Capitolul 18

2.8K 165 8
                                    


"De ce miroase a fericire?" a intrebat Isaac in timp ce am iesit din lift.

Avea dreptate, pe hol mirosea a mancare de a lui Jackie, dar asta nu insemna ca aveam sa fiu dragut cu el. Fara sa ma uit in directia lui, am inceput sa merg spre usa. "Doar pentru ca nu te-am batut, nu inseamna ca ne vorbim." am mormait in timp ce am scos cheia din buzunar. 

Dupa ce m-am intors la Ginger Root cu Brook, am decis sa-mi iau restul zilei liber. Ultima ora m-a secat de orice putere. In timp ce Dana si Brook se intorceau la Glitter Girls, au promis ca ma vor acoperi.

Isaac a fost vorbaret in timp ce am luat metroul spre casa. Eu doar m-am uitat pe geam la tunelurile intunecate si l-am ignorat.

Cand am reusit sa bag cheia in usa si sa o deschid, Isaac s-a grabit inaintea mea in apartament. Apoi s-a oprit de parca ar fi fost blocat de un perete invizibil. S-a intors spre mine cu fata palida.  Avea o privire panicata. "Poate ai vrea sa ma lovesti si sa treci peste, pentru ca avem o problema majora."

Am pasit inauntru, si cu o singura privire in sufragerie, mi-am scapat valiza. "Ce naiba e asta?"

"Mirosul de fericire?" a sugerat Isaac. Intreaga camera stralucea ca o scena siropoasa dintr-un film pentru fete. Lumanari acopereau orice suprafata: noptiere, biblioteci si mese de cafea. Michael Buble se auzea din sitemul audio, incantand casa.

Jackie s-a grabit in camera fredonand cantecul. Avea un joc imprastiat pe brate.

"Planuiesti o intalnire romantica?" a intrebat Isaac.

Jackie si-a intors capul spre sursa de zgomot, jocul cazand pe jos. Bani colorati au intalnit podeaua. "Dumnezeule!" a exclamat punandu-si o mana pe inima.

"Imi pare rau." a spus Isaac dandu-si jos papucii. "Nu am vrut sa te sperii." a intrat in camera si a ajutat-o pe Jackie sa stranga jocul.

"Nu, e ok. Nu ma asteptam sa veniti acasa asa devreme. Am crezut..." Jackie s-a oprit si s-a uitat la Isaac cu o figura ingrijorata. Isaac a ridicat o spranceana. "Las-o balta." a spus usor, fata ei inrosindu-se. Miscandu-mi numai ochii, am urmarit-o pe Jackie cum alege un teanc de bancnote de 500$.

"Deci ce mai exact se intampla aici?" am intrebat. M-am uitat prin camera. Era o intrebare prosteasca. Stiam ca raspunsul era ceva ce nu voiam sa aud, ceva ce imi va frange inima. Cu mainile tremurande, Jackie a asezat teancul inapoi in cutie. "Incerci sa dai foc la casa?" am intrebat sarcastic cand nimeni nu a raspuns.

M-am intors spre usa. Poate nu era prea tarziu sa ma intorc la munsa. Poate as fi putut sa locuiesc la birou si sa o evit pe Jackie. Pam nici nu ar observa daca as sta la ea in birou avand in vedere ca e dezordine. Lola si cu mine am putea fi prieteni.

"Cole," a spus Jackie cand m-am intins spre clanta.

"Jackie, stai," l-am auzit pe Isaac spunand. "Lasa-ma sa vorbesc eu cu el." a fugit din sufragerie inainte sa ma scoata din apartament pentru putina intimitate. "Unde crezi ca pleci, omule? E un cod rosu. Nu poti pleca."

"Isaac, ce naiba e un cod rosu?"

"Ok, nu te enerva pe mine," a spus. "Dar s-ar putea sa fi uitat ca azi Kyle vine din vizita de la bunicii lui din China, si trebuia sa te tin ocupat cat el va fi aici." intreaga confesiune a lui Isaac a durat cateva secunde.

Mi-a luat un moment sa procesez ce a zis. "Stai." am spus in timp ce mi-am incruntat sprancenele. "Kyle vine aici si tu stiai?"

"Jackie probabil ca a mentionat asta la micul dejun." a raspuns.

"Am petrecut o intreaga dupa amiaza impreuna planuind cum o sa o recastig pe Jackie dar ai uitat sa-mi spui ca el va fi in casa noastra... diseara?" am facut un pas amenintator spre el.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now