Capitolul 15

2.9K 235 6
                                    

"De ce nu vrei sa mergi?" am intrebat. Mi-am izbit pumnul de copiator, sperand ca asta va rezolva problema. O ora intreaga a trecut de cand Pam m-a lasat singur sa rezolv masinaria. Gramada de hartii pe care trebuia sa le fac erau intr-un teanc, neatinse.

Am auzit un chicotit. Capul meu s-a intors pentru a gasi o blonda draguta stand in spatele meu. Era imbracata din cap pana in picioare in roz. Tinea mana peste gura, incercand sa isi acopere zambetul.

"Ceva amuzant?" am spus, nepasandu-mi daca am sunat rautacios. In acel moment, eram prea frustrat ca sa imi pese.

"Pai." a spus cu o voce dulce. "Nu cred ca lovind copiatorul o sa te duca undeva. Dar niciodata nu stii, o lovitura buna poate merge."

"Oh haha." am spus sarcastic, dar am mai dat una in masina pentru orice eventualitate. Nu s-a intamplat nimic. 

"Nu te simti prost." a spus apropiindu-se de mine."Nu a mers de doua luni."

"Dar Pam mi-a dat sa fac copii la toate astea. Cum ar trebui sa fac asta daca dracia e stricata?" am intrebat aruncandu-mi mainile in aer.

"Daca inca nu ti-ai dat seama, Pam traieste in propria ei viata ciudata. Probabil a uitat ca paharul ei de cafea a fost cel care a stricat masinaria. a spus fata. "Mai e o masinarie in biroul lui Missy pe care o poti folosi. Pam nu va sti diferenta."

"Oh." mi-am scarpinat ceafa, simtindu-ma putin rusinat. Fata asta probabil crede ca sunt un fraier. "Multumesc." am spus ridicand teancul de hartii.

A zambit si si-a intins mana. "Nici o problema. Eu sunt Dana apropo, una dintre scriitori."

"Eu sunt Cole, noul asistent al lui Missy." In timp ce ii strangeam mana, am putut simti parfumul ei.

"Asa!" a exclamat Dana. "Am auzit ca va avea un nou asistent, dar nimeni nu a spus ca vei fi asa dragut." Si-a miscat sprancenele sugestiv.

"Um, yeah..." am ras emotionat. Facand exceptie de fosta mea prietena Kelly, nu am mai cunoscut o fata care flirta asa. Imi cam amintea de mine doar ca era versiunea feminina. Era ciudat.

"Deci oricum, daca ai nevoie de ajutor pe aici anunta-ma. Mi-ar placea sa fiu ghidul tau. Crede-ma, e destul de amuzant pe aici. Sunt sigura ca o sa iti placa dupa ce o sa te obisnuiesti cu toata nebunia." a spus. "De ce nu vii sa luam masa candva cu cateva dintre fete? E un lov grozav peste strada numit Ginger Root si au mancare grozava. Ii poti cunoaste pe toti."

"Suna bine." am spus cand a terminat de palavragit. Suna de parca a baut prea multa cafea de dimineata. "O sa te anunt daca sunt ocupat sau nu, dar probabil ar trebui sa merg sa fac treaba pentru Pam."

"Okey-dokey." a chicotit. "Ne vedem atunci."

Cand a disparut dupa colt am rasuflat usurat. Aceste fete de la Glitter Girls ma inspaimantau si acum voia sa iau pranzul cu un grup? Da corect. Probabil ar trebui sa ma ascund in biroul lui Missy si sa mananc sandwich-ul cu branza si curcan pe care am reusit sa il fac azi dimineata.

Oftand, m-am indreptat spre lift. Cand am pasit inauntru, telefonul meu a inceput sa sune. Am cautat prin buzunar, incercand sa il gasesc inainte sa pierd apelul.

"Alo?" am intrebat cand in sfarsit l-am scos. Teancul de foi a cazut pe jos intr-un dezastru.

"Hei omule, sunt eu." a raspuns Isaac.

"Care-i treaba?" am intrebat incercand sa nu par nervos. Cu putin noroc, nimeni nu va intra in lift inainte sa ridic mizeria.

"Ma plimb prin New York, si m-am gandit sa trec pe la biroul tau in pauza de pranz sa mergem sa mancam ceva."

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum