Capitolul 27

1.5K 124 16
                                    

Mama a putut sa ne ajute pe mine si pe Isaac cu reteta. Una dintre mancarurile preferate ale lui Jackie era puiul Parmesan, iar eu personal credeam ca e imposibil de gatit. Cine stia ca trebuie sa dezosezi pieptul de pui? Mereu am crezut ca vine direct asa...

Pe la ora 8 mancarea era in cuptor iar in casa mirosea delicios. Sammy chiar a intrat curioasa in bucatarie sa vada ce se intampla. Isaac a fugarit-o cu lingura de lemn inainte sa vada ceva.

Masa a fost asezata pentru patru persoane cu cele mai frumoase vase pe care am putut sa le gasesc. Cand am luat bricheta sa aprind lumanarile am auzit o bataie usoara in usa.

„Ma duc eu!" a strigat Isaac si a iesit din bucatarie.

Iata-ne, m-am gandit in timp ce am aprins lumanarile. Mi-am scuturat umerii incercand sa mai scap de emotii. Apoi, am inspirat adanc si l-am urmat pe Isaac.

Jackie si Sammy, care inca se prefaceau ca se uita la televizor, s-au uitat curioase in timp ce eu si Isaac ne-am indreptat spre usa.

„Cine e?" a intrebat Sammy dar am ignorat-o.

Timpul parea sa treaca mai greu pana cand Isaac a deschis usa. Dana si Brooke ne-au zambit in timp  ce eu imi tineam respiratia.

„Buna, domnisoarelor." a spus Isaac. „Draguta ca de obicei." Varul meu a tras-o intr-o imbratisare pe Brooke.

„Multumesc, babe." a raspuns si si-a ridicat capul pentru un sarut. M-am uitat la ei pentru un moment, complet socat. Pentru nu stiu ce motiv, nu puteam fi convins de faptul ca Isaac era cu Brooke.

S-a departat de Isaac pentru a se uita la mine.

„La ce te uiti?"

„Te uiti la noi cum ne sarutam? hmm..." a spus Isaac dand din sprancene.

Mi-am scuturat capul pentru a-mi reveni. „Scuze.."

Brooke si-a dat ochii peste cap. „Replica ta, Cole." a soptit. „Spune-o tare."

M-am intors spre Dana si mi-am dres vocea. Arata la fel de bine ca seara trecuta, la petrecere, dar intr-un mod mai casual. „Ma bucur ca ai venit." am spus folosind una dintre sugestiile lui Brooke. M-a facut sa memorez cateva cand eram la cafenea.

Personal, credeam ca e stupid. Tot ce trebuia sa facem era sa ne prefacem ca suntem la o intalnire. Nu putea fi atat de greu, nu? Dar Brooke nu voia sa o dau in bara din nou. 

„Multumesc pentru invitatie." a spus Dana si mi-a zambit inapoi. „Foarte dragut din partea ta." Puteam spune ca si ea se abtinea sa nu rada.

„Deci, va e foame?" a intrebat Isaac punandu-si mana in jurul lui Brooke.

„Suntem lihnite." a raspuns aceasta.

Isaac a deschis drumul spre bucatarie. Cand am intrat in sufragerie, Jackie si Sammy au sarit inapoi pe canapea. Sigur ne spionau.

„Sammy, Jackie," a spus Isaac oprindu-se langa una dintre canapele, „as vrea sa v-o prezint pe prietena mea Brooke. A fost la petrecere seara trecuta, dar nu stiu daca v-am facut cunostinta."

„Nu, nu ai facut-o." a spus Sammy dandu-se jos de pe canapea. A mai studiat-o putin ăe Brooke inainte sa intinda mana pentru a o saluta. „Incantata."

Am zambit in sinea mea cand fetele au dat mana; nu puteam sa nu ma gandesc la faptul ca ori aveau sa fie dusmance de moarte ori prietene pe viata. Erau atat de asemanatoare.

Jackie i-a scuturat politicos mana lui Brooke dar stiam ca e cu ochii pe Dana.

„Ea e Dana." am spus introducandu-mi partenera. „Dana, ele sunt colegele mele de apartament, Jackie si Sammy."

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now