Capitolul 28

2K 126 44
                                    


Saptamanile au trecut repede. Curand era deja o saptamana de cand am intrebat-o pe Dana daca vrea sa fie falsa mea iubita.

La munca, Missy a indragit atat de mult munca lui Miss Match Maker incat a pus-o pe „Dana" sa scrie inca 3 articole. Si de cand Missy m-a tinut ocupat cu atatea sarcini la munca, a trebuit sa scriu articole si in timpul liber. Dar eram incantat pentru ca lucrurile nu stateau atat de bine la apartament.

Jackie ma evita. Mereu cand intram intr-o camera, isi gasea o scuza pentru a pleca si disparea pentru tot restul zilei. Sammy pe de alta parte se uita urat la mine de parca si-ar fi dat seama ca ceva se intampla.

Astazi nu a fost nimic diferit. Cum am ajuns de la munca, Jackie s-a decis ca trebuie sa mearga la magazin desi frigiderul era plin. Stiam ca planul lui Brooke a facut-o pe Jackie sa se indeparteze si mai tare de mine.

Brooke pe de alta parte, era de parere ca planul mergea exact unde trebuie. Cand i-am spus ca Jackie ma ignora, m-a asigurat ca totul era bine- Jackie avea nevoie de timp pentru a accepta schimbarea si pentru a da gelozia deoparte.

Dana intr-un fel era de acord cu mine. De cand am inceput sa fim impreuna trebuia sa pastram aparentele asa ca mai venea la mine sa ne uitam la filme. Intr-un sfarsit dupa doua saptamani de plangeri, am convins-o pe Brooke ca relatia noastra falsa o impingea pe Jackie mai aproape de Kyle.

Era timpul sa punem in actiune urmatoarea faza. Era vineri. Isaac a avut prima lui aparitie la clubul de comedie. Am fost ocupati in ultima saptamana pregatind numarul lui de stand-up.

Avea voie sa rezerve o masa pentru invitatii lui. Se presupunea ca toata lumea merge- eu, Dana, Brooke, Sammy, Jackie si Kyle. Brooke s-a decis ca in seara asta ar fi perfect sa ma dau pe langa Jackie. Nu prea intelegeam cum ar fi mers asta de vreme ce iubita mea, dusmanul meu de moarte si iubitul lui Jackie aveau sa fie acolo, dar Brooke doar a zambit si a spus ca o sa se ocupe ea de tot.

Sammy a fost prima persoana care a renuntat. A primit o invitatie misterioasa la un show de moda pe care nu o putea refuza. Dana a fost urmatoarea. In dimineata asta a spus ca e bolnava, dar stiam ca Brooke i-a spus sa faca asta.

Inca eram ingrijorat. Brooke nu mi-a spus cum a reusit sa scape de Kyle. Cu cateva minute inainte ca show-ul sa inceapa, aveam presimtirea ca ceva nu merge bine. Brooke era in culise cu Isaac si m-a asigurat ca o voi avea pe Jackie toata noaptea.

Jackie nu parea sa creada asta. Continua sa isi verifice telefonul sa vada daca Kyle i-a dat mesaj.

„Asta e atat de ciudat," a spus Jackie ca pentru ea. „Nu intarzie niciodata."

Daca aveam noroc, scamatoria lui Brooke avea sa-l tina ocupat toata seara.

„Imi pare rau, Jackie." am mormait. Era aproape inconfortabil sa stau la masa singur cu ea.

„Nu e vina ta." a raspuns, fara sa se deranjeze sa isi ridice privirea din telefon.

M-am uitat la Jackie in timp ce ea s-a miscat pe scaun si am realizat ca probabil e la fel de nervoasa ca mine. Dupa ce m-a evitat o luna intreaga, era greu sa fie blocata aici cu mine.

Aveam nevoie de ceva de baut. Probabil si ea la fel. „Ma duc sa iau ceva de baut, Vrei si tu?"

„Oh, nu multumesc. Nu pana ce nu vine Kyle." a raspuns Jackie rapid.

„Foarte bine." am raspuns. Ridicandu-ma, mi-am scos portofelul si am cautat niste bani.

Chiar cand plecam de la masa, cortinele scenei au fost trase si un om in costum a aparut. A mers la microfon cu un zambet pe fata.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum