Capitolul 16

2.9K 229 19
                                    

Am inghetat in loc. Furculita pe care o tineam a cazut pe masa cu zgomot.

Daca a venit spre mine cu un zambet imens pe fata, dar eu nu eram atent la ea. Ochii mei erau blocati cu ai lui Brook. A urmat-o din urma cu pasi mari. Sprijinit de nas erau aceiasi  ochelari rosii pe care ii avea si in avion.

"Omule, le stii pe fetele astea?" m-a intrebat Isaac. Cu coada ochiului l-am putut vedea aplecandu-se pe scaun spre colegele mele de munca. Speram ca nu va incepe sa se bage peste tot.

"Din pacate." am spus aproband din cap. "Lucrez cu ele."

 "Din pacate? Omule esti nebun? Tipele astea bune lucreaza la Sports Magazine? Baga-ma si pe mine!" a spus Isaac. S-a sters la gura, si-a indreptat tricoul, si s-a rezemat din nou de scaun incercand sa para relaxat. Am inghitit in sec, sperand ca nu vor fi intrebari referitoare la de ce lucreaza ele la o revista sport. Dumnezeule, ar face bine sa nu intrebe.

In timp ce fetele se apropiau, imi tineam respiratia. Incercam sa imi spun sa fiu Cole Walter cel cool care eram de obicei in jurul doamnelor, dar azi nu era ziua mea.Eram un dezastru; nu ma puteam opri din a ma gandi la Jackie, la iubitul ei, si la cate de tare ma ranea situatia. Apoi a trebuit sa ma ingrijorez daca Dana isi va tine gura inchisa despre locul nostru de munca. Parea genul de fata care vorbea non stop despre locul ei la Glitter Girls. Si peste tot strestul asta, Brook se indrepta spre mine.

"Sunt atat de fericita ca ai venit!" a exclamat Dana oprindu-se la masa noastra.

Am aprobat din cap mecanic, nestiind ce fac. Tot corpul meu era excesiv de concentrat pe drac, a.k.a Brook. Se holba la mine cu un ranjet.

De cand am descoperit ca Brook lucra la Glitter Girls, am anticipat momentul asta.

"Mai, mai, mai. Daca nu e cel mai mare idiot din lume." a spus Brook, ceea ce l-a facut pe Isaac sa se inece.

"Idiot?" a intrebat Dana inainte sa o pot intrerupe. S-a intors spre prietena ei cu o privire ofensata.

"Da, Dana, un idiot." a explicat Brook. "Cineva care a intrecut nivelul de porc si idiot, si aproape atinge statutul de satana."

Dana s-a incruntat. "Stiu ce e ala un idiot, Brook. Ce voiam sa spun e, cum il poti numi asa pe Cole? E atat de dragut." Dana mi-a oferit un zambet. Nu eram sigur de ce era draguta cu mine avand in vedere ca nu am fost prea prietenos azi dimineata, dar i-am continuat jocul si i-am zambit inapoi.

"Iti aduci aminte de porcul din avion de care ti-am spus?" a intrebat Brook si si-a fluturat mana in fata mea.

Dana a scancit si si-a dus mana la gura."Nu!" a spus. Cu ochii mari s-a intors spre mine. "Nu cred."

"Hei." am spus aparandu-ma. "Se comporta ca o nebuna.Eu doar ma aparam."

Dana a ras si s-a intors spre prietena ei. "Asta are sens. Nu te ingrijora Cole, pun pariu ca nu ai facut nimic gresit. Brook e mereu morocanoasa in acea perioada a lunii."

"Stai, tii cont de cuvintele mele iar de ale mele nu?" a intrebat Brook nervoasa. Dana a rosit. "Dumnezeule, asta faci! Faci asta doar pentru ca ti se pare ca e bun."

"Hei!" a spus Dana. Si-a dat parul pe spate. "Fara  suparare fato, dar cand e perioada aceea e ca si cum te transformi intr-un animal turbat."

Am incercat sa nu rad. "Da Brook, doar pentru ca esti pe ciclu nu inseamna ca poti fi o catea."

S-a uitat la mine. "Oh da? Doar pentru ca ai o scula nu inseamna ca poti fi una."

"Ohhh te-a ars." a spus Isaac trantindu-si mana pe masa razand. Ambele fete s-au uitat la el. "Hei." a adaugat Isaac zambind la ambele fete cand si-a dat seama ca toata lumea se uita la el.

"Doamnelor, el e varul meu Isaac. Isaac, ea e Diana-" am facut o pauza cat ei si-au strans mainile. "-si cateaua." am terminat.

"E Brook." s-a rastit la mine.

Isaac s-a ridicat si a zambit spre ea. "Ma bucur sa te cunosc Brook."

"Pai," a spus uitandu-se la mine. "macar este un gentleman in familie."

Isaac a ras. "Majoritatea Walterilor sunt respectuosi. Doar la Cole trebuie sa ai grija."

"Isaac Walter." a spus Brook incet, ca si cum incerca sa rezolve un puzzle. Imediat, capul ei s-a intors iar spre Isaac. "La naiba, te stiu! Tu esti tipul de pe YouTube! Nu pot sa cred. Iti iubes canalul, e hilar! Am vazut tot ce ai uploadat!" a spus.

"Wow." a spus Isaac, complet luat prin surprindere. Am putut vedea o roseata intinzandu-se in obrajii lui. "Nu stiam ca oamenii imi urmaresc munca atat de des."

"Dumnezeule, am atatea intrebari pentru tine." a spus Brook tragandu-si un scaun la masa.

Aproape am ras cand Brook l-a trantit inapoi pe scaun. Privirea lui panicata era amuzanta, mai mult pentru ca mi se parea surprinzator. Isaac mereu era ca mine cand venea vorba de fete. Era elegant, increzator si deschis. Era ciudat ca acum nu ii prindea bine atentia.

"Pai atunci." a spus Dana batand din picior in directia lui Brook. "Presupun ca o sa comand pentru amandoua."

Cand Dana s-a asezat din nou la masa, si-a scos telefonul si a inceput sa barfeasca cu o prietena. Aveam impresia ca era obisnuita sa fie in centrul atentiei si nu ii convenea ca Brookpurta o conversatie cu Isaac. Nu ca ar fi fost o conversatie-

Brook era singura care vorbea.

"Am cea mai tare idee!" a spus intorcandu-se spre Dana. "Hei, Dana. Ar trebui sa scriu o coloeana despre Isaac pentru luna viitoare. L-as ajuta cu niste publicitate."


Rahat, m-am gandit. Va rog nu vorbiti despre munca. Va rog nu faceti ca ziua asta oribila sa fie si mai rea. 

Dana a aprobat din cap si a continuat sa vorbeasca la telefon.

"Nu stiu," a spus Isaac razand emotionat. "Nu prea practic nici un sport."

Brook si-a fluturat mana oprindu-l. "Nu trebuie sa practici nici un sport ca sa scriu despre tine, prostutule."

"Serios?" a intrebat Isaac confuz.

"Da," m-am bagat si eu. "Au voie sa scrie despre ce vor." Imi simteam inima vrand sa iasa din piept. Tot ce voiam era sa tip la Isaac sa nu mai puna intrebari.

Brook a aprobat din cap. "Missy si Pam incurajeaza creativitatea."

"Missy si Pam? Mai sunt fete cu care lucrezi?" a intrebat Isaac.

Dana si-a inchis telefonul. "Normal ca mai sunt fete. Acum ca ma gandesc la asta, Cole e printre singurii cativa baieti care lucreaza cu noi."

Rahat, rahat, rahat. Asta nu putea merge mai rau. Exact de asta imi era frica.

"Grozav!" a spus Isaac. Dadea din sprancene spre mine. Imi tineam respiratia si ma rugam ca aceasta conversatie sa se incheie. "Suna ca si cum ti-ai gasit un job destul de grozav, Cole."

"Um, da." am raspuns incet. "Sigur."

"Omule." a spus Isaac vorbind pentru toata masa. "Nu stiu ce as da ca sa lucrez la o revista de sport cu o gramada de fete frumoase."

Stomacul meu s-a innodat. Si uite unde erau. Acele cuvinte care imi vor ruina povestea de fatada si imi vor aduce rusine cand ma voi intoarce acasa. Nimeni din familia mea nu ma va lasa sa traiesc cu asta.

"Revista sport?" a intrebat Dana.

"Despre ce vorbesti? Noi lucram la Glitter Girls." a incheiat Brook.

_______

Woah, 3 capitole unul dupa altul.Nu cred nici eu asta.

Mai am un capitol si ajung la zi cu autoarea, deci nu o sa mai tina de mine cand postez. Slava Domnului, o sa am timp liber.





My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now