Capitolul 5

4.6K 323 10
                                    

*Noua coperta este deasupra sau in dreapta, depinde de pe ce cititi.*

"Ce s-a intamplat Danny?" a intrebat Jackie grabindu-se spre el.  Statea in cadrul usii, gura lui deschizandu-se si inchizandu-se in fiecare secunda. Cand nu si-a putut gasi cuvintele, Jackie l-a ajutat. "Ti s-a intamplat ceva?" A pasit mai departe si i-a scanat corpul din cap pana in picioare asigurandu-se ca e ok.

Scuturand din cap, a raspuns in final. "Nu eu. Katie." Dupa ce numele iubitei lui i-a parasit buzele, acestea au inceput sa tremure.

"Oh nu!" a suspinat Jackie acoperindu-si gura cu mana. "Ce s-a intamplat? O sa fie ok?"

Fata fratelui meu tinea o expresie ranita. "Ar trebui," a spus, "dar ma simt groaznic."

Jackie l-a tras intr-o imbratisare, capul ei abia ajungand in dreptul umerilor lui. Ochii lui Danny s-au inlacrimat in timp ce s-a aplecat, barbia rezemandu-se pe capul lui Jackie. "Ne poti spune ce s-a intamplat?" a intrebat ea apoi.

Danny a aprobat din cap. "Cand m-am intors de la cumparaturi," a spus el smiorcaindu-se, "m-am dus sus sa vorbesc cu Katie. Aveam programata o intalnire pe Skype. Cand nu s-a logat, am sunat-o pe mobil, dar a raspuns mama ei. Sunt la spital pentru ca Katie a cazut de pe scena si si-a rupt piciorul in timpul unei repetitii."

Am expirat usurat. Imi era frica de altceva ce se putea intampla.

"Cat de rau e?" a intrebat Jackie inca parand ingrijorata.

"Rau. Osul a trecut direct prin piele." a spus el iar Jackie a scancit. "O sa aiba operatie. Probabil o sa aiba copci."

M-am dat jos din pat ca sa il consolez pe fratele meu. Arata ca naiba. "Hei omule," am spus tragandu-l de la Jackie. "Imi pare sincer rau sa aud despre Katie."

"Hei Cole." a raspuns Danny, curgandu-i nasul. "Ma bucur sa te vad."

Am ras usor cand a intins mana sa o stranga pe a mea. Ignorand, l-am tras intr-o imbratisare. "Nu trebuie sa minti. Stiu ca te simti ca naiba."

Danny a aprobat din cap pe umarul meu, iar eu am privit-o pe Jackie mergand spre biroul tatalui ei si luand o cutie de servetele. A ridicat din sprancene in timp ce eu il bateam pe Danny pe spate intr-un mod ciudat. Ok, poate consolatul oamenilor nu era punctul meu foarte, dar era fratele meu.

"Uite, Danny." a spus Jackie intinzandu-i cateva servetele.

"Multumesc." a mormait inainte sa isi sufle nasul.

"Stiu ca va fi bine si chestii, dar tot ma simt oribil. Insfarsit a primit rolul principal pe care il astepta, si acum nu mai poate sa joace."

"Sunt sigur ca o sa mai fie sanse pentru ea Danny." a spus Jackie. "Nu e finalul carierei ei de actorie."

"Da, dar tot e naspa." a spus el apoi.  "Stiu cum e cand insfarsit primesti acea parte pe care o vroiai de atat de mult timp. Si acum a pierdut-o?"Danny si-a scuturat capul, buzele presate in frustrare.

Cineva a deschis usa puternic in spatele meu, si o durere puternica a explodat in bratul meu, Sammy a intrat, si mi-am muscat limba pentru a ma opri sa nu o pocnesc. Nu aveam de gand sa incep o cearta cu ea cand Danny era suparat, asa ca m-am holbat la ea si mi-am mangaiat osul.

"E ceva in neregula?" a intrebat, fata ei imblanzindu-se cand s-a uitat la Danny. Nu i-am mai vazut niciodata trasaturile atat de pline cu ingrijorare De fapt, nu m-am gandit niciodata ca e posibil. "V-am auzit pe toti aici si..." s-a oprit asteptand ca cineva sa completeze restul.

"Katie si-a rupt piciorul." a spus Danny sec, umerii lui lasati in fata.

"Oh rahat!" a spus Sammy. "Si nu a primit rolul? Ce se va intampla?"

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAOn viuen les histories. Descobreix ara