V./7. fejezet | 💚Nagyszabású projektek készülőben💚

4.8K 272 114
                                    

Az újév legjobb híre, hogy amikor a Rendtagok ismét meglátogatnak bennünket, Tonks és Remus kézen fogva érkeznek

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Az újév legjobb híre, hogy amikor a Rendtagok ismét meglátogatnak bennünket, Tonks és Remus kézen fogva érkeznek. Végre valahára összejöttek!

Ginnyvel és Chloéval örömködünk egy sort, Mrs. Weasley azonban nem tud felhőtlen boldogsággal tekinteni az újdonsült párra. Nehezményezi ugyanis, hogy Tonks nem Billel került kapcsolatba. De hát, a fiú amúgy is Fleurt szereti, Tonks pedig Remust. Így van ez rendjén.

Amint alkalmam adódik rá, félrehívom Rémszemet.

— Miben segíthetek, kölyök?

— A biztonsági rendszerről szeretnék beszélni — magyarázom. — Lenne néhány ötletem, hogyan fejleszthetnénk.

— Hallgatlak — mormolja.

Mágikus szeme ide-oda mozog az üregében.

— Szóval, azon gondolkoztam, hogy talán jobban kellene ellenőrizni a postát — vetem fel óvatosan. — Ki tudja, milyen veszélyes küldeményeket kaphatunk?

— Erre már kifejlesztettünk egy hatékony védelmi rendszert. Csak olyan baglyok juthatnak át a védőbűbájokon, akik nem szállítanak sötét varázstárgyakat.

— Igen, tudom, de... mi van, ha mondjuk valaki zsupszkulccsá varázsol egy levelet? Tudtommal a zsupszkulcs nem sötét varázstárgy. A bűbájok ezt is ki tudják szűrni?

Rémszem ajkai elnyílnak a döbbenettől.

— A manóba! Hogy lehet, hogy erre eddig nem gondoltam? — bosszankodik. — Baklövés egy ilyen öreg rókától... na, de te, kölyök, igazán találékony vagy! Hogy jutott ilyesmi az eszedbe? Csak nem kaptál egy ilyen levelet? — fürkész gyanakodva.

— Jaj, dehogy — füllentek —, hisz' akkor már rég halott lennék. Csak elmélkedtem, hogy hogy játszhatnának ki minket a gonosztevők, és hirtelen bevillant ez — vonok vállat.

— Helyes, helyes — veregeti meg a vállam. — Fontos, hogy az ellenség fejével is gondolkodni tudjunk, kölyök. Ha jól tudom, idén van az RBF-éved. Gondolkodtál már rajta, hogy a Roxfort után esetleg aurornak tanulj tovább? Szükségünk lenne minél több jó emberre. Benned megvan a rátermettség.

— Gondolkoztam rajta — vallom be —, de sok minden máson is. Viszont azt hiszem, nem az aurorszakma lesz számomra a megfelelő. Az Harry pályája.

— Ahogy gondolod, kölyök — recsegi Rémszem. — Ha mégis emellett döntenél, az Aurorképző tárt karokkal vár, ebben biztos vagyok.

— Köszönöm — mosolyodok el.

—      Köszönöm — mosolyodok el

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.
A Mardekár szégyene (vagy büszkesége?) - Harry Potter fanfictionDove le storie prendono vita. Scoprilo ora