27

424 70 57
                                    

Jungkook's P.O.V.

Δεν ξέρω που ακριβώς είναι ούτε τι κάνει. Μου λείπει πολύ ρε γαμώτο. Υποσχέθηκε όμως πως θα γυρίσει. Θα έπρεπε να με έχει πάρει ένα τηλέφωνο, αυτό είναι το σωστό. Έχουν περάσει πέντε μέρες και δεν έχω νέα του, λες να έπαθε τίποτα; Ελπίζω πως όχι.

Κοιμήθηκα το βράδυ και στον ύπνο μου τον είδα να πνίγεται. Φώναζε βοήθεια όμως κανείς δεν τον άκουγε, και εγώ που τον άκουγα δεν μπορούσα να τον βοηθήσω γιατί ήμουν πολύ μακριά. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως μου λείπει πάρα πολύ. Μπορεί να μην ξαναγυρίσει ποτέ. Θέλω όμως να ξαναγυρίσει. Θέλω να αποχαιρετηστούμε ανθρώπινα και όχι έτσι. Θέλω να του πω πόσο τον αγαπάω. Να του το δείξω για μια τελευταία φορά.

Ούτε ο κύριος Namjoon δεν ήρθε σχολείο αυτές τις μέρες που λείπει ο Tae. Ο διευθυντής είπε πως είναι άρρωστος και στο σχολείο ήρθε ένας καινούργιος αναπληρωτής καθηγητής.

Καλός φαίνεται, καλύτερος από τον κύριο Namjoon δηλαδή που μου έσπαγε τα νεύρα. Συνέχεια έπαιρνε τον Taehyung μακριά μου και του μιλούσε, έρχονταν και έφευγαν μαζί -εντάξει μία φορά το έκαναν-, αλλά και πάλι μου την δίνει. Με εκνεύριζε που τον άγγιζε. Τον Taehyung τον πονάει να τον αγγίζουν τα άτομα που δεν θέλει, το ξέρω. Καλώς ή κακώς, το μόνο άτομο που του αρέσει να αγγίζει είμαι εγώ. Είμαι επίσης το μόνο άτομο που και εκείνος θέλει να αγγίζει.

Τον κύριο Namjoon δεν τον ακούμπησε ποτέ. Όμως τον κοίταγε. Και τα βλέμματα πολλές φορές λένε περισσότερα από τα λόγια.

Μα τι λέω; Δεν με ενδιαφέρει αν ο κύριος Namjoon γουστάρει τον Tae ή όχι. Ας κάνει ότι θέλει. Εγώ αγαπώ τον Taehyung και εκείνος αγαπάει εμένα, όσο αμαρτωλό είναι να αγαπιούνται ερωτικά δύο αδέρφια.

Δεν θα αφήσω κανέναν να μας χωρίσει. Θα σκέφτομαι συνέχεια αυτό που μου είπε εκείνος, ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μπει ανάμεσα μας. Κανείς δεν θα μπορέσει να μειώσει την αγάπη μας, όποιος προσπαθήσει να το κάνει θα έρθει αντιμέτωπος και με τους δυο μας, και όποιος συμπεριφερθεί άσχημα σε έναν από τους δύο, θα τον αναλάβει αποκλειστικά ο άλλος...

Επίσης, και ο Jimin μάλλον πήγε στην Daegu μαζί με τους υπόλοιπους. Είναι αυτές οι στιγμές που εύχομαι να ήμουν και εγώ ορφανός για να έχω δικαιολογία να τους ακολουθήσω και να μείνω μαζί του, για πάντα.

Τον αγαπάω ρε γαμώτο, τον λατρεύω ατελείωτα!

Καθόμουν μόνος στο θρανίο και κοιτούσα από το παράθυρο την ώρα των Μαθηματικών ξεφυσώντας. Έκλεισα τα μάτια μου και ένιωθα το αεράκι να μου χτυπάει το πρόσωπο. Το χτύπημα στην έδρα με έκανε να ανατιναχτώ. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον καθηγητή να στέκεται ακριβώς επάνω μου.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Where stories live. Discover now