Chapter 55- The End

6.7K 421 180
                                    

"Cred ca am ajuns destul de departe." am spus respirand greu. Am fugit intreaga lungime a barcii si am urcat doua etaje de scari pana la nivelul 10. Prabusindu-ma intr-un sezlong, am inspirat adanc aerul oceanic.


"Multumesc ca ai venit sa ma ajuti cu aia, Cole." am spus holbandu-ma la cer stand pe spate. Pieptul meu inca urca si cobora rapid, si nu stiam daca era de la adrenalina sau de la fuga prea rapida.


"Nu sunt Cole." a spus iesind din umbra. Am tresarit in scaun la auzul vocii lui. Luminile de sub apa care dadeau culoare piscinei, i-au oferit fetei lui o mica stralucire.


"Alex?" l-am vazut stand in fata mea dar creierul meu procesa mai greu informatia pe care tocmai am primit-o.


"De ce suni atat de socata? Nu doar Cole poate salva ziua." a spus el, vocea lui sunand dura, dar intr-un fel ca si cum ar incerca sa ascunda ceva.


"Eu doar, eu.." vocea mea s-a oprit in timp ce eu incercam sa formez o propozitie. "Ai pocnit pe cineva!" cuvintele s-au rostogolit din gura mea.


"Si?" a intrebat el. Alex statea pe marginea piscinei pastrand distanta fata de mine.


"L-ai lovit." am repetat, inca necrezand ce s-a intamplat. Alex a lovit pe cineva? Singurul motiv pentru care am crezut ca era Cole a fost pentru ca stiam ca el era singurul Walter care isi lasa temperamentul sa plece atat de departe.


"E chiar atat de surprinzator?" a intrebat.


"Uhm, da." am spus razand emotionata. Cine era tipul asta care statea in fata mea?


"Dumnezeule, stiu." a spus Alex dand la o parte vocea de baiat dur. Umerii lui s-au lasat iar el a venit si s-a asezat pe scaunul de langa mine. "Lovitura aia a durut a dracului de tare. Nu stiu ce m-a indemnat sa o fac." s-a incruntat aducandu-si mana mai aproape de el.


"La naiba!" Ochii mei s-au facut mari la vederea sangelui care se scurgea de pe pumnul lui. "Credeam ca l-ai lovit in stomac?"


Mi-am deschis poseta si am inceput sa caut prin ea ceva ce poate opri sangerarea.


"Cam asta am facut, dar i-am nimerit cureaua." a spus Alex uitandu-se la rana.


"Aici, lasa-ma sa vad." am spus intinzandu-ma si apucandu-i usor incheietura.


Luand in mana materialul negru pe care l-am scos din geanta, am inceput sa sterg sangele.


"Jackie, nu vreau sa iti stric tricoul." a spus Alex sunand ingrijorat pentru haina mea. Nu ma deranja. Vroiam doar ceva cu care sa imi acoper umerii in caz ca devenea prea rece afara, dar clubul era mult prea plin ca sa o tin pe mine.


Un mic zambet a jucat pe buzele mele. "Nu-ti fa griji Alex, pot sa imi iau unul nou, iar asta nu arata prea rau." Taietura nu era adanca, deci s-ar fi vindecat repede.


"Esti sigura? Pot plati pentru unul nou daca vrei." a spis el retragandu-si mana cand i-am dat drumul.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now