Capitolul 4*

4.3K 332 20
                                    

Stergand aburul de pe oglinda, am oftat usurat. Dusul a fost exact ce mi-a trebuit sa scap de stresul acumulat in ultimele doua ore.

Mi-am uscat parul cu prosopul, dupa care am infasurat materialul in jurul soldurilor. Deschizand usa, aerul inchis din baie s-a repezit in holul rece. Mergand pe podeaua de lemn cu picioarele goale, m-am indreptat in directia noii camere. Danny si Sammy deja au ocupat camerele de oaspeti din apartamentul lui Jackie, asa ca Jackie era in plina scoatere a lucrurilor din biroul tatalui ei pentru mine. Cineva a ajutat-o sa aduca un pat pentru ca eu sa am pe ce dormi, dar nu a terminat inca de impachetat tot.

"Imi pare foarte rau."mi-a zis de nerepetate ori. "Am fost luata din scurt si nu am avut timp sa scot tot."

"Nu iti fa griji." i-am spus. "Nu e mare chestie."

Am auzit televizorul cand am trecut pe langa sufragerie, si m-am uitat inauntru sperand ca e fratele meu. Jackie mi-a spus ca Danny s-a dus sa mai ia niste chestii pentru cina de diseara. Spre dezamagirea mea, era doar Sammy care se uita la The Bachelor.

"Ewww. Pune-ti niste haine." a spus cu gura plina de orez cand m-a vazut.

"Ce ai spune daca ti-ai pune tu niste maniere?" am raspuns iar ea a bagat inca o lingura plina cu mancare.

Punand vasul cu mancare chinezeasca jos, si-a incrucisat bratele. "Nu eu sunt cea care umbla prin casa dezbracata. Realizezi ca aici locuiesc si fete, corect?"

Am oftat. Dumnezeule, fata asta era necrutatoare. In loc sa ma cert cu ea, ceea ce am decis ca ar fi prostesc, m-am gandit ca ar fi mai amuzant sa ma joc cu ea.

Incordandu-mi pieptul, am intrat in sufragerie si m-am dus in fata televizorului. "Dezbracat? Am un prosop, Sammy." Mi-a pus piciorul pe masuta de cafea si am lasat prosopul sa cada destul incat sa o fac sa se simta inconfortabil. "Dar daca asta vrei..."

"Nu te flata, Walter." Sammy a spus, vocea ei ragusita.

"Oh, ultimul nume e baza. E destul de sexi." am ranjit si m-am apropiat de ea.

"Poti doar sa ma lasi in pace?" a intrebat, mutandu-se pe partea cealalta a canapelei pentru a fi mai departe de mine.

"Care e problema, Jole? Te fac sa te simti inconfortabil?" am intrebat, folosind ultimul ei nume. Ranjetul meu a crescut in timp ce ma apropiam mai tare de ea lasand prosopul sa se ridice pe piciorul meu. Se simtea atat de bine sa o fac sa se simta prost dupa cum m-a tratat toata ziua.

O roseata ii acoperea obrajii, dar si-a indreptat spatele. "Nu." a spus recapatandu-si siguranta. "Mi-ar placea sa imi termin cina inainte sa imi strici apetitul."

"Bine, bine." am spus departandu-ma. "Te voi lasa in pace."

"Bine." a spus Sammy ridicandu-si din nou orezul.

"Inca un lucru." Cand m-am oprit, s-a uitat la mine. "Fara maini!" am strigat dand drumul la baza  prosopului si am ridicat ambele maini in aer.  

Sammy s-a zvarcolit facand orezul sa sara peste tot. 

Razand, m-am uitat la dezastrul pe care l-a facut. "Te-am prins!"

Prosopul era inca prins in jurul meu *sincer ma asteptam sa aiba chiloti pe sub prosop si sa ramana cu ei, dar se pare ca a ramas cu prosop:))*, materialul incolatacit in jurul soldurilor, iar Sammy se uita printre degete. Cand a realizat ca nu eram dezbracat, si-a luat mainile de la fata.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum