39

321 65 45
                                    

Taehyung's P.O.V.

Έπαθα εγκαύματα στα πόδια και επειδή δεν αντιμετωπίστηκαν γρήγορα, έγιναν χειρότερα, επιδεινώθηκαν δηλαδή. Οι γιατροί είπαν πως μπορεί να μην ξαναπερπατήσω ποτέ, επειδή το δέρμα εκεί είναι πολύ ευαίσθητο και έτσι, είναι δύσκολο να επουλωθούν χωρίς μεταμόσχευση δέρματος. Το πήρα απόφαση πως δεν θα περπατήσω ποτέ ξανά, επειδή με λίγα λόγια τα πόδια μου έλιωσαν, όσο αηδιαστικό και τρομερό κι αν ακούγεται.

Επίσης, δεν μου λένε για την κατάσταση του Jungkook. Το μόνο που ξέρω είναι πως μάλλον δεν συνήλθε και έτσι για αυτό δεν μπορούν να με μεταφέρουν να πάω να τον δω έστω για ένα δευτερόλεπτο. Θα έκανα τα πάντα μόνο για να μπορέσω να δω λίγο το πρόσωπο του, να του αγγίξω το χέρι και να του δείξω πως είμαι δίπλα του.

Είμαι βλάκας. Είμαι βλάκας γιατί δεν μπόρεσα να τον προστατέψω όπως έπρεπε. Αν δεν έφτιαχνα όλο αυτό το σχέδιο, τώρα θα ήμασταν και οι δυο μια χαρά. Αλλά είμαι τόσο ηλίθιος που πίστεψα πως θα τα κατάφερνα. Έστω και για μία φορά, έλεγα, θα δείξω στον Namjoon ότι μπορώ και εγώ να τον κυβερνήσω και να αντισταθώ στον αυταρχικό χαρακτήρα του. Και ορίστε τα αποτελέσματα. Μάταιος κόπος.

Καθόμουν μόνος μου στο άδειο δωμάτιο, με δάκρυα στα μάτια και για κάποιο λόγο στον νου μου ήρθε η εικόνα αυτού του μαλάκα να είναι από πάνω μου. Τον μισώ, δεν θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου. Με βίασε, δεν το ήθελα στα αλήθεια. Έκλαιγα, φώναζα και αυτός εκεί, συνέχιζε ακάθεκτος, προσποιούμενος πως δεν με ακούει. Ελπίζω να τον συλλάβουν σύντομα για παιδοφιλία και να σαπίσει στην φυλακή. Να μην συναντήσει ποτέ χαρά μπροστά του.

Τον μισώ, τον σιχαίνομαι. Απλά να πεθάνει, τίποτα άλλο δεν θέλω. Μόνο να τον δω νεκρό.

Μας έβαλε φωτιά, ζήτησε από τον τρελό που με κρατούσε όμηρο να μας κάψει ζωντανούς, ήθελε να πεθάνω, να εξαφανιστώ. Ήθελε να μην μπορέσουν ποτέ να με εξετάσουν αν με βίασε. Και τώρα που το έκαναν, δεν πρόκειται να τον βρουν. Σίγουρα θα έχει εξαφανιστεί. Άντε εκείνος ο Hoseok δεν φταίει και τόσο πολύ σε αυτό με την φωτιά, αλλά είμαι σίγουρος πως ο ακατανόμαστος δεν του έλεγε να με χτυπάει ούτε να με... Μόνος του το έκανε. Θέλω να τα ξεχάσω όλα, και δεν ξέρω πώς μπορώ να το καταφέρω αυτό. Θα μείνουν για πάντα στην μνήμη μου ώσπου να πεθάνω, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.

Λίγα είχα περάσει ως τώρα, αυτό μου έλειπε...

Έκλεισα σφιχτά τα μάτια μου και προσπάθησα να αδειάσω το μυαλό μου από τις σκέψεις για να κοιμηθώ. Είμαι ξάγρυπνος πολλές μέρες και χρειάζομαι λίγη ξεκούραση, μου το είπαν και οι γιατροί. Έγειρα το κεφάλι μου στο πλάι, στην άκρη του μαξιλαριού. Κοίταξα τα πόδια μου που πονούσαν. Έκλεισα ξανά τα μάτια μου. Πρέπει να κοιμήθηκα λίγο, όμως για πολύ λίγο.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Where stories live. Discover now