιτέλους πήγα στο δωμάτιο του Jungkook, προσπάθησα να τον κάνω να καταλάβει την σοβαρότητα της κατάστασης που περνάμε. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως εγώ τουλάχιστον προσπάθησα. Τον φίλησα στο μέτωπο και ξαναπήγα στο δωμάτιο μου μόνο και μόνο για να μου πει ο φυσικοθεραπευτής αυτά τα κακά νέα που μου κατέστρεψαν την μέρα.

Μετά πήγα ξανά στο δωμάτιο του Jungkook. Είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει το χαμόγελο πίσω στα χείλη μου. Από την μέρα που τον γνώρισα αισθάνομαι πολύ όμορφα μόνο που στέκομαι δίπλα του και τον κοιτώ στα μάτια. Ειδικά τώρα που μου δείχνει με κινήσεις αυτά που θέλει να μου πει και δεν μπορεί.

Που με φιλάει.

Που με αγκαλιάζει.

Που μου χαμογελάει.

Τον αγαπώ ρε γαμώτο. Τον αγαπώ τόσο πολύ.

Κρατούσε στα χέρια του ένα χαρτί και το κοιτούσε μπερδεμένος. Πίστευα πως ήταν πάλι καμιά από τις ζωγραφιές του, όμως όταν τον πλησίασα κατάλαβα πως ήταν ένα χειρόγραφο γράμμα. Το πήρα απαλά από το χέρι του και το άφησα στο κομοδίνο. Είχα σκοπό να το διαβάσω αργότερα για να δω τι έλεγε και ύστερα να του εξηγήσω, μιας και ήμουν σίγουρος πως θα τον ενδιέφερε.

Την ζωγραφιά που μου έδωσε την κόλλησα στον τοίχο του δωματίου. Είναι το τελευταίο πράγμα που βλέπω πριν κοιμηθώ και το πρώτο μόλις ξυπνάω, μιας που δεν μπορώ να είμαι όλη μέρα μαζί του και να κοιμόμαστε παρέα. Αλλά και η ζωγραφιά μου αρκεί, είναι πολύ γλυκιά κίνηση αυτό που έκανε. Μακάρι να μπορούσα να ζωγραφίσω και εγώ τόσο ωραία όσο εκείνος.

Μου έπιασε το χέρι και χαμογέλασε. Τον κοιτούσα στα μάτια και ακούμπησα το χέρι μου στο μάγουλο του. Δεν ήθελα να τον φιλήσω στο στόμα, όμως μου έλειπαν υπερβολικά τα χείλη του. Αλλά ήθελα να αφήνω εκείνον να με φιλάει πρώτος στα χείλη. Και το έκανε.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Where stories live. Discover now