2.

4.8K 390 19
                                    

"Buna vacantierilor!" a spus o voce entuziasmata printr-un megafon. "Numele meu e Dan Kinkle si voi fi directiorul acestei croaziere pentru urmatoarele doua saptamani! M-am gandit sa incepem distractia cu un concurs de moda veche belly flop! Toata lumea sa isi aleaga un partener si sa se inscrie."

Kevin s-a uitat la Nate si  au aprobat din cap. M-am intors pentru a ma uita la Alex care ranjea la fratele sau. Cole avea celebrul lui ranjet asezat pe fata.

"Sunt destul de sigur ca toti ne gandim la acelasi lucru. Asa ca da, sa-i dam drumul." a spus Cole mergand spre piscina cu Alex drept in spatele lui.

"Ne intoarcem imediat. Asigura-te ca ne faci galerie." mi-a spus Kevin zambind. Apoi cei doi au pornit dupa Cole si Alex.

"Hei, am o intrebare." am strigat dupa ei.

"Da?" a intrebat Nate cu un zambet dragut.

"Ce naiba de intampla?" am intrebat aruncandu-mi o mana in aer in timp ce cealalta era prinsa pe sold.

Nate a ras, dandu-si seama ca sunt confuza. "O sa intram intr-o competitie la belly flop.

M-am uitat la el un moment inainte sa raspund. "De ce?" ce s-a intamplat cu cearta de acum 2 secunde?

"De ce nu?" a intrebat el plecand spre piscinca.

"De ce ar face ceva atat de idiot? O sa se raneasca rau." am spus eu intorcandu-ma spre Kyle.

"Sunt baieti Jackie. Stii tu, prea mult testosteron, toata faza cu batutul pumnului in piept si alte chestii?"

"Inca nu imi dau seama." am spus eu dandu-mi ochii peste cap. "Ai crede ca incep sa ma prind dupa ce am stat in casa cu 12 baieti cateva luni. Dar nu, sunt mai confuza decat oricand."

Kyle m-a prins de incheietura si m-a tras spre piscina. "Fara suparare, dar nu prea pari genul de fata naiva."

"Dar cum par?" am intrebat suspicioasa.

"Nu te fac tarfa sau ceva!" a spus dandu-mi drumul la mana si ridicandu-si mainile in aer pentru a se preda. "Doar pare ca stii sa faci fata unui baiat. Ei doar vor sa arate cine e mai bun, sa demonstreze si chestii."

Am oftat. "Da pai, cred ca asta se intampla cand mergi la o scoala privata pentru fete toata viata ta."

Cand Kyle s-a oprit pentru a se uita la mine, aproape am intrat in el. "Din ce parte a New York-ului spuneai ca esti?"

"Nu am spus, dar sunt din New York City. De ce?"

"Cum se numea scoala privata la care ai mers?" a intrebat Kyle incepand sa ma care din nou spre apa.

"Hawks Boarding." am raspuns. Un om masiv indesat intr-un Speedo a dat peste mine in timp ce ne faceam loc prin multume, iar mana lui transpirata a atins-o pe a mea.

"Eww scarbos." m-am plans eu si m-am apropiat mai tare de Kyle.

Nu am realizat ca stateam atat de aproape de el pana ce s-a intors. "Hawks Boarding e pentru fete? Vorbesti serios?" a intrebat Kyle socat.

"Nu o sa imi spui ca si tu ai fost acolo, nu?" am glumit eu.

"Mama mea e decan acolo, Dr. Milling?"

"Oh Doamne nu." am spus punandu-mi mana la gura. Dr. Milling a preluat conducerea cand mama ei a murit in primul meu an acolo. Nu e de mirare ca Kyle era atat de tacut; mama lui era a naibii de infricosatoare. "Dar nu ai spus ca esti din Albany?"

"Da, acolo am crescut. Tatal meu inca locuieste acolo, dar dupa ce parintii au divortat mama s-a mutat in New York. Deci acum sunt intre ei doi."

"Oh imi pare rau Kyle." i-am spus.

"Nah, nu-ti cere scuze. Simt ca asta se intampla multor oameni in ziua de azi, deci nu e ceva atat de rau. Se pot intampla si lucruri mai rele."

"Da exact." am spus eu. "Nu ma mira ca mi s-a parut ca esti cunoscut. Cred ca te-am mai vazut pe la scoala." i-am spus lui Kyle schimband subiectul.

"Cel mai probabil." a spus aproband din cap.

"Wow, asta e grozav. Ce mica e lumea huh?" am intrebat.

Kyle a zambit larg. "Clar." Cu raspunsurile alea seci, imi cam amintea de Danny.

Am reusit in sfarsit sa trecem prin multimea care s-a adunat in jurul piscinei, iar Kyle mi-a aratat un loc unde putem sta cu picioarele in apa.  Directorul croazierei a numarat 5 perechi de concurenti, iar ei s-au aliniat asteptandu-si randul. Apoi, ne-a spus cum putem nota saritorii strigand un numar de la 1 la 5. Fiecare persoana din echipa primea doua belly flops . *ca sa nu fie confuzii, belly flop inseamna saritura pe burta, din cate am inteles eu* Oricare echipa care avea cele mai multe puncte la sfarsit, castiga.

_____


My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum