Chapter 7-Public school

8.1K 579 37
                                    

***

Cand am ajuns in locul de parcare,am sarit din masina cat de repede am putut,pentru a evita orice fel de conversatie cu ei.Si eu care credeam ca mergand la o scoala de fete e nasol...

Unii baieti si-au luat gentile,au salutat si au plecat in directii diferite.Cole mi-a intins ghiozdanul si a zambit.

"Deci,New York,bine ai venit la liceul Valley View-casa Tigrilor."a spus el.Mi-am luat ghiozdanul si l-am pus pe un umar,mergand odata cu el.

"Imi place,"am spus uitandu-ma la cladirea inalta."Adica,desigur,nu stiu inca,dar e foarte diferita de fosta mea scoala.Nici macar nu trebuie sa mai port uniforma acum."

"Trebuia sa porti uniforma la fosta scoala?"a spus Cole cu o fata dezgustata.

"Da,"i-am raspuns in timp ce intram in cladire,"era o scoala privata,asa ca uniformele erau obligatorii.Erau destul de urate,"am spus eu in minte venindu-mi imaginea cu puloverul care mergea la pachet cu fusta pliata.Apoi mi-am adus aminte de regula mea de a nu vorbi despre acasa si am tacut.

"Da,dar pariez ca te facea sa arati dragut."a spus Cole linistit.

M-am inrosit si mi-am ascuns fata cu par.

"Hei,Walter!"a strigat cineva.Un grup de baieti cu geci de postasi s-au oprit pe hol.

"Hei!"a spus Cole inapoi si a facut cu mana.S-a intors spre mine punandu-si o mana pe umarul meu."Deci,o sa ma duc sa ma vad cu prietenii mei.Secretariatul e in capatul holului pe dreapta.Iti poti lua programul de acolo.Esti ok daca te las singura?"

Vroiam sa ma plang si sa ii zic ca nu si sa il fac sa ramana cu mine.Gandul ca trebuie sa merg de una singura printr-o scoala plina de necunoscuti era terifiant,dar nu-l vroiam pe Cole sa creada ca sunt un bebelus."Da,sigur."i-am spus si am incercat sa schitez un zambet.

"Ok,"a spus Cole plecand spre prietenii lui.

L-am urmarit cum se indeparta dar cand a disparut dupa colt mi-am dat seama ca trebuia sa imi revin.Mi-am inchis ochii si am inspirat adanc.Poti face asta,mi-am spus singura.Am dat drumul aerului pe care l-am luat mai devreme si am pornit in directia in care mi-a spus Cole.

****

Secretariatul a fost usor de gasit,la fel si dulapul meu.Prima mea clasa,care s-a dovedit a fi anatomie,a fost cam greu de gasit dar am reusit sa o gasesc pana sa se sune clopotelul.Cand am intrat inauntru am vazut ca Alex era acolo.Macar stiam pe cineva.

"Hei,Jackie"a zambit in timp ce ma apropiam de masa unde statea el."Vrei sa stai cu mine azi?"

"Desigur"am spus eu punandu-mi ghiozdanul pe masa.

Am vorbit pana cand s-a sunat clopotelul.Apoi,un barbat tanar a intrat in clasa.

"Buna dimineat,clasa."a inceput"De astazi vom avea un student nou."

Am oftat si m-am ridicat in picioare stiind ca despre mine e vorba.

"Hei,Jackie,"a spus el entuziasmat."bine ai venit la Valley View.Sunt domnul Piper si voi fi profesor la majoritatea orelor care au legatura cu stiinta aici.Ce-ar fi sa ne spui ceva despre tine."

Mnu,nu chiar,mi-am zis in gand.M-am ridicat oricum stiind ca cel mai usor lucru e sa scap o data de introducere.

"Hei,sunt Jackie si m-am mutat recent din New York,"am anuntat eu si apoi m-am asezat inapoi rapid.Una gata,mai sunt inca 7.

"Multumesc,Jackie,"a spus domnul Piper si a batut din palme."Sa trecem mai departe.Va rog,scoateti cartile.Astazi vom incepe structura muschilor."

"Nu prea iti place sa vorbesti in public,huh?"a spus Alex cu un zambet idiot.Cum nu aveam carte,el a pus-o pe a lui la mijloc.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now