21

412 72 67
                                    

Taehyung's P.O.V.

Έπαθα ένα μικρό σοκ που μου ρίχτηκε έτσι ο Yoongi, και με το δίκιο μου. Ένιωθα όμως πως δεν μπορούσα να τον απωθήσω, όσο και να προσπαθούσα.

Σιχάθηκα όλοι να με πλησιάζουν και να θέλουν το κακό μου. Όλοι θέλουν το κακό μου, μου έχει συμβεί τόσες φορές που νιώθω ότι αν συνεχιστεί αυτό στο τέλος θα μου εξαντληθούν οι δυνάμεις και δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτα για να αντισταθώ. Στο τέλος κάποιος θα με καταφέρει.

"Y-Yoongi, τι κάνεις;" τον ρώτησα. "Τι θέλεις να κάνω;". Ακούμπησε το χέρι του στον αυχένα μου και με τράβηξε κοντά του. Με κοιτούσε βαθιά μέσα στα μάτια και ένιωθα την αναπνοή του να μου χτυπάει το πρόσωπο.

Νόμιζα πως θα με φιλήσει αλλά δεν το έκανε.

"Άσε με" του είπα και τον έσπρωξα πίσω. Δεν είπε τίποτα. Ξάπλωσα στο κρεβάτι μου έτσι όπως ήμουν, με τα ρούχα. Ούτε τα παπούτσια μου δεν έβγαλα. Τον έβλεπα να με κοιτάει συνέχεια και έτσι του γύρισα την πλάτη και κοίταγα στον τοίχο. Προσπαθούσα να αδειάσω το μυαλό μου από όλες τις σκέψεις και από όλα τα καινούργια πράγματα που έχουν συμβεί στην ζωή μου, όμως δεν μπορούσα. Ένιωθα το βλέμμα του επάνω μου, γεγονός που με έκανε να αισθάνομαι ακόμα πιο μπερδεμένος και ζαλισμένος.


"T-Taehyung... Δεν πρέπει". "Δεν πρέπει αλλά θέλεις και το ξέρω, σωστά;". "Ναι, αλλά..." ψιθύρισε. "Δεν έχει αλλά, μωρό μου. Ξέχνα τα όλα. Εγώ είμαι εδώ τώρα και σε λατρεύω. Δεν θα σε αφήσω ποτέ. Σε αγαπάω". "Και εγώ σε αγαπάω, Taehyung". Ξεκίνησα να τον φιλώ στον λαιμό και κατέβαινα σιγά σιγά πιο κάτω. Μπήκα ανάμεσα στα πόδια του και έτσι τα τύλιξε γύρω από την μέση μου. Σήκωσα την μπλούζα του και ακούμπησα το χέρι μου στην κοιλιά του κοιτώντας τον. Στην επαφή του κρύου μου χεριού και του σώματος του, βγήκε ένας ελαφρύς αναστεναγμός από το στόμα του. Χαμογέλασα και εκείνος δάγκωσε τα χείλη του. Ο Jungkook άρχισε να τρέμει. "Γδύσου, θέλω να σε δω χωρίς ρούχα" του είπα. Έκανε όπως τον διέταξα, και στεκόταν μπροστά μου ολόγυμνος. Έβγαλα και εγώ τα ρούχα μου και τα πέταξα κάπου μέσα στο δωμάτιο. Κοίταξα το μόριο του. Ήταν τόσο hot... Αλλά είναι αδερφός μου, ήταν λάθος... Όμως το έκανα.


Μετά από πολύ ώρα, άκουσα έναν παράξενο ήχο από το κρεβάτι του, σαν τρίξιμο. Γύρισα και τον είδα που καθόταν σε εμβρυακή στάση. "Τι έχεις;" ψιθύρισα. Ακουγόταν σαν να ρουφάει την μύτη του και να κλαίει. Σηκώθηκα και κάθισα δίπλα του. "Yoongi; Όλα καλά;". Ακούμπησα το χέρι μου απαλά στην πλάτη του.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Where stories live. Discover now