Chapter 48- The spaghetti factory

5.1K 418 13
                                    

Sammy stă cu mine la familia Walter de o săptămână. A fost minunat, nu numai pentru că am stat cu prietena meu cea mai bună,dar şi pentru că prezenţa ei l-a ţinut pe Cole departe. La început, şi Alex s-a simţit intimidat de ea, chiar dacă nu a mai întâlnit-o în New York, dar când Sammy şi-a dat seama că iubitul meu nu era nici pe de-aproape ca şi Cole, şi-a dat jos "masca de dură". 


 Era ora cinci, şi am intrat toţi în auditoriul şcolii ca să vedem piesa de teatru a lui Danny. Eram un grup atât de mare, încât am ocupat două rânduri ca să încăpem toţi. Am stat în mijloc, între Alex şi Sammy. 

 Cole s-a uitat la locul liber de lângă prietena mea, care defapt era ocupat de poşeta ei, dar ea s-a uitat urât la el. " Nici nu te gândi." spuse, printre dinţi. 

 "Oh, haide" s-a plâns Cole, " nu mă face să mă aşez lângă monştrii ăştia doi" spuse, referindu-se la cei doi gemeni. 

 Sammy şi-a luat geanta, în acelaşi moment în care a apărut Isaac, şi acesta s-a trântit pe scaun, provocând un mârâit din partea lui Cole. 

 "Ştii, pentru un băiat, te comporţi ca o mică.. căţea." I-a spus Sammy. 

Cole s-a mulţumit cu a-i arăta degetul mijlociu înainte de a ocupa singurul loc liber de lângă Zack. Benny s-a ridicat şi s-a aşezat lângă Cole, pe cealaltă parte, şi gemenii au început să îşi piţige fratele mai mare în acelaşi timp. Zâmbeam; aveau să fie două ore lungi pentru el. 

 "Băieţi," Katherine a încercat să şoptească şi să sune impunătoare în acelaşi timp, " ar fi bine pentru voi să vă comportaţi decent." 

 Luminozitatea s-a redus, dând de înţeles că piesa va începe, şi puteam auzi râsetele rele ale gemenilor. 

 ***** 

 "Danny, a fost minunat!" am exclamat, îmbrăţişându-l. Ni s-a alăturat în afara auditoriului după show, şi era încă în costumul lui de Romeo. 

 " Cu adevărat o performanţă ce mi-a sfâşiat inima," spuse Isaac, ştergându-şi lacrimile prefăcute. " Îmi poţi da un autograf?" 

 Danny şi-a dat ochii peste cap şi l-a împins uşor pe vărul lui. Amândoi au început să râdă. "Vorbesc serios, " spuse Isaac,pe un ton pe măsura vorbelor lui; " chiar a fost minunat." 

 "Mulţumesc omule." Danny răspunse, dând din cap. S-au îmbrăţişat, în felul prostesc în care o fac băieţii,şi s-au bătut uşor unul pe altul pe spate. 

 "Jackie nu mi-a spus niciodată că îţi place să fi actor chiar atât de mult." spuse Sammy cu un zâmbet.

"Păi el se juca că se costumeze încă de când eram mici" spuse Isaac, făcând altă glumă. 

 Danny s-a uitat urât la el înainte de a se întoarce din nou către Sammy. "Mdea, a început să îmi placă în timpul liceului." 

 "Jackie?" a strigat Mrs. Walter. 

 Mi-am distras atenţia de către Danny şi am mers spre locul unde domnul şi doamna Walter purtau o conversaţie cu părinţii lui Katie. "Da?" am întrebat, apropiindu-mă de ea. 

 "O să mergem acasă la Katie. Organizează o cină pentru regie şi părinţii lor. Uite nişte bani. Puteţi merge să mâncaţi unde vreţi. Am vrut să îi dau banii lui Cole,din moment ce el conduce, dar nu l-am putut găsi nicăieri. " 

 "Oh, în regulă." am spus în timp ce îmi puneam banii în geantă, " Mulţumesc frumos doamna Walter. Cred că a mers afară să ia nişte aer curat." Cole arăta destul de frustrat după piesă. L-am găsit ieşind repede afară, de îndată ce s-a tras cortina. Cred că a fost destul de nasol să se aşeze lângă gemeni, care au avut probleme păstrând atenţie oricum. 

 "Desigur scumpo, nu vreau să te îngrijorezi despre mâncare când ajungeţi acasă. Încă un lucru, nu ştiu când o să ne întoarcem, aşa că asigură-te că băiaţii sunt în pat la ora zece, dacă nu ajungem noi până la acea oră." 

"Nici o problemă" i-am spus dând din cap. "Altceva de care ar trebui să am grijă?" 

 "Nu,dar asigură-te că Zack şi Benny nu mănâncă ciocolată la cină. De altfel, nu o să îi poţi pune la culcare." 

***** 

 "O să am tradiţionalele spaghetti şi chiftele." I-am spus chelnerului ce ne prelua comanda. Băieţii au ales cu toţii Fabrica de Spaghete,un loc unde nu am mai fost până atunci, dar am mers bucuroasă pentru că nu i-am mai văzut pe băieţii Walter fiind de acord cu ceva,cu toţii. În plus, cui nu-i place mâncarea italienească? 

 Gazda părea un pic şocată când am intrat toţi înăuntru. Ne-a spus că vom avea de aşteptat cam mult,pentru atâta lume. Restaurantul părea şi aşa cam plin, dar aveam un sentiment că voiau să plecăm ca să nu aibe de aface cu atâţia copii fără părinţii lor aici. Cole a venit să ne salveze. După ce a flirtat cu fata pentru câteva momente, am fost conduşi într-o cameră, în spate,unde era o masă destul de mare pentru toţi. Cine a ştiut că atitudinea lui narcisistă ne va fi de ajutor?

_______



My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now