Chapter 21- Mary Black

6K 498 21
                                    

Dupa ce am mers la dulap si mi-am luat cartea de anatomie m-am indreptat spre clasa. Alex era asezat la locul nostru obisnuit. Exact cand m-am asezat a sunat clopotelul iar profesoara a inceput direct cu lectura.

"Astea au fost cele mai dureroase 50 de minute prin care am trecut vreodata." i-am spus lui Alex in timp ce ieseam din clasa.

"Ce vrei sa spui?" a intrebat Alex. "Nici macar nu ai fost treaza vreun minut."

"Ba am fost." i-am spus gandindu-ma la ora de lectura.

"Cu greu. Ai salivat pe tot caietul tau." a spus el ranjind.

"Nu e asa!" am spus eu impingandu-l usor.

"Ba chiar da, foaia aproape ti s-a lipit de fata."

"Oh, mai taci." i-am spus eu ascunzandu-mi zambetul cu mana.

"Ne vedem mai tarziu, Jackie." a spus Alex inca zambind si indreptandu-se spre urmatoarea lui ora. Eu m-am dus in cealalta directie dupa cartea de matematica. O fata statea in dreptul dulapului meu cand am ajuns acolo. Era cu cativa inchi mai inalta decat mine, cu parul maroniu tuns pana la linia maxilarului si ochi verzi.

"Hei, Jackie." a spus ea.

"Ah, hei?" am raspuns eu intrebandu-ma de unde imi stie numele. Mi-am deschis dulapul in timp ce ea s-a prezentat.

"Numele meu e Mary Black."

"Imi pare bine sa te cunosc, Mary." am spus eu zambindu-i. "Pot sa te ajut cu ceva?"

"Chiar imi place desenul tau." a spus ea evitandu-mi intrebarea. Era doar un desen idiot facut de Alex de mult, intr-o ora de anatomie. Era o imagine cu un monstru submarin care ne mananca profesorul. Alex a scris un mesaj in josul paginii: Jackie, sper ca asta face testul care urmeaza sa il dam mai usor. De la Walterul tau preferat- Al.

"Ah, multumesc." am spus eu nesigura, "Alex Walter l-a facut pentru mine." Dupa ce i-am mentionat numele, zambetul de pe fata ei s-a evaporat.

"Stiu cine e Alex Walter." s-a rastit ea la mine. "Asculta la mine, fata ce noua, tu sa stai departe de baiatul ala. E al meu!" am fost atat de surprinsa de izbucnirea ei incat ma holbam cu gura deschisa. "Ai inteles?" Mary a intrebat furioasa cand a vazut ca nu raspund. Am aprobat din cap. "Bine." a ranjit. "A fost o placere sa te cunosc, Jackie." a spus Mary, dupa care a rupt desenul de la Alex si a plecat de langa mine. Am ramas pe hol holbandu-ma la un loc unde inainte era o imagine. Clopotelul a sunat dar eu am ramas in loc, inca socata.

******

"Woaah! A venit sfarsitul lumii?" am auzit o voce cunoscuta in spatele meu. "New York chiuleste? Credeam ca ziua asta nu va veni niciodata." m-am intors incet pentru a-l vedea pe Cole. Avea geaca pusa pe un umar dar ghiozdanul nu era nicaieri.

"Nu chiulesc." i-am spus eu incet." Doar intarzii."

Cole s-a uitat la mine pentru un moment dupa care si-a pus o mana pe umarul meu. "Ce s-a intamplat, Jackie?" a intrebat el, vocea lui extrem de ingrijorata. Am dat din umeri, neavand vreo intentie sa ii spun. "Bine." a spus Cole zambind."Stiu ce o sa te faca sa te simti mai bine. Lasa ghiozdanul deoparte. Vii cu mine."

M-am uitat la el pentru un moment dupa care am ridicat o spranceana. "Vrei sa spui sa chiulesc?"am intrebat eu. "Cu tine?"

"Desigur, de ce nu? Pe langa asta, deja ai intarziat 10 minute."

M-am uitat la ceasul meu si avea dreptate."Ahh..." am spus eu nestiind ce sa fac. In mod normal nu as chiuli niciodata, dar chiar nu aveam dispozitia necesara pentru scoala. Nu dupa ce s-a intamplat.

"Haide Jackie, te rog? O sa fie amuzant, doar tu si eu." a spus el uitandu-se la mine cu fata de catelus. La naiba, ochii aia...

"Bine." am spus eu inchizandu-mi dulapul, si pentru prima oara in viata mea am iesit din scoala in razele soarelui, simtindu-ma ca o pasare libera.

In timp ce mergeam spre masina am realizat ca mai sunt oameni deja asezati pe bancheta din spate.

"Doar tu si cu mine, huh?"am spus eu ridicand o spranceana. Cole doar a ranjit.

"Mda, pai, am mintit. Ai vreo problema cu asta?" m-a provocat el.

"Nope." am spus eu punand accent pe 'p'. Intr-adevar, eram putin dezamagita. Nu m-ar fi deranjat sa petrec ceva timp doar cu Cole, dar arogantul nu trebuia sa stie.

"Bine." a spus el in timp ce urca in masina.

"Hei, Jackie." a spus Isaac din spate, surprins sa ma vada.

"Hei." am spus eu incet. Nu cunosteam pe nimeni de langa el. Era o fata de la ora mea de arta cu parul lung si blond si suvite roz, insa nu ii stiam numele.

"Isaac, e randul tau sa conduci." a spus Cole aruncand cheile spre varul sau. Isaac s-a incruntat, dar a sarit din spate si s-a strecurat pe locul din fata. Cole a dat in jos usita de la remorca in asa fel incat sa ne putem urca.

"Dupa tine."a spus el imitand o reverenta. Am urcat iar fata de la ora de arte s-a ridicat de pe mini-frigiderul pe care statea.

"Vrei una?" a intrebat ea intinzandu-mi o bere.

"Ahh?" am intrebat eu confuza.

"Normal ca vrea." a spus Cole luand berea de la ea si trantind-o in bratele mele."O bere rece mereu iti face ziua mai buna."

M-am uitat la el in timp ce a deschis doza lui si a baut jumatate din ea. Apoi, a luat o bucata o bucata de hartie si a prins-o peste numarul masinii.

"Ce faci?" am marat eu.

"Pai, nu vrei sa fii gasita de politie, nu?" a spus Cole de parca chiulitul si bautul de bere intr-o dupa amiaza de luni era complet normal. Isaac a pornit motorul si totodata si muzica.

Pentru o secunda eram gata sa sar din masina si sa fug inainte sa dau de vreo belea, dar apoi m-am gandit la cat de interesanta a devenit viata mea de cand m-am mutat la familia Walter. Isaac a plecat din locul de parcare si a bagat viteza, prinzandu-ma in masina.

"Ce naiba." am spus eu si mi-am deschis prima doza de bere din viata mea.

___________




My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now