Chapter 49- A special Note

5K 398 42
                                    

„Hei Jackie?" m-a strigat Sammy de pe hol in timp ce invartea manerul. „De ce e usa incuiata?"

Cu picioarele tremurande, m-am ridicat de pe locul meu de pe podea. Nu vroiam ca Sammy sa ma vada suparata asa ca am inspirat adanc si am sters o lacrima ratacita.

„Scuze." Am spus eu deschizand usa. „Vroiam sa ma schimb iar. Pantalonii astia imi cam irita pielea." Am mintit.

Sammy a intrat in camera si s-a asezat pe pat oftand. „Nu-ti fa griji. Eu sunt cea care ar trebui sa isi ceara scuze." A spus ea uitandu-se la tavan.

„Pentru ce?" mi-am pastrat vocea normala, pentru a nu parea prea interesata.

„Pentru ca m-ai prins in mijlocul experimentului. Oh Doamne, sunt atat de rusinata ca ai vazut aia. Sper ca nu te-a marcat pe viata, scumpo." Mi-a spus Sammy in timp ce a cascat si s-a intins. „Wow, a fost o zi lunga si nebuna."

„Experiment?" am intrebat simtindu-ma mult prea confuza.

„Ha, da, am vrut sa demonstrez cat de penibil e Cole."cea mai buna prietena si-a dat ochii peste cap. Mi-a parasit patul pentru a sta pe scaunul de la birou si a inceput sa se invarta cu el. „Cole m-a tras in camera lui cand tu te-ai dus sa te schimbi. La inceput, credeam ca o sa faca o miscare in legatura cu mine, dar apoi m-a implorat sa ii spun cum sa te fac sa te indragostesti de el. Mi-a spus ca e indragostit nebuneste de tine, si ca o ia razna cand te vede impreuna cu Alex. Nu stiam daca sa il cred, asa ca am intrat in modul Sammy pentru a demonstra ca nu e asa. A mers."

Acel sentiment din inima mea a disparut deodata cand am inceput sa ii inteleg experimentul. Modul Sammy era termenul inventat de mine pentru flirtul ei. Baietii pur si simplu nu rezistau. „Deci ai flirtat cu Cole sa vezi daca se lasa usor?" am intrebat-o pentru a ma asigura ca nu gresesc.

„Exact." A spus ea invartindu-se cu scaunul putin cam tare. „Daca te iubea asa cu mi-a spus, nu ar fi cazut atat de repede in plasa."

„Tu mica diavolita." Am oftat eu. Intr-adevar, nu puteam descrie felul in care ma simt. Eram fericita ca prietena mea ma ajuta sa descopar adevarul. Usurata, pentru ca daca el nu ma iubeste cu adevarat, atunci nu o sa ma mai simt prost pentru ca sunt cu Alex. Si socant, o mica parte din inima mea era trista. De ce a sarutat-o."

Sammy s-a oprit din invartit si s-a uitat la mine, ochii ei largindu-se. „Oh Doamne!" a tipat ea ingrozita. „Tu-tu il placi?"

„Nu chiar, doar-."

„La naiba, acum ma simt ca cea mai mare tarfa din lume!" a spus ea aruncandu-si mainile in aer.

„Te rog nu te simti asa." I-am spus lui Sammy asezandu-ma pe pat in dreptul ei.

S-a uitat la mine cu ochi acuzatori. „Iti dai seama cat de prost ma faci sa ma simt? Nu pot sa cred ca nu mi-am dat seama. Esti complet indragostita de el."

„Nu sunt!" m-am plans eu trantindu-ma pe pat pentru a nu fi nevoita sa o mai vad.

„Uite Jackie,nu trebuie sa ma minti ca sa nu ma mai simt prost pentru ce am facut cu Cole. Crede-ma, a fost scarbos. Pentru un tip atat de aratos saruta groaznic si-."Sammy a inceput sa se balbaie. Mi-ai ridicat capul pentru cateva secunde ca sa ma uit la ea. „Ok, tot ce incerc sa spun e ca deja ma simt ca cea mai naspa prietena din lume. Nu trebuie sa te prefaci ca doar il placi ca sa nu-mi ranesti sentimentele.

Am mormait si mi-am incrucisat bratele. Sammy are o cale de a ma face sa ma simt vinovata, desi ea e cea care isi cere scuze. „Nu sunt suparata Sammy, serios." Am raspuns incet ca ea sa inteleaga. „Dar nu il iubesc pe Cole."

„Jackie." A spus ea. „Uita-te la mine."

Am mormait pentru ca ea sa stie ca m-am enervat, m-am rotit pe burta si mi-am pus capul pe maini. „Ce?"

„O pot vedea pe fata." Apoi s-a incruntat si a lovit peretele nervoasa. „Ceea ce de sigur ma face sa ma simt a naibii de prost. De ce nu am vazut pana acum?"

„Te rog inceteaza sa te mai invinuiesti pentru comportamentul meu. Nu e nimic pe fata mea." I-am spus eu. „Daca era ceva, unul dintre baieti ar fi vazut." Am adaugat sarcastica.

„Fato, ce e cu atata negare?"

Nu am raspuns.

„De ce esti cu Alex?" a intrebat ea.

„Il iubesc pe Alex. Nu incerca sa imi spui ca nu e asa. E cel mai bun iubit pe care l-as putea avea. E dulce, atent si toate celelalte pe care Cole nu le are."

„Deci ii placi pe amandoi?" M-a urmarit pentru un moment, cu capul aplecat pe o parte.

„Mama ma-sii." Am injurat, acceptand adevarul.

„Ha! Am dreptate!" a spus Sammy incantata.

„Asta nu e ceva de care sa te bucuri, ok?" i-am spus eu.

„Jackie, nu e nimic gresit cu asta. Crede-ma, mi se intampla mereu."

„Nu sunt frustrata din cauza ca plac doi baieti." I-am raspuns incruntandu-ma. „Sunt mai mult suparata pentru ca Alex e perfect si sunt atat de indragostita de el. Dar, in acelasi timp, e o parte stupida din mine care trage spre fratele lui idiot. Adica, serios? Cole e un nenorocit. Nu e nici un motiv pentru care as putea sa-l plac."

„Uneori nu este nici o explicatie pentru dragoste. Doar se intampla." A spus Sammy.

„Sa trecem direct la subiect. Nu il iubesc. Doar sunt atrasa de minunatele lui patratele."

„Yum, patratele." A spus Sammy chicotind. „Deci ce o sa faci in legatura cu dilema Walter?"

M-am dat jos din pat si m-am dus in fata prietenei mele. „Absolut nimic."

„Bine, bine! Am priceput. Ramai cu cel plictisitor."

„Sammy!" am strigat pocnind-o pe unul din brate.

„La naiba, ouch!" s-a plans ea mangaind locul. „M-am prins. Nu il mai jignim pe Alex."

„Ma bucur ca ne intelegem." I-am raspuns zambindu-i dragut.

„Ar trebui sa fii un bodyguard sau ceva." A spus Sammy. „Oh Doamne, o sa trebuiasca sa-mi amputez mana."

„Asta e pentru ca l-ai sarutat pe Cole." Am glumit eu. Ea a ridicat o spranceana.

„Rahat, uita ca am spus asta. Hai sa ne uitam la un film sau ceva. Trebuie sa imi scot baietii din minte."

Sammy si-a dat ochii peste cap. „Cum spui tu, femeie ninja. Atata timp cat nu o sa imi mai pierd vreo parte a corpului."

**

Am cascat si am deschis usa de la camera mea aprinzand lumina. Alex, Sammy si cu mine am terminat filmul Mistery Men care nu a fost prea grozav. Desigur, Sammy adora umorul si a inceput sa caute prin colectia ciudata de filme ale iubitului meu. S-au decis sa vedem Fight Club, iar eu le-am spus ca ma duc la culcare. Nu as mai fi rezistat la inca un film de al lui Alex.

„Ce naiba?" am intrebat, vazand ceva rosu pe patul meu. M-am intins si am ridicat buchetul de trandafiri. Erau frumosi si cu petale uriase si rosii. Cand am ridicat florile pentru a le mirosi, un bilet a cazut pe lenjeria mea.

Jackie, scria, imi pare rau ca tot stric lucrurile si fac greseli. Viata nu vine cu instructiuni.

____


My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum