Chapter 53- The Climb

4.9K 406 31
                                    

Mi-am tinut respiratia, am deschis usa de la apartament si mi-am bagat capul inauntru. Cand nu a scartait sau a facut vreun sunet, am expirat incet si am pasit inauntru.

Toate luminile erau stinse cu exceptia ceasului digital de la cuptorul cu microunde care arata ora 2:14. Intr-un mod miraculor nimeni nu era treaz sa vada la ce ora intru. Mi-am lasat geanta de plaja sa cada de pe umar pe jos. 

Mergand pe varfuri din sufragerie pana in camera mea, am incercat sa fiu cat pot de linistita.

O lampa s-a aprins in spatele meu. "Prinsa." a anuntat cineva.

Mi-am pus mana la gura ca sa acopar un zgomot uimit, si m-am intors pentru a-l vedea pe Cole stand in unul din fotolii.

"Si eu care credeam ca nu o sa vii acasa noaptea asta." a spus Cole sarcastic.

"Oh Doamne, Cole! M-ai speriat. Ce faci aici?" am intrebat eu. Inima mea inca batea zgomotos in piept, dar am incercat sa imi mentin vocea constanta. 

"Ce pare ca fac? Te asteptam sa te intorci, desigur." mi-a spus el incrucisandu-si bratele.

Am ras. "Nu esti tatal meu Cole, nu esti nici macar fratele meu mai mare. Nu am nevoie si nici nu vreau sa ai grija de mine."

M-am intors de la el, am mers spre baie si am aprins lumina. Chiar daca eram complet pornita sa il ignor pe Cole pentru tot restul croazierei, era prea tarziu sa-mi mai pese. Tot ce vroiam sa fac era sa ma prabusesc in pat.

"Stii ca stingerea pentru oricine sub 18 ani e la miezul noptii, nu?" a intrebat el urmandu-ma pana la baie.

Mi-am scos periuta de dinti si am ridicat din umeri. "Doar daca esti prins. Lasa-ma sa ghicesc. Voi nu ati stiut sa evitati oamenii de securitate si ati fost escortati in camere ca niste copii mici."

Am zambit la gandul ca Alex si Cole au fost trimisi in camere de vreun om gras cu mustata gigantica.

"Pai, eu inca pot fi acolo afara. Am 18, tii minte?" a spus el aparandu-se.

"Bine pentru tine, Cole." am spus bagandu-mi periuta de dinti in gura. Gustul proaspat de menta se simtea perfect dupa o zi care a inceput tocmai in Colorado.

"Doar eram ingrijorati pentru tine, Jackie." a oftat Cole rezemandu-se de tocul usii.

"Noi?" am reusit sa intreb cu gura plina de pasta de dinti.

"Alex si cu mine." a spus el mai incet.

"Albex a fost inglijolat pentru mne?" am mormait continuand sa ma spal pe dinti. *Am scris asa pentru ca si acolo era scris ca si cum nu ar putea vorbi din cauza pastei de dinti, nu va mirati*. Imi era greu sa cred ca a fost ingrijorat pentru mine dupa ce s-a comportat rece cu mine in dimineata asta. M-am uitat la Cole in oglinda. Fata lui era calma si relaxata, nici o urma de furia lui obisnuita.

"A castigat concursul pentru tine. Era  suparat cand nu a putut sa te gaseasca dupa ce au anuntat castigatorii. Ce s-a intamplat cu tine?" vocea lui era plina de ingrijorare.

"Baie." am mintit, simtindu-ma vinovata. Macar acum stiu cine  a castigat.

Kevin si Nate au disparut inainte sa se anunte castigatorii. Au spus ca singurul motiv pentru care au intrat in concurs a fost sa ii distraga pe Cole si Alex ca sa putem pleca. Planul lor a mers, nu am mai vazut vreun Walter pentru restul zilei.

Am stat la o alta piscina care avea un simulator grozav pentru surf. Cand s-a intunecat, am intrat inauntru si am stat la jocuri.

"Jackie." a spus Cole dupa un moment de liniste. "Vroiam doar sa stii ca i-am spus lui Alex ce s-a intamplat la nunta. Mi-am cerut scuze si a inteles. Nu trebuie sa mai iesi cu aia ca sa il faci gelos."

Dar pe tine? Am intrebat aproape cu voce tare. Am scuipat pasta de dinti si i-am raspuns. "Nu stau cu ei ca sa va fac gelosi. Stau cu ei pentru ca sunt grozavi." Minciuni, numai minciuni. "Pe langa asta, el crede ca dupa ce m-a ieritat o sa fug din nou in bratele lui? Un mic pont de la realitate, trebuie sa isi ceara scuze de la mine intai."

"Oh haide Jackie. Probabil era foarte ranit cand ne-a vazut." a raspuns Cole.

"Si a cui era vina?" am intrebat intorcandu-ma pentru a ma uita la el. Nu inteleg de ce Cole il apara pe Alex. In mod normal ar fi trebuit sa fug si sa ma apar de razboiul civil al rudelor.

Cole s-a incruntat. "A fost toata vina mea, asa ca te rog sa vorbesti maine cu el."

M-am uitat la Cole in liniste. Parea destul de suparat. Ce e cu ingerul lui?

"Ce nu intelegi e ca sunt mai mult decat suparata pe Alex. La inceput eu eram ranita, dar am trecut peste asta. Trebuie sa se maturizeze inainte sa mai pot fi cu  el. O relatie se construieste cu incredere, iar el nu are deloc incredere in mine. Mereu trecea direct la concluzii si credea ce e mai rau, fara sa ma lase sa explic. Daca ceva il deranjeaza, atunci ar trebui sa vorbeasca cu mine in loc sa ma trateze rece. Asta e ceva ce fac doar copiii mici. O importanta parte dintr-o relatie e comunicarea, iar el trebuie sa invete asta. Intelegi ce spun?"

M-am uitat la marul lui Adam al lui Cole cum a urcat si a coborat cand a inghitit in sec. "Presupun." Si-a luat privirea de la mine. "Deci, nu o sa mai stai cu noi pana ce el nu se maturizeaza ?"

Oftand, m-am asezat pe noptiera si am facut semn spre locul de langa mine. Cole a ezitat putin dupa care s-a asezat. "Uite Cole, nu asta am vrut sa spun. Acum am nevoie de ceva timp.  O sa fac treburile mele. Daca o sa vreau sa stau cu voi, o sa o fac. Nu are nici o legatura cu relatia dintre mine si Alex. Nu ma intelege gresit, chiar il plac pe fratele tau. E un baiat super dragut si poate fi chiar-"

"Nu incerca sa ma inmoi." m-a intrerupt Cole.

"Dar are si cateva parti la care trebuie sa mai lucreze." am terminat.

Am tacut amandoi pentru un moment, si am putut auzi pe cineva cum sforaia in camera de langa noi. M-am uitat la peretii albastri gandindu-ma la tot ce a zis Cole.

"Imi pare atat de rau, Jackie." a soptit Cole. M-am intors spre el. Ochii lui erau inchisi iar buzele erau presate.

"Ok." am spus si m-am ridicat.

Ochii lui s-au deschis. "Ok? Atat?"

Puteam spune ca incerca sa nu para frustrat, dar ochii lui erau acoperiti de un strat de durere.

"Nu mai sunt suparata pe tine." punandu-mi lucrurile in primul sertar. "Dar nu sunt pregatita sa te iert nici pe tine."

Am luat mana lui Cole in a mea si am strans-o. "Te rog sa te distrezi in vacanta asta Cole. Doar uita de mine, ok?"

"Nu as putea niciodata sa uit de tine Jackie." a soptit.

"Doar promite-mi ca o sa te simti bine."

"Promit."

"Multumesc. Noapte buna Cole."

"Noapte buna Jackie."

___



My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now