Chapter 39- You were being human

5.8K 458 15
                                    

M-am asezat pe pat cand am ajuns acasa si m-am ghemuit intr-o bila. Patura pe care mama mi-a facut-o cand aveam 10 ani a fost scoasa din dulap si strans infasurata in jurul meu.

Momente din astea cer ceva dulce. De exemplu, un vas de Ben si Jerry in care sa plangi in timp ce mananci. Oricum, era prea dimineata pentru inghetata si eram prea socata ca sa pot sa plang. Am inlocuit asta cu un pahar de lapte cald cu miere.

Ce urma sa se intample cu mine cand hanoracul meu va fi gasit? Voi fi exmatriculata, sau mai rau ar putea sa ma duca la inchisoare? Practic am violat un domiciliu...

Alex a stat langa mine si m-a mangaiat pe spate in timp ce priveam peretele. Nu am vorbit, dar linistea era confortabila iar mana lui care se misca era linistitoare.

Aproape am adormit cand greutatea de pe pat s-a ridicat odata cu corpul lui Alex care a plecat de langa mine.

„Totul o sa fie bine Jackie." Mi-a soptit in ureche.

Am aprobat din cap, prea obosita sa mai raspund.

„Vise placute."a spus el pupandu-ma pe frunte. „Somn usor."

Cand soarele a trecut prin fereastra dimineata, m-am rostogolit pe partea cealalta mormaind. Totul ma durea, si ma simteam de parca am avut parte doar de cateva ore de somn.

Alarma mea a pornit dar am lasat-o sa mai sune pentru un moment in care am incercat sa imi dau seama de ce eram atat de obosita. Cand am vazut papucii mei murdari pe podea, totul mi-a venit in minte rapid si am lovit ceasul nervoasa.

Sa ma dau jos din pat era ultimul lucru pe care vroiam sa il fac, dar mi-am dat usor jos picioarele pe podeaua rece si am inceput sa merg spre baie.

Frustrata din cauza lui Cole, a mea, si a tuturor celorlalte lucruri, am strans putin cam tare tubul de pasta de dinti iar gelul albastru mentolat s-a intins peste tot pe periuta mea.

„La naiba." Am spus eu morocanoasa in timp ce dadeam la o parte surplusul de pasta de dinti de pe periuta mea cu SpongeBob.

In timp ce ma spalam pe dinti, m-am gandit la ce se poate intampla azi. Pun pariu ca voi fi chemata in biroul directorului pe parcursul zilei. Toti receptionerii se vor uita la mine cu priviri dezaprobatoare. Apoi, ma voi indrepta spre biroul directorului unde el ma va astepta dupa biroul de lemn, cu hanoracul meu in mana.

Am oftat dupa care am scuipat pasta de dinti si mi-am dat repede cu apa rece pe fata.

Dupa ce mi-am luat halatul, am inchis luminile si am iesit din baie. Iesind din baie, aproape am cazut din cauza papucilor murdari. Nu vroiam sa mai vad vreo dovada, asa ca i-am indesat in cosul de rufe murdare si am decis sa sar peste alergarea de dimineata.

Am iesit in hol pentru a ma indrepta spre bucatarie si am calcat pe ceva moale. M-am uitat in jos si am icnit surprinsa.

***********

„Multumesc, multumesc, multumesc!" am tipat dupa ce am venit cu cea mai mare viteza in bucatarie si am sarit in bratele lui Alex.

„Ah, cu placere?" a raspuns el cumva confuz.

„Nu poti sa stii cat de usurata ma simt." I-am spus eu.

„Usurata in legatura cu ce mai exact?" m-a intrebat Alex.

„Hanoracul meu." Am spus eu ridicand materialul negru. „Nu pot sa cred ca te-ai intors pana acolo ca sa il iei pentru mine."

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAOn viuen les histories. Descobreix ara