Chapter 47- The Show Off

6.4K 424 24
                                    

„Katerine?" am întrebat intrând în bucătărie.

Lee și-a ridicat privirea din bolul cu cereale. „E în subsol.", mi-a spus cu gura plină de bunătăți de ciocolată.

„Mersi.", i-am răspuns îndreptându-mă spre ieșire. Am făcut o pauză la ușă și m-am întors spre Lee, „Bună alegere în legătură cu Coco Puff, categoric favoritele mele."

Lee a mormăit o aprobare și a îndreptat lingura în direcția mea.

Băgându-mi capul în subsol, am zărit-o pe Dna Walter împăturind câteva prosoape. „Katherine?" am întrebat încet.

Și-a luat privirea de la treaba ei și mi-a zâmbit. „Bună, dragă Jackie, mă bucur să te văd. Am vrut să-ți vorbesc de ieri."

„O, păi, și eu." Am mormăit și am pășit înăuntru, închizând ușa după mine. Chiar nu voiam ca nimeni să mă audă implorând-o pe Dna Walter să mă lase să ies cu Alex. „Dna Walter, știu că sunteți supărată pentru ieri și înțeleg complet că nu a fost okay ca noi să ne sărutăm în fața celor mici, dar..." am început, obrajii înroșindu-mi-se. Era absolut ciudat să vorbesc despre asta cu gardianul meu, fără să mai vorbesc de faptul că era mama iubitului meu.

„Jackie, chiar îmi pare rău pentru ieri."

„...doar că nu cred că e corect să-l pedepsești pe Alex pentru asta și eu... stai, ce?" am întrebat, scuturându-mi capul, confuză.

Katherine a oftat și a pus jos un alt prosop perfect împăturit. „Îmi pare rău de modul în care am reacționat ieri. Am fost cu adevărat stresată în ultimele zile. Nunta lui Will și a lui Haley vine și vor să o facă aici. Sunt atât de multe de făcut și mă pun la pământ."

„O, păi wow, nu mă așteptam la asta." Mi-am întors unul din inele pe deget, încă simțindu-mă nervoasă."

Ea a zâmbit, „Sinceră să fiu, dacă e ca Alex să se întâlnească cu o fată, mă bucur că te-a ales pe tine, Jackie. Ești un copil bun. Doar că nu prea știu cum mă simt în legătură cu un iubit și o iubită trăind în aceeași casă, în special cu cei mici prin preajmă."

„Înțeleg, Katherine."am spus înclinând capul. „Promit că nu se va mai întâmpla."

„Știu că nu." A spus, privindu-mă puțin sever. „I-am spus lui Alex că nu mai e pedepsit, dar asta nu înseamnă că voi doi aveți frâu liber. Aș prefera ca atunci când sunteți singuri în aceeași cameră, ușa să stea deschisă. Sună corect?"

„Da, Katherine," am spus, roșind din nou.

***

„Ce s-a întâmplat cu Pete?" am întrebat pe când îi așteptam pe Isaac și Danny să mi se alăture în bucătărie. Stătea la o masă, cu jumătate din fața lui presată pe lemn. Se holba pe hol, către ușa principală, unde era o crăpătură decorativă pentru poștă.

„Ziua mea de naștere." A oftat el.

„Ești trist în legătură cu ziua ta de naștere?" m-am mirat, trăgând un scaun și stând lângă el.

„Fac unș'pe." Mi-a spus, ca și cum asta explica totul.

„O să fii un prostănac." L-a tachinat Isaac intrând în bucătărie, arătând dichisit.

„Isaac spune că am ben-benkiner..."

„Benkinersofobia" A terminat Isaac și și-a ciufulit părul. „Jackie, îmi poți aranja gulerul?"

„Benkiner ce?"am zis înainte de a-l ajuta pe Isaac. „Știi, probabil nu ai nevoie să fii aranjat tot."

„Ba sigur că da. Vreau să-mi impresionez doamna. În afară de asta, e doar o cămașă." A replicat, alungându-mi comentariul.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum