Chapter 14- Yellow Post-It Note

5.9K 533 9
                                    

Ar fi trebuit sa raman in pat. Alarma a sunat, dar eu am mai dormit oricum. Cand m-am dat intr-un sfarsit jos din pat, mai aveam 10 minute sa ma pregatesc. Dupa ce mi-am pus repede un tricou si m-am spalat pe dinti am fugit jos, coborand scarile doua cate doua, si am dat navala pe veranda din fata. Ceva era foarte gresit. Dubita rosie lipsea, strada era goala de asemenea.

"Ce naiba?" am injurat eu. De ce ar fi plecat baietii fara mine? Intrebare mai buna, de ce ar pleca Nathan si Alex fara mine? Am crezut ca cel putin ei doi o sa fie cu mine.

"Hei?" am spus eu fugind in bucatarie. Era goala. Dupa 10 minute de cautare prin casa am decis ca nu era nimeni. Am scos telefonul si am format numarul lui Alex.

"Hei, aici Alex. Ai ajuns in casuta mea de mesaje. Lasa-mi ceva." am inchis si am sunat la Katherine.

"Hei, sunt Katherine. Nu pot raspunde la telefon in acest moment. Te rog lasa un mesaj si o sa revin la tine cat de repede." am inchis puternic telefonul si am incercat sa inspir adanc. Cum ar trebui sa ajung la scoala? Toti prietenii mei locuiau in oras asa ca nu trebuia sa conduc pentru ca veneau ei si ma luau, fara vreo intarziere. Incepeam sa ma panichez . Profesorii o sa creada ca am chiulit, si aveam test la spaniola azi!

Am inceput sa merg incet spre camera mea cautand un plan. Exact cand vroiam sa deschid usa am fost atrasa de ceva de pe ea. Un post-it galben stralucitor pe care era scris o simpla fraza. Haha. Am recunoscut scrisul lui Cole imediat iar furia si-a facut rapid prezenta. Ce naiba i-am facut?

Am fugit spre camera lui si am deschis usa larg. Pe birou la el era dovada: o gramada de post-it si un marker negru. M-am tras de par. La naiba, baiatul ala nu stie cu cine se joaca. Sunt o persoana timida, dar daca cineva se baga intre mine si scoala, ar trebui sa fuga. Se pare ca va trebui sa il mut pe Cole de pe lista mea cu top 10 baieti grozavi.

Am mers in camera lui Nathan pentru a imi lua cateva instrumente dupa care m-am intors in camera lui Cole. Am lucrat in liniste timp de vreo trei ore. Dupa ce mi-am terminat opera, am luat marker-ul si am scris Haha . Am lipit post-it-ul pe usa lui si am inchis-o in urma mea.

_________________

"JACKIE!!" a tipat exact la 3:30. Mi-am inchis ochii si am zambit usor. Asta patesti daca esti un dobitoc, nu?

Dupa ce mi-am terminat treaba in camera lui Cole am realizat ca nu am prea multe de facut asa ca m-am dus in camera si am atipit putin. Pe la ora 2 m-am trezit, am mancat pranzul, si am urcat inapoi in camera ca sa ii astept pe baieti. Usa mea s-a deschis brusc si chiar m-am intrebat cum de nu a iesit din balamale.

"CUM ITI PERMITI!" Cole mi-a tipat in fata. Daca era din desene animate, i-ar fi iesit fum pe urechi. Mi-am incrucisat mainile dupa cap si am ranjit, bucurandu-ma de necazul lui.

"Am facut ceva cu care sa te supar, Coley?" am intrebat eu dragut.

"O SA TE OMOR JACKIE!" a tipat el.

"Ce se intampla?" a intrebat Danny intrand in camera.

"Se intampla ca mica tarfulita de aici mi-a pictat camera roz!"

"A facut ce?" a intrebat Danny incercand sa nu rada.

"Du-te sa vezi, Danny!" a spus Jack fugind in camera."E grozav."

"Da." a aprobat Jordan."E chiar mai bine decat grozav! Jackie, te admir!"

Am zambit spre gemeni care ranjeau si ei cu gura pana la urechi. "Multumesc baieti. Si eu credeam ca e grozav."

"Esti asa moarta." a spus Cole venind spre mine.

_________




My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum