32

396 67 34
                                    

Jungkook's P.O.V.

Έχει πάει πολύ αργά και ο Taehyung ακόμα να γυρίσει. Έχω αρχίσει και φοβάμαι...

Αναρωτιέμαι τι σκατά έχει κάνει ο κύριος Namjoon και ήθελε να τον παρακολουθήσει. Ιιιι! Λες να τον είδε και να του έκανε τίποτα; Όχι, όχι, απλά θα ξεχάστηκε και θα άργησε. Δεν θα έχει συμβεί απολύτως τίποτα, είμαι σίγουρος. Όλα καλά είναι, σε λίγο θα γυρίσει και θα κοιμηθούμε αγκαλίτσα.

Αισθανόμουν ηλίθιος, και αυτό επειδή φάνηκε πως στεναχωρήθηκε πάρα πολύ που του είπα πως δεν αισθάνομαι πλέον για εκείνον και θέλω να ήμαστε μόνο δύο αδέρφια. Όμως, αυτό είναι το σωστό. Και επιπλέον, είναι αυτό που θέλω εγώ, και αν με αγαπάει πρέπει να σεβαστεί αυτό που θέλω και να μην με πιέζει να κάνω το αντίθετο.

Ήθελα να μείνω ξύπνιος μέχρι να γυρίσει, όμως ήμουν πολύ κουρασμένος και κοιμήθηκα. Ξύπνησα από το ξυπνητήρι, το οποίο μου υπενθύμισε πως πρέπει να πάω σχολείο. Ο Taehyung δεν φαινόταν πουθενά. Λες να γύρισε στην Daegu έτσι ξαφνικά; Αποκλείεται, θα ερχόταν να με χαιρετήσει. Αλλά πού σκατά είναι και τι έκανε όλο το βράδυ και δεν γύρισε πίσω; Πού κοιμήθηκε;

Φοβάμαι ότι του συνέβη κάτι πολύ κακό... Και φοβάμαι πως είναι και ο κύριος Namjoon μπλεγμένος σε όλο αυτό, καλώς ή κακώς... Κακώς βασικά... Εγώ ποτέ δεν τον συμπάθησα αυτόν τον άνθρωπο.

Αναρωτιόμουν τι μπορεί να συνέβη εχθές το βράδυ. Μπορεί ο κύριος Namjoon να έκανε κάτι σχετικά με όπλα και να οπλοφορούσε και ύστερα να είδε τον Taehyung και να... Όχι, πρέπει να σκέφτομαι πιο αισιόδοξα. Όμως, δεν μπορώ με τίποτα. Τόσα γίνονται στον κόσμο κάθε μέρα. Δεν αποκλείεται να συνέβη κάτι πολύ κακό και στον Tae.

Πρέπει όμως να μάθω τι είναι αυτό που συνέβη. Αλλιώς θα τρελαθώ, το ξέρω, το νιώθω.

Πήγα στο σχολείο σχολείο και ο Taehyung δεν φάνηκε καθόλου ούτε εκεί. Είδα όμως τον κύριο Namjoon να περπατάει πολύ γρήγορα και παράλληλα να κοιτάει το κινητό του, ενώ πήγαινε προς το γραφείο καθηγητών. Δεν πρόσεχε μπροστά του και έτσι έπεσε με δύναμη επάνω στην κολόνα με τα μούτρα. Γέλασα πολύ δυνατά σε αυτό το αστείο θέαμα και έτσι με αγριοκοίταξε.

"Κύριε, μήπως ξέρετε πού είναι ο Taehyung;" τον ρώτησα μόλις τον πλησίασα περισσότερο. Φαινόταν χαμένος στις σκέψεις του, και αφού δεν με κατάλαβε, προσπάθησα να δω τι έβλεπε στο κινητό του με τόση αφοσίωση και έπεσε επάνω στην κολόνα. Βέβαια τα κινητά απαγορεύονται αυστηρά στο σχολείο, αλλά προφανώς για όλους τους υπόλοιπους μαθητές και καθηγητές εκτός από τον ίδιο του. Μιας που είναι και υποδιευθυντής και έχει δικαιολογία.

𝖳𝗁𝖾 𝖠𝗋𝗍 𝗈𝖿 𝖬𝖾𝗇𝖽𝗂𝗇𝗀 𝖺 𝖻𝗋𝗈𝗄𝖾𝗇 𝗁𝖾𝖺𝗋𝗍 || 뷔국Where stories live. Discover now