Capitolul 21

2.5K 166 12
                                    

M-am rezemat de dulapul din bucatarie si m-am uitat la strainii din jurul meu. Muzica rasuna prin apartament iar majoritatea becurilor normale au fost inlocuite cu lumini negre.

"Scuza-ma, omule," a spus un tip si s-a ingramadit in spatele meu. Acolo erau galeti cu gheata si sticle de bautura aranjate- bere, limonada, cidru- iar el a scanat gramada inainte de a lua o Corona.

"Ai grija," am spus cand am simtit gheata pe mine, dar tipul deja disparea in multume.

Un alt tip a venit pentru a-si lua bautura, asa ca am decis ca ar fi bine sa imi gasesc alta locatie.

Nu l-am vazut pe Isaac de cand a inceput petrecerea. A disparut imediat ce o tipa draguta a intrat pe usa, ceea ce insemna ca trebuia sa ma descurc cu Kyle singur. 

La naiba cu Kyle. Cand ma gandeam la el si la blugii lui stupid de stramti imi venea sa pocnesc pe cineva. Si el a disparut, iar ochii mei au scanat sufrageria dupa el, dar im era greu sa recunosc pe cineva. Mobila a fost data la o parte pentru a face un ring de dans si era foarte greu sa recunosti pe cineva prin marea de trupuri care se leganau pe ritm.

"Cole!" am auzit pe cineva strigand din fundul plamanilor.

Jackie statea in coltul camerei cu un grup de prieteni. Binenteles, Kyle statea in spatele ei, asa ca m-am dus si eu.

"Deci Cole, ti-o amintesti pe Rachel, nu?" Jackie m-a intrebat. Fata care statea langa ea imi parea cunoscuta. Ea era la apartament cand am zburat la New York sa o aduc pe Jackie acasa.

"Banuiesc ca nu am facut o impresie asa de mare cum a facut Sammy." a spus Rachel razand. Isi tinea mana intinsa pentru ca eu sa dau mana cu ea.

"Nu," i-am spus zambind. "Imi amintesc de tine. Tu erai cea draguta."

"Hei," s-a plans Sammy uitandu-se urat la mine.

"Si inca esti cea draguta." am adaugat.

Sammy m-a lovit in umar si toata lumea a ras. Jackie m-a prezentat si celorlalti preteni. Unii erau din liceu, dar majoritatea erau colegi de la universitate.

"Si iti place in New York?" m-a intrebat Rachel cand toata lumea a inceput sa vorbeasca.

"E ok." am raspuns sincer.

"Doar ok?" un prieten de al lui Jackie a intrebat. "Suna de parca nu te-ai distrat destul sau nu ai baut."

"Pe gat la 3! Unu, doi, trei!" un alt prieten a tipat. Toti au ridicat paharele si le-au golit.

"Ok! Am nevoie de mai mult." a spus Sammy si s0a indreptat spre bucatarie.  Majoritatea persoanelor dn grup au aprobat din cap si au urmat-o.

Am ramas acolo stand cu nimeni altul decat Kyle.

"Deci," a spus dupa un moment tensionat. "Te distrezi?"

"Sigur," am spus eu rigid.

"Jackie mereu da petreceri geniale."

M-am holbat la el. "Omule, ce incerci sa faci?" Nu am inteles de ce nu i-a spus inca nimic lui Jackie. Voiam doar sa se termine. 

A ras. "Ce incerc eu  sa fac? Eu nu am facut nimic." Fata lui s-a incruntat iar dezgustul sau m-a facut sa-mi dau seama ca el stia ce am facut. Ce a facut Isaac.

"De ce?" am intrebat eu.

"Pentru ca nu ma simt amenintat de tine. Nu conteaa ce faci, Cole. Nu o sa o ai inapoi. Gunoi ca tine nu merita pe cineva ca ea," a spus. "Motivul pentru care nu am spus nimic despre mizeria pe care ai facut-o aseara a fost pentru ca vreau ca Jackie sa afle ce nenorocit mincinos esti singura. Nu trebuie sa ii spun nimic. O sa mai gresesti din nou. Trebuie doar sa astept ca asta sa se intample."

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now