47

322 63 61
                                    

Third person's P.O.V.

Ο Taehyung έκλαιγε για πολύ ώρα, τόσο πολύ που οι γιατροί αποφάσισαν να του δώσουν ηρεμιστικό για να κοιμηθεί. Μόλις έδρασε το φάρμακο στον ταλαιπωρημένο του οργανισμό, ο Taehyung αποκοιμήθηκε για μία ακόμη φορά, με υγρά τα μάγουλα και το κεφάλι του να βουίζει σχετικά με την κατάσταση του αγαπημένου του. 

Μέσα στο κεφάλι του οι σκέψεις πήγαιναν πάνω κάτω. Ίσως έπρεπε να τον σπρώξει, όμως τον αγαπάει. Κι αν καεί στην κόλαση; Δεν είναι και πολλοί αυτοί που ερωτεύονται τα ίδια τους τα αδέρφια, σκεφτόταν. Το σκεφτόταν αυτό από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το τι συγγένεια έχουνε, όμως πίστευε πως όλον αυτόν τον καιρό τα συναισθήματα του είχαν αρχίσει σιγά σιγά να σβήνουν. 

Έκανε λάθος. 

Ο Jungkook άναψε το φιτίλι και ο Taehyung έριξε λάδι σε αυτή την φωτιά. Θα καούν άραγε; Έστω και μεταφορικά, το μέλλον δεν φαίνεται και πολύ ρόδινο για τους δύο. Σύντομα θα πρέπει ο Taehyung να μιλήσει στον μικρότερο αδερφό του σχετικά με την σχέση τους. Και να του μιλήσει όμως, υπάρχει ένα μικρό θέμα. Ο Jungkook πλέον δεν αντιλαμβάνεται τα πράγματα όπως τα αντιλαμβανόμαστε όλοι οι υπόλοιποι. Έτσι κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει.  

Για αυτό και η εναλλαγή συναισθημάτων την ώρα του φιλιού. Του άρεσε; Κανείς δεν ξέρει. Ούτε και ο ίδιος του ακόμα δεν κατάλαβε. Όπως καλώς ή κακώς, σκέφτεται το άλλο αγόρι κάθε μέρα όλη μέρα. Θέλει να είναι συνέχεια μαζί, οπότε... Αυτό μόνο ένα πράγμα σημαίνει.

Ο έρωτας αναπτύχθηκε και πάλι μεταξύ των δύο αγοριών, των δύο αδερφών. 

Την ίδια στιγμή που ο Taehyung κοιμόταν εξαντλημένος από τα κλάματα, o Jungkook έβλεπε όνειρο πολύ παράξενο, το οποίο ο εγκέφαλος του δεν μπόρεσε να καταλάβει και έτσι δεν έδωσε σημασία. Όμως το όνειρο ήταν αρκετά σημαντικό, ειδικά αν ο εγκέφαλος σου είναι σε καλύτερη κατάσταση από του Jungkook και έτσι μπορείς να καταλάβεις το νόημα του. 

Τι όνειρο ήταν;

Ένα όνειρο στο οποίο το νεαρό αγόρι μοιραζόταν ένα παθιασμένο φιλί με κάποιον που το πρόσωπο του ήταν καλυμμένο και δεν φαινόταν κανένα από τα χαρακτηριστικά του. Το θέμα όμως δεν ήταν αυτό, το θέμα ήταν πως στο όνειρο ο Jungkook ήταν δεμένος στο κρεβάτι με σκοινιά.

Αυτά τα σκοινιά με τα οποία ήταν δεμένος ο αδερφός του επί αμέτρητες ώρες στο κρεβάτι του Namjoon. 

Αυτά τα σκοινιά με τα οποία ήταν δεμένος ο αδερφός του επί αμέτρητες ώρες στην καρέκλα του άδειου δωματίου στο οποίο κρατούνταν όμηρος από τον θείο του, τον αδερφό της μητέρας του.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt