Capitolul 7**

3.6K 273 2
                                    

Desigur, asta nu avea sa tina prea mult.

"Oh," a spus Jackie, intrerupandu-se. "Bine."

A stat pe canapea fara sa se miste, uitandu-se cum schimb canalele. Puteam spune dinraspunsul ei ca era suparata- vocea ei a tradat-o. Vroiam sa imi cer scuze. In loc de asta, mi-am incordat pumnul. Ma supara ca o ranesc, dar eram atat de furios!

Jackie parea nervoasa cand am riscat si m-am uitat la ea, si asta mi-a facut stomacul sa se intoarca. Planuia sa imi spuna inainte sa plec la colegiu? Facea asta doar pentru ca am ignorat-o toata ziua? Stia ca eu stiam?

M-am gandit la conversatia pe care am auzit-o aseara. 

"-esti sigur ca ea e ok cu asta?"

"Da, mama. Am vorbit despre asta cand erati in croaziera. Jackie a spus ca sunt o gramada de camere in care as putea sa stau. Poti sa te calmezi?"

"Bine, ok. Sunt doar emotionata in legatura cu faptul ca voi doi vreti sa locuiti singuri." a raspuns mama smiorcaindu-se.

"Stiu." i-a spus Danny. "Dar cred ca Jackie are nevoie de asta. Are nevoie sa plece acasa."

Despre ce naiba vorbeau? Cum putea Jackie sa mearga inapoi in New York cand mai avea inca 2 ani pana sa fie un adult legal?

"Ce se intampla?" am intrebat deschizand usa de la bucatarie. Mama si fratele meu erau asezati pe scaunele de la bar, si amandoi s-au uitat la mine surprinsi.

"Oh, dragule." mi-a spus mama, mai mult intr-un mod inconfortabil. "Credeam ca deja te-ai dus la somn."

"Mama, nu ma striga asa." m-am plans. Danny a incercat sa rada de raspunsul meu, dar parea intr-o situatie mult prea inconfortabila. Nici unul nu a spus nimic. "Deci," am intrebat din nou. "Despre ce vorbeati?"

"Tragator cu urechea?" a intrebat Danny. L-am ignorat si m-am intors spre mama asteptand raspunsul ei.

"Pai," a inceput dupa cateva secunde in care a ezitat. "Discutam doar despre planurile lui Danny si Jackie odata ce vor ajunge in New York."

"Mergeti in vacanta sau ceva?" m-am intrebat, confuz.

Poate Jackie il lua pe Danny in excursia aia pe care i-a facut-o cadou de ziua lui, chiar daca Alex a folosit voucher-ul. Cu siguranta avea destui bani.

"Um, nu.." a spus Danny. Apoi  a oftat. "Am intrat in programul pentru teatru, tii minte? Jackie si cu mine ne mutam inapoi in New York."

M-am holbat la el, chiar mai confuz decat de obicei. O mie de ganduri imi roiau prin minte. Jackie se muta inapoi in New York cu Danny? Credeam ca ii place aici. Cum ramane cu noi? Cum ramane cu mine?

"Nu stiai asta, dragule?" a intrebat mama, fata ei plina de ingrijorare.

"Nu," am spus furia trecand prin mine. "A uitat sa mentioneze asta.

De ce mi-ar face una ca asta? Lucrurile intre ea si Alex insfarsit se terminasera si incepeam sa ne intelegem din nou. Incerca sa ma raneasca? Era asta un playback a tot ceea ce i-am facut ei pe parcurs? Ii pasa de mine macar?

Danny a ridicat din umeri. "Pariez ca a crezut ca stii deja. Adica, a spus tuturor in ziua in care ne-am intors din vacanta. Poate a presupus ca ai aflat de la unul din noi.

Asta, sau ea nu vroia ca eu sa stiu, am gandit pentru mine. "Mda." am spus grabindu-ma sa ies din camera. "Pariez ca asta a fost."

Jackie si-a dres vocea si m-a scos din gandurile mele de seara trecuta.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now